Annem bana destek olmuyor?

Arkadaslar 1 yil oluyor evleneli esimin annesine meryem anne diyorum esim benim anneme direkt Nne diyor eskiden bu seylere gulerdim boyle sacma seymi olur bu yuzden kavgami edilir derdim. Ama aglicam nerdeyse yaa esim ustume geliyo oncrleri teyze diyordum simdi meryem anne dedim simdi sadece anne dememi istiyor tamam diyorum zaman ver diye ama hoduk anlamiyorum meryem anneyle aramiz cok iyi kadin sorun yapmiyor ama esim sorun yapiyor anneme dedi saka arasinda annem beni balkona cekti uyardi kizim ben olsaydim sinirlenirdim kocani uzme cocuk hakli bana ve babana nasil icten anne baba diyor dedi uzme su cocugu nen srnin kaynanan olsaydim iyi bir ders verirdim dedi ama meryem hanimseni seviyorum anne dersen daha iyi olursunuz dedi zaten annr diyorum dedigimde oyle degil kixim olmaz dedi annem artik bizim kapimizdan ciktin onlarin kapisindasin 4 atanin 4 dude haktir dedi annem l*n benim annem el oglunu korudu babam canimin ici oyle degil oda anladi biseyler oldugunu annem durumu anlatinca esime donup ben kizimi sana emanettim onun ustune gitme annene saygisizlikmi yapti yok onu uzdumu yok ona gore davran oglum benim tek kizim dedi babam istedigi zaman desin simdiden boyle olma oglum karinla annen arasinda kalma kaldiginda yok ama sinirlari belirle annendir atandir ikiside senin icin onemli bilirim ama mesafeyi iyi ayarla kimseyi kimseden ustun tutma ikiside senin canin kizimi da uzme onun arkasi olfugunuda unutma sahipsiz degil kizimin anneni ne kadar sevdigini hepimiz biliyoruz aralarini bozma dedi esimin yuzu degisti annemde sustu ahh babam iyi ki varsin annemin yapmasi gerekeni o yapti annem hep damadini tutuyor cocuk gibi dusunuyor demeyin inanin insanin zoruna gidiyo babannemme soylemiytim annem niye boyle yapiuo diye kizim annen seni cok seviyor damad eldir kizim sansa nederse desin affedersiniz birbirinizi ama eloglu oyle degil birkere bozulursa aralari asla duzelmez sen onun kizisin canisin annen onlarin yaninda degerli ol diye sever damad
Annem bana destek olmuyor?