Evlenirken bir kadında ilk neye bakarsınız? Karaktere mi tipe mi yoksa sizden önce ki ilişkisinde yaşadıklarına mı?
Cevabın nedir?
Önce güzelliğine bakarım ama güzellikten kastım göreceli olması tabii. Millete güzel gelen bana güzel gelmeyebilir veyahut tam tersi olabilir. Herkesin göz zevki var biraz uyuşsun isterim, baktığımda irkilmek istemem. Biraz bakımlılığına, karakterine ve kültür farkına bakarım. Aynı kafada olsun isterim, hem dostum hem sevgilim yani herşeyim olabilecek mi ona bakarım.
Bunun dışında olan tüm ilişkiler geçicidir, ona da bu hakkı tanırım. Geçmişiyle sorun yaşamam, zaten insan karşısındakine o güveni o sevgiyi verdikten sonra niye sorun yaşayayım.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce tipe bakarım, sonra karaktere tanıdıkça karakter tipin önüne geçer karakterine aşık olursun karakterinde değişmeler olursa tipi ne kadar güzel olursa olsun fayda etmez
10 Yorumla
+1 yılBenden önce yaşadıkları beni ilgilendirmez. Karakteri düzgün çok az insan var dünyada. Bulmaya çalışırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada bircok erkek once karekter desede hepsi en once tipe bakiyor afersin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
58Cevap
+1 yılHer yeri bakire olmalı gözleri bile aslında ve çok iyi bir karaktere sahip olmalı az da olsa güzel oldumu sıkıntı yok hoşlantidan başlayıp sevgıyle ilerleýen aşka dönüşen bir mutluluk olmalı kişiler arasında. :) Karakter ve bekaret önemli evet bekaretiyle evleniyorum sorun oysa eğer. :D
014 Yorumla- +1 yıl
Bakir değilim:bakire biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Sorun o idi. Hava ya mı bakayım. Bir de karakter önemli
"Erkekler evlenirken bir kadında ilk neye bakar?" Sorun buysa cevabını verdim. - +1 yıl
Gozleri bile mi.. oldu haci, sen git daha anasindan dogar dogmaz gozunu felan bagla, odaya kitle kizi.. buyuyunce evlenirsin. :):)
- +1 yıl
@epictraveller aslında mantıklı ahahahha :D yok be 9 yaşından sonra kapatsak kafi :D
- +1 yıl
hahahahaha iyi fikir.. :):)
- +1 yıl
@epictraveller herkesin aradığı bir şey vardır benim de tarzım bu yani :D her neyse iyi sabahlar kendine cici bak :)
- +1 yıl
Bisey demedim.. ne istersen iste banane.. :)
sana iyi sabahlar.. burada ogle uzeri :) - +1 yıl
Kimin işine gelirse. Hadi eyvallah. :)
- +1 yıl
Ben belki bir hata yaptım ama sen bakire olanları kıskanıp bana saldırmamalısın bunun hesabını sen değil Allah soracaktır benden seninle asla olmayacağım için kızdın bence ama umrumda değilsin ben bir kadının 2 hafta içinde sadece dışardan dokunmadan ilişkiye girip girmediğini anlayabiliyorum ki dokunsam anlarım analdan ilişkiye girip girmediğini de. İleri derece psikoloji eğitimi alan biriyim asker akrabalarım var bir insanın yüzüne bakarak karakterini söyleyebilirim. 13 yaşımdan beri bir çok şey yaptım dağcılık dalgıçlık kampçılık dövüş sanatlarindan birkaçı akrabalarimdan komando ve subay var olanların tanidiği bordo bereli arkadaşlari var sen yiyecek götürmeden doğada tek başına yaşayabilir misin yiyeceklerin doğadaki hayvanlar yılan yedim karınca yedim kaplumbağa yedim o yüzden yanlış kişiye çatma derim.
- +1 yıl
ya mesajı okumaya başlarken komandoyu görünce biz askerde yılan yedik espirisini de yapar mı dedim yapmışsın majagaggaba bu arada ben sinirlenmedim ama sen sinitlenmişsin belli eminim anlarsın kardeşim hajsjjssn sen kimsinde seninle olmayacağım felan demişsin normal bir kız zaten senin gibi biriyle olmaz fazla uzatma kaybol hadi
- +1 yıl
Boş konuşma.
+1 yılBaşına bakar, örtülüyse içini merak eder. İçi temizse geçmişini merak eder. Geçmişi temizse , ailesini ailesi temizse altın fiyatlarını , altın fiyatları uygunsa düğün masraflarını , düğün masrafları çıkarsa Evlenirsiniz.
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Evin mutluluğu , Babadir. Iyi bir baba olursam , ben gül olurum, evim Gülistan olur
Genel olarak herşeye bakarız. Dört dörtlük insan yok tabi ama karaktersiz bir güzelle evlenmez kimse. Güzellik önemli ama bir ömür geçireceğin insanda karakter ararsın. Geçmiş ilişkiler direk nasıl bir kadınla beraber olduğunu açıklar zaten evlenme safhasına geldiysek kabullenmişiz demektir
00 Yorumlabir insanın onceden yaşadıkları nasıl biri oldugunu az bucuk anlatır aslında. X factoru bu bılınmez ama kısısel olarak sadakat , fiziksel olarak her türlü temizlik az bucuk guzellık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadinda ilk bakilacak sey inancidir... sonra ise karakteridir. Tipe bakan bir erkek zaten ne kadar karakterlidirki? oncden iliski yasamis bir kadin zaten tam bir karaktersizdir.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayir yasamadim... zaten iliski yasadigim kisi benim esim degilse ozaman asil vay benim karaktersizligime.
Cevap sahibi+1 yıllutfen seviyeli konus... konusamiyacaksanda hic konusma sus. Evlilik oyle cocuk oyuncagina benzemiyor. Allah insallah sana hakkettigin esi verir.
Evlilik diyorsun. Kısacası herşeyine dikkat eder insan. Gelmişine geçmişine ölüsüne dirisine karakterine huyuna arkadaşına çevresine herşey önem arz eder.
00 Yorumlailk nereye bakma olayı değilde evlenirken herkesin kriterleri olmalı ve karar aldığınız o kişinin bu kriterleri taşıması önemli. öyle bir yere bakılarak karar alınırsa zaten sağlıklı bir evlilik olmaz
00 Yorumlakarakter guvenilir sadik ve iyi huyluysa nikahi basarim ben o hatuna
10 YorumlaIliskisine asla bakmam gecmisi asla acmam bayanda sevmez o tur seyleri karakterine tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. İLK bakışta içini okuyamayacagımıza göre tabi ki dış görünüşe.. ama zaman geçtikce 'tipi güzel içi saman' weya 'tipi normal içi muazzam 'olup olmadıgını anlayınca iş ciddileşir..
00 Yorumla
+1 yılAhlak edep ve yaşantısı çok önemli evlenirken gerisi halledilir
00 YorumlaDelikanlı olacak, yiğit olacak !!! poponu dayadığında aklına? ler takılmayacak !
00 Yorumlatipi varsa karakteride vardır ahlakta vardır hepsi bir kişide ya tam vardır ya hiç yokdur
00 Yorumla
+1 yılben bir gülüşüne bir göz süzüşüne birde yürüyüşüne bakarım polonyayı işgal edicek gibi yürüyen kızla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yıltip normal olsun içinin güzelilği yüzüne vurmus olsun
00 Yorumla
+1 yılpopo meme bacak kuku bunlar olmasa bir kadın hiçtir erkke görseldir aksini iddia eden erkek yalancıdır ve de gaydir
00 YorumlaBeynine bakarim beyin yetmezligi cekip cekmedigini anlamak icin
022 Yorumla- +1 yıl
Gözüm ameller niyetlere goredir ve kuranda derki (muslumansan) bizim yazdigimizdan baskasi size isabet etmez ayık ol ben bulurmuy bilemem üstelik bacak arasi degil kalbinin ruhunun dudaklarinin hayat felsefesininde bakire olmasi lazim ben bulmasamda onemli degil kader gayrete aşıktır unutma ha bu arada sen bakire degilsin galiba
- +1 yıl
Gözüm agirım ama sen anlamiyon beni bak vurusmak ask degildir bunu kabul et 2. Si sen erkek olsan ne yapardin bir dusun alirmiydin baskasi altina yatani 3. sü guzellik ask vb seyler gecicidir kalici olanlar varsa bir insanla evlenilir kendiaini kocasina saklamayan kiz kadin olur
- +1 yıl
Miğdemi bulandırıyorsun kardeşim. Sorun seni anlamak veya anlamamak değil ben şurda ne desem sana boş zırva gelecek sen bana ne desen miğdemi bulandıracaksın. En iyi sen kendini eşine saklıyorsun bu yüzden de onunda kendini sana saklamasını istiyorsun diyelim böyle kabul edelim.
evlenmeden önce memeye bakıyoruz, evlenince karaktere
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce karekter sonra tip sırayla gelir işte. Zamanı gelince düşünürüz asdf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİmanına, hanımefendiliğine, ailesine, huyuna, güzelliğine sıralama böyle gider.
00 Yorumla Evlenirken mi... o nasıl bir soru.. gelinligine bakılır makyajı saçına... :)
00 Yorumla
+1 yılbir insani ustun yapan karakteridir...
10 Yorumlabeni mutlu ediyor mu ona bakarım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuru bir güzellik yeter öyle abartı olmayan dikkat çekmeyen ama önemli olan temiz olmalı Allah korkusu olmalı düzgün olmalı iyi kalpli olmalı
00 YorumlaNamusuna ve geçmişine bakarım onlar düzgünse karakteri ve kişiliğide düzgün tip ise 2. tercihim
00 Yorumla
+1 yılSEVGİ
SAYGI
SADAKAT...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevimli ve bağlı biri, yataktaysa kesinlik anal oral sevmelidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterine ardindan tipine.
10 Yorumla
+1 yılErkekler birşey'e bakmaz, herşey'e bakar.
10 Yorumla''Evlenirken'' mi ''evlenecekken'' mi?:D
00 YorumlaBakire olup olmadığına bakıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey. Tek bişeye bakıp evlenilir mi?
00 Yorumla doğal kendiliğinden ilerleyen muhabet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktere huya hal ve hareketlerine falan 😉😃
00 Yorumla Karakter, ten uyumu, dünya görüşü
00 Yorumla
+1 yılÇocuklarıma analık yapabilecek mi diye bakarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gozlerinin icine bir bakarim;))
00 Yorumla
+1 yılKarakteri , düşünce yapısı , inancı ve geçmişi
00 YorumlaYemek yapıp yapamadığına
00 Yorumla
+1 yılOnce kalcasina bakarim sonra karakterine
00 Yorumlakarakter tabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem tipe hem de karaktere
00 YorumlaIsınmak için tip bağlanmak için karakter
00 Yorumla
+1 yılKarakterine bakarım uyum önemli...
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir poponu olması lazim
05 Yorumla- +1 yıl
Senin popona bakmaktan iyidir
- +1 yıl
Boş bos konuşma birde
- +1 yıl
Sen burada çok ciddisın sana tavsiyem fazla gelme buraya.
+1 yılİnsanlığa.
10 Yorumla
+1 yılNamusa.
00 Yorumla
+1 yılküpesine
00 YorumlaKlasik bir soru.
00 Yorumla
+1 yılGardolabına
01 Yorumla
+1 yılEdep.
00 Yorumla
+1 yılahlakına bakarım ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. popo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. temizlige bakar
00 Yorumlahuya bakarım
00 YorumlaYemek yapabiliyor mu
00 YorumlaKarakter tip fizik
00 Yorumla
+1 yılsaçı olsun yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkişilik gözler
00 Yorumla
+1 yılgüzel ahlak
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?