Dışarda sakız çiğnerken sevgilim yavaş çiğne dedi,2 kez uyardı 3. de ağzını burnunu kırarım dedi bunda kızcak ne var?
İstemsizce çiğniyodum :/
İstemsizce çiğniyodum :/
Senin de onunda hatası var!!! Dışarıda toplumun için de pek sakız çiğneme, ama çene çalışması olarak adlandırırsak dikkatli şekilde çiğnemek gerekir. Alışkanlıkta olsa bunu en kısa sürede düzeltebilirsin. Sevgilin konusunda ise bana göre sana karşı hakaret sayarım. İnsanın eşi bile olsa öyle kırarım vurum nedir bu kötümserlik..! Ve sevgilin seninle başbaşa iken güzelce izah etmeli şöyle yaparsan bu şekilde algılar bunu yaparsan daha uygun olabilir gibi medeni güzellikle konuşaraktan çözüm bulunur.. Bugün sakızına karışan yarın bir gün en hakkın özgür olan durumuna karışır.. Kendine değer vermeyi unutma yoksa üzülen sen olursun.
cakkudu cukkudu sakız çiğnenmesi elbette hoş olmasada, sevgilinizin ağzını burnunu kırarım demeside bir o kadar absürt
En yakın kız arkadaşım da öyle bir sakız çiğniyor ki ağzını burnunu kırasım geliyor, suratı sekilden sekile gidiyor cakkudu cakkudu diye ses cıkıyo. 5-10 kere uyardım benim yanımda yapma diye, en son yapıştırdım yeter ya diye. Yinede vazgeçmedi hala öyle çiğniyor. O kadar sinir olurum ki artık samimi değiliz. Arkadaslarım arada istemsiz yapıyor, bir bakışımla anlıyolar olayı.
Benim bile içim şişti..
2. de çıkar at. Sakız çiğneyen insana tahammülüm olmuyor be.
Cak cok cak cık paat cak cak cık..
Cevap
15Cevap
Bir hanımefendin ağız ve yüz hatlarını değiştirecek şekilde sakız çiğnemesi hoş bir intiba vermez ama üçüncü uyarı şeklide hoş değil yinede biri birinize saygılı olmanızda fayda var.
Tepkisi gereksiz ve saçma ama sende pavyon karısı gibi çiğnemiyordun demi?
https://i.hizliresim.com/AmLGR0.gif
o sakız çiğnerken çıkan cak-cuk sesi insanı sinirlendiriyor ister istemez
Benim de arkadaşlarımın ağzına cakasim geliyor bir tane. Cak cak cigniyorsan haklı çocuk.
Eger iki kez uyarmasina ragman hala devam ediyorsan tepki normal bende ayni tepkiyi verirdim ki en sinir olduğum seylerden bir tanesi kiz erkek fark etmez
Eğer çiğnerken sesli sesli çiğniyosan bende sinir olurum haklı ya da millet bakmasın diyede demiş olabilir
Hanımların yorumlarını okudum iyi güldürdüler beni.. Hepsi erkek arkadaşın haklı diyor :-D
bende rahatsız olurum öyle cak cuk sakız çiğnenmesinden
bence haklı çocuk 2 kere uyarmış sonuçta 3. sert olmuş ama
tarzım değil sesler çıkarıyosundur bende çok iğrenirim cakkıdı cakkııdı çiğneyenlerden
Bu yaşta bu zekâ/soru.
Tebrik ediyoruz Kezban'ımızı...
Oruuspu garı gibi sakız çiğnemek...
Böyle bir deyim duymadın mi sen hiç ömründe?
demek nasıl çiğniyorsan artık adam haklı bence ben olsam kırmıştım bile :)
şapur şupur çiğniyorsan demesi normal
Bende hic hazetmem acikcasi...
Normal çiğnemek ayri inek gibi çiğnemek ayri :D
İyi demiş. O çocuğu bırakma beni dinle
Çıkar at onu rezil etmek hosunami gitti
Bende gicik oluyorum oyle sakiz cigneyenlere
kırmadığına dua et
Iyi demis
Düzgün çiğneseydin
Hoş durmuyor ondan
Öküzmü o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?