Ulan ağzıma sıçıldı ya yazık bana?

en yakın arkdaşımın kuzeniyle çıkmıştım hatta o yapmıştı aramızı sonr aradan bir kaç yıl geçti bu çocuk tekrar deneyelim dedi tamam dedim ama en yakın arkadaşıma ğzı sıkı değil annesigile söylüyo diye söylemeyelim dedim söylemedik sonra biz bunla 3 ay sonra sorunlu bir şekilde ayrıldık eski sevgilisiylede çıktığınıı öğrendim kızla tesadüfen karşılaşıp öğrendim ikimizde ayrıldık tabi aradan baya bir geçti 6 ay falan en yakın arkadaşıma anlattım birden ağlamaya başladı meğer kendisiyle de konuşuyomuş bide kuzenler bişe demedim eski sevgilinle neden konuştun diye ama kızdım babanlar duysa ne olur diye sonra 3ümüzü aynı anda idare ettiğini anlattım şimdi aradan 2 ay geçti hala konuşuyor kızıyorum onun kendisini sevdiğini düşünüyo babanı düşün diyorum annen yok kızlarına sahip çıkmadı dicekler adama ayrıca ulan bana bu çocuk ne küfürler etti en yakınınım l*n ben aynı şey ona olsa muhattabımı keserim çocukla
dipnot: bu çocuk azılı şerefsiz kime ne diyip kandıracağını çok iyi biliyo
Güncellemeler
+1 yıl
gggggggggggggggggggggggggggggg
Güncellemeler
+1 yıl
Bir senede 10 kere mesaj atarak çocuk pişman olduğunu söyledi ama 2 yıldır erkek arkadaşım var ve bu çocuk buluşalım dedi reddettim ama hep aklımda neden
Ulan ağzıma sıçıldı ya yazık bana?