Aşk İlişkileri Dediki senin bana karşı duyguların var mı yoksa açıkça söyle yoluma bakayım bende? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sizce bu benden hoşlanıyo mu ya ben biraz hoşlanıyorum çok değil ama çıksam mı napıyım? Güncellemeler+1 yıl hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Dediki senin bana karşı duyguların var mı yoksa açıkça söyle yoluma bakayım bende? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çık sayın pembemsi fuat abim çık :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl niye fuat abi diyon la bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl suat abi senmiydin o karıstırdım özür dilerim :D Yorumla Soran +1 yıl ya niye bana abi diyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aman iyi tamam bacanak diyiim ya alınma :D Yorumla
SchottkyKontak Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl iyi demiş :S 0 11 Yorumla Soran +1 yıl sence çıkatımmı napıyım Yorumla SchottkyKontak +1 yıl bana öyle diyen biri olsa bak sen yoluna derdim benden sana yar olmaz derdim amma yinede sen bilirsin adam belli ki yollluuuu Yorumla Soran +1 yıl cidden mi ama benden geçen seneden beri hoşlanıyo istemiyo mu yani Yorumla SchottkyKontak +1 yıl yahu o kadarnı ben bilemem ben sandm ki yeni çıkmış karsına :S Yorumla Soran +1 yıl evet aynı okuldayız sadece geçen bikere buşuştuk Yorumla SchottkyKontak +1 yıl aferin bir kere konuştun sadece öylemi iyi ne halin varsa gör :D Yorumla Soran +1 yıl buluştuk Yorumla SchottkyKontak +1 yıl tamam tamam buluştun Yorumla SchottkyKontak +1 yıl küçük kız bir kere buluşmayla kimi tanıdın bugüne kadar? Yorumla Soran +1 yıl tanımadım çıkmak demek ne oluyoki zaten işte böyle buluşmak falan ayrıca 20 yaşındayım Yorumla SchottkyKontak +1 yıl ufaklık çevrendeki insanları tanı ondan sonra ilişki kur bence (: neyse kendine iyi bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çık sayın pembemsi fuat abim çık :D
niye fuat abi diyon la bana
suat abi senmiydin o karıstırdım özür dilerim :D
ya niye bana abi diyon
aman iyi tamam bacanak diyiim ya alınma :D
iyi demiş :S
sence çıkatımmı napıyım
bana öyle diyen biri olsa bak sen yoluna derdim benden sana yar olmaz derdim amma yinede sen bilirsin adam belli ki yollluuuu
cidden mi ama benden geçen seneden beri hoşlanıyo istemiyo mu yani
yahu o kadarnı ben bilemem ben sandm ki yeni çıkmış karsına :S
evet aynı okuldayız sadece geçen bikere buşuştuk
aferin bir kere konuştun sadece öylemi iyi ne halin varsa gör :D
buluştuk
tamam tamam buluştun
küçük kız bir kere buluşmayla kimi tanıdın bugüne kadar?
tanımadım çıkmak demek ne oluyoki zaten işte böyle buluşmak falan ayrıca 20 yaşındayım
ufaklık çevrendeki insanları tanı ondan sonra ilişki kur bence (: neyse kendine iyi bak