Senden hoşlandigini düşündüğün birine bunu söylemek açılmak mıdır?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Açılmak değildir. açılmak daha çok kendi hissini diyerek olur bu sadece onun hislerini merak etmiş
Ama verdiği yanittan sonra üzülmek peki?
Yaanii açılmak değildir ama karşı taraf senin ona ilginin olduğunu düşünebilir
Biz karşılıklı bakışıyorduk guluşuyorduk bir iki kere konuşacakti o arkadaşlarım geldi
Bence böyle bir soru yöneltmek çok yanlış diye düşünüyorum o açılana kadar sormamalısın belki utanıp inkar edecek
Maalesef haklisin sonrası çok kötü oldu sevgilim var dedi ben bana böyle davranıyorsun diyince yok felan kem kum etti utandı gitti sonra peşimde dolanıp durdu bende kabul etmedim 😬 halbuki ikimizde hoslaniyorduk😬
Nasıl bi yere düşmüşsün shsjsjej
Nasıl yani 😂😂
Sana ilgisi vardır yoksa hiç bu konuya girmezdi. İtiraf ettirmek istemiş kaçak oynuyor
Zeki biri o zaman
Olabilir
Kaçak oynuyor dedin ya ona istinaden dedim karşı tarafta mi şaşırır
Kendi itiraf edip risk almıyor. Sen nasıl bir cevap verdin buna3
Bu soruyu ben sordum
Ben niye tam tersi anladım ki. Aferin iyi yapmışsın zeki kız djjd ne cevap verdi
Sevgilim var dedi bende altta kalmadım neden bana böyle davrandın diyince oda kem kum etti yanlış hissettirmişsem özür dilerim sonra ben uzak durdum o başka çabalara girdi benim icin, şimdide bin pişman peşimde 😂
İyi en azından sonuç iyi olmuş. Ben olsam yaz çizerdim. Bende öyle bir duygu yok ama ben sende hoşlantı hissettiğim için sormuştum. Neyse sorun yok derdim kfjf
O kadar bozuldum ki 😂 anlamaması mümkün değildi agahshhssh hatta bozulmama da şaşırdı ama ben direkt sordum valla niye sevgilin varsa böyle şöyle yapiyorsun diye bu daa baya şaşırdı kem kum etti bir şeyler söyleyip gitti 😂😂
İyi yapmışsın sıkıştırman iyi olmuş jdjd şimdi düşsün peşine sürünsün 🤣
Bilerek sıkıştırdım çünkü öyle yağma yok kendimi savunmak istedim hani ben öyle sandığım için sordum zaten o özür diledi gaahshhshssh
Oh olsun iyi olmuş jsjs
Aynen ertesi gün koridorda duruyordum tam yanıma geldi vazgeçti gibi dün ki konusmayi soracakti bende olduğu yerlere gitmedim şimdide peşimde dolanıyor berbat halde ama yani sevgilim var dedi ben kabul etmeyecem bu arada sevgilisi yokmuş
Aaa niye yalan atmış pislk. Neyse dolansın yüz verme sen hiç
Ego kasmak için yalan atıyor işte uzun süreli sevgilim var felan ayakları bende gerçekten böyle düşündüm dedim demek ki uzun ilişkisini secmistir felan
Öyle soru soracağına karşındakine cesaret aşılasan zaten varsa o sana bülbül gibi şakıyacak 😅
Zaten bakıyordu bakışlarımla karşılık verdim ilk konuşmayı ben yaptım gayet cesaret verdim bir iki kez konuşacak gibi oldu arkadaşlarım yanıma geldi vazgeçti bende gidip sorunca işler sarpa sardı dönülmez yola girdi.
Alakası yok varsa bende yavşıyım en azından boşta kalmıyım diyor tipik erkek muhabbetti hiç sevmiyorum ya
Yok ben bir erkeğe söyledim hani bana karşı ilgiliydi umut veriyordu aramızda ki şeyi netleştirmek amaçlı
Saçmalık bence zaten o cahilde cesareti yoksa bir şey yapamasınız açık açık seni seviyorum diyemiyorsa boştur o erkek
Dicek ben senden hoşlanıyorum sende bir duygu var mı diyemiyorsa 5 para etmez o kişi
Onun yerine ben sordum 😂
O zaman sen daha boşsun😂
Niye ki 😂 sorup ona göre netleştirmek istedim
Boş muhabet 😂
Hm tamam
Bence sende boş değilsin sen sorduğuna göre ya da canın sıkılıyor zaman geçirmek için sordun hansisi 😂
Yani biz sürekli bakışıyorduk gulumsuyorduk bir iki konuşacak gibi olduk arkadaşlarımız vardı ortam müsait olmayınca ben sordum 😂 ayrıca boş değildim zaten biri sana bana karşı hissin var mı diye sorsa senin cevabın ne olur?
Bilmem zamanla olur belki derdim😏😂
Şaşırir mıydın?
Hayır çünkü çok kızla ilişkim oldu ve artık hiç bir şey şaşırtmıyor beni çünkü her şeylerini biliyorum
Tecrübelisin yani? Tecrübesiz erkek nasıl belli olur?
Hareketlerinden ve bir şey yapalım deyince sen bilirsin bende seviyorum onları diyen tipler
Bende öyle düşünüyorum bencede hareketlerinden belli olur mesela sanki telefonla birileriyle konuşuyormuş gibi yapıyor sonra kızın tepkisine felan bakıyor
😂😂
Niye guldun, 😂
Hiç şeytan tüyü olan biriyle konuşuyorum o komiğime gitti 😂😂
Kimde şeytan tüyü var ki?
İkimizde😂
Bende olduğunu nereden düşündün😂😂
Yanılmam çünkü 😂
Ne anlamda peki konuşma mı düşünce mi? Bir kuzenimde öyle demişti pozitifsin demişti enerjin karşıya geçiyor felan
Alakası yok sadece karşıyı ikna kabiliyetimiz var ve o sayede istediğimiz her şeyi yaptıra biliyoruz
Sohbete bağlıyoruz ikimizde insanları ama çok kolay bir şekilde kopa biliyoruz
Anladım şimdi ben daha çok sıcakkanlı cana yakın neseliyim
Peki dediğin gibi olsun😂😂
Ters tepti ama sorduktan sonra sacmaladi sonra da peşimde dolanıp duruyor konuşmak amaçlı pişman halde
Ters tepti ise uğraşma daha o zaman derim ben ters tepmemeli dürüstce sordun aynı şekilde de sana dürüst olmalı idi
Çok haklısın dürüst olmadı sevgilim var dedi uzak durdum meğer yokmuş pişman halde peşimde oyunlara gerek yoktu benim sorma nedenim şuydu ikimizde sınava çalışıyorduk arada ki şeyi netlestirip, sınavdan sonra konuşmaktı
Yani bundan sonrası içinde bence gerek yok hiç daha koşsun dursun şimdi de ne yaparsa yapsın hayatına bak adamlık önemli söz çıkarken de dürüst olmak önemli her zaman
Çok haklısın bir de dürüst davranmak lazım. Mesela bir kız sana bunu sordu sende olumsuz yanıt verdin kız da rahatsız etmedi o kıza karşı başka kızı getirip nispet yapıp kızın gözüne sokar mısın
Yoo asla yapmam red edersem zaten açıklarım bunu arkadaş olarak varsın diye varsa birisi gönlümde aklımda he aklımdaki soran kişi ise de evet var derim yani nispet yapmaya gerek yok hiç bence
İşte sevgilim var dedi bende niye bana böyle davranıyordun o zaman dedim oda yanlış hissettirmişsem özür dilerim felan diyip kaçtı gitti ertesi gün benimle konuşmak için yelteniyor, sonra birde keyfi dört köşe şekilde üzülüp uzulmedigime bakıp ego kasiyordu bende daha sonrası uzak durdum ondan uzak durma rağmen bir kızı arkadaşım diye tanıtmıştı onu getirip bana nispet yapıyor kız gözüme sokar gibi hallerde kız gözüme sokunca da bana karşı utanıyor. Bu olaydan sonra sürekli peşimde dolanıp duruyor rahatsız edici gelmeye başladı artık sizce saçma değil mi
Takarım birisini koluma bana böyle yapsa birisi gözünün önünde yapışırım nispet ne görsün.
Bundan 2 sene önce yaptı birisi öyle ayrıldık medeni şekilde benim nerde olduğum hep bellidir yani almış sevgilisini gelmiş öyle mi dedim bende buldum birisini gittim bekledim gelecek biliyorum ya nispet yapmak için gözünün önünde seviştik hadi evde devam edelim dedik insan olana insan gibi muamele edilir her zaman benim kanaatim aklı başında olmak gerekir yaşla da alakası yok bunun aslında karakter meselesi ve biz konuşurken mesela gayet doğal medeni idik birde
Çok haklısın gerçekten bu kız sevgilisi bile değildi kız beni görür görmez koluna girdi ben bunları sevgilisi sanınca bu utandı neredeyse kızın kolundan çıkacakti birde bana sevgilim değil iması yapıyordu böyle çok bozulmuş şekilde gerçekten insanlığa sığmaz yaptığı
Bundan sonrası da yorar insanı işte sevdiğine ne ise dersin ya da hoşlandığına her neyse ben mesela gittim bak şu an konuştuğum sevgilime senden önce şunlar oldu yaşandı oturdum anlattım senle de şunu istiyorum diye adamlık önemli öyle bir ilişkimiz var ki şimdi
Adamlık böyledir zaten gidip saçma sapan hallere sokmak değil. Birde en çok zoruma giden şey arkadaşlarımın içinde kızla samimi hale girmesi arkadaşlarım direkt dedi ne efendisi igrençti felan yani arkadaşlarım içinde bir kızla samimi hale girip daha sonrası benim peşimde dolanıp konuşma isteği duyması çok itici geliyor. Arkadaşlarıma rezil etti beni haksız mıyım şimdi ben affetsem insanalr diyecek bir kızı getirip ne hallere girmişti felan
Tam açılmak değildir ama hoşlandığını ima etmek gibidir
Yanlış anlaşılıp ters teper mi
Yani karşı taraf senden hoşlanıyorsa ters tepmez.
Bi nevi acilmak ama sorup ona gore hareket etmek de denebilir
Sorduktan sonra sarpa sardı olaylar 😬🤦🏻♀️
Kotu olmus o zaman ilk onun acilmasini bekleyecektin😬😬😬 neyse saglik olsun gecmise donemezsin artik
Ya o zaman sınava çalışıyordum sorma nedenim şuydu, ikimizde karşılıklı hoslaniyorduk bir iki konuşma fırsatı oldu arkadaşlarım ve ortam kalabalikligindan konuşamadık bende sınava çalıştığım için sorup ona göre ona sınavdan sonra konusabilecegimizi söyleyecektim. Tabi olaylar çok başka yere gitti çocuk sonra çok pişman oldu ama bende gururumu seçtim
Ikinizde hoslaniyorsaniz cocuk da bir adim atmaliydi biraz da onun hatasi var
Tek bir hata yok ki hatalar silsilesi arkadaşı diye bildiğim kızı getirip arkadaşlarımın içinden nispet yapmalar gözüme sokmalar vb. Daha sonra çok pişman halde konuşmak için çırpınıyor bence sorun onda.
Ayy vazgec konusma bile
kiskandirmak icin boyle yapmasi hos degil
Herkesin için de getiriyor kiz da beni görünce çocuk gibi koluna giriyordu kız koluna girince çok rahatsız oldu kolundan çıkacakti kızın kolunda birde bana sevgilim değil iması yapıyor 😂🤦🏻♀️ ahsjsjsj o zaman niye kıza o cesareti veriyorsun üstümden kıskandırma yapiyorsun değil mi?
Evet bence de oyle hele ki kizlarla kiskandirmasi cok itici
Kızları da geçtim bana arkadaşım diye tanıttığı kızla şimdi peşimde dolanması aşırı itici geliyor konuşmak için uğraşması felann
Evlerden uzak aman amaan uzak kal bu cocuktan cok uzer kanma sakin
Şimdiden bunalıma soktu en çok tuhafıma giden olay da şu mesela arkadaşlarımın içinde kızla samimi samimi oldu arkadaşlarımda gördü hangi cesaretle benimle konuşma curretinde bulunursun? Sonuçta ben bunu affetsem, herkesin içinde o iğrenç hallere girmiş insanlar demez mi onun sevgilisi böyle yapmisti beni insanlara rezil etti şimdide peşimde dolanıyor çok itici ya insan olmayacağını bilip dolaşmaya curret bile etmez konuşmak için bile uğraşmaz
Yuzsuz insan diye buna derim bir adim bile yaklasma boylelerini dovmek lazim baskalarinda sansini dene
Ya yüzüme bakamiyordu utançtan korkuyla konuşmaya geliyordu çok berbat haldeydi. Bende biraz zaman geçince heveslendirdim bunu bu da mutlu oldu konusacam affedecem sandı bende bir hakaret ettim neye uğradığını şaşırmış üslubu hoş değil felan dedi ahshshjssjsj
Dümdüz yürümektir bence
Peki diyelim ki bir çocuk sana bakıyor sende bakismalarina karşılık verdin sonra aranızda flört baslangici oldu sen gidip sorsan yürümek mi oluyo
Yani hemen hemen
Arkadaşım diyor açılmak ona sinir oluyorum
Yani sen bunu söyleyerek bir ışık yakmissin cocuga
Yani biz sürekli bakışıyorduk gulumsuyorduk bir iki konuşacak gibi olduk arkadaşlarımız vardı ortam müsait olmayınca ben sordum hani ondan cesaret aldığım için ben sordum yoksa benimle hiç ilgilenmeyen birine gidip sormadim
Anladım yani bir türlü etkileşime gecemiyorsunuz herhalde
Eveeeettt
Ama hissini soruyorum? Biri sana sorsa ne düşünürsün
Hoşnut olurum sevinirim yani maalesef yakın zamanda soran olmadı
Bu çocuk inkar etti yüz yüze sordum sonra da berbat halde peşimde dolandı 🤦🏻♀️😬 ters tepebiliyo
Bilemiyorum güzelim bu senin meselen
Thanks