Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadının gözünde bitmişssen sıradan bir erkekten daha zor durumdasın. hiç uğrasma elde edemezsin. o incinmez de yüz vermedikçe sen kendinden ben bu kadar iggrenç miyim ya deyip kendinden sogursun kendinden nefret edersin. belki peşinde koşmazsan onun sana gelme olasılıgı daha fazladır.
Aşaggılık duruma düşceksen git tutan yok seni. gurursuzluk yapıp bir ders al kendine.013 Yorumla- +1 yıl
Gururu seveyim.. ayaklarına bile kapandım onun.. ama korkuyorum yani.. ne bileyim kardeşim. tedirgin im
Cevap sahibi+1 yıllaftan anlamıcan biliyorum bende dinlemiyordum kimseyi. şimdi aşktan kızlardan nefret eder oldum. kendini bunu yapma . yoluna bak.
- +1 yıl
Kardeşim 3 senedir geberiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBir kadın gitmeyi kafasına koymuşsa ne yaparsan yap gider. Adam aşkından ölse de kadın elinden tutmaz. Belki bir daha o adam gibi seven birini bulamayacağını bilir. Bile bile gider kadın. Fazla aşk kadına göre değildir. Aşkı iliklerinde yaşayan adamlar hep yalnızdır. Böyle erkekleri bırakıp giderler. Giden bir kadının geri dönme ihtimali yok denecek kadar azdır. Adam her gece kadınına ağlarken, her pazar gününü onsuz geçirirken gülmeyi bile unutur. Kadın ise adamını ölen bir ceset gibi toprağa gömer. Aklına getirme ihtiyacı hissetmez. Adam gibi sevmek yetmez bazen. Kadın da kadın gibi sevmeyi bilmeli. Umut verip yarı yolda bırakmamalı. Bıraktığı adamın da bir kalbi olduğunu düşünmeli. Ama kadınlar giderken bunları hiç düşünmezler. Aşk isterler. Yaşarlar ve giderler. Sevgi isterler. Sevilirler ve giderler. Sıcak bir nefes isterler. Giderken adamın nefesini de alır giderler. Ah kadınlar... Neden geride bıraktığı adamı düşünmeyip o ağlarken nasıl gülerler? Anlamak zor. Kısacası kadın gitmek isterse devrim yapar yine gider. Basit eylemleri sevmezler. Adam ise kadınına aç ve aşık bir şekilde gelmesini bekler. Ve şiirlerinin son sayfasına şöyle ekler. "Gitmene değil de gözlerinin yokluğuna alışamadım."
Cevap sahibi+1 yılumarım bu sana anlatır olayı. önüne bak!!!
- +1 yıl
Kardeşim eline sağlık ama olmaz unutmak mümkün değil.. onu unutmam için kendimi unutmam lazım
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum psikolojini. bir bucuk yıl barısalım diye yapmadıgım etmediğim kalmadı. nedenide daha ilk hatamdı ve karı kız olayı değildi yalan dolan degildi. bir hiçti nedeni ama olmustu.
yapamam edemem dedim ona buna bırakamam dedim. benim gücümde bir yere kadar . baktım kendime zarar vercem koyver gitsin. iyisi varsa bulsun istediğini yasasın deim. unutmadım ama alıştım. uumrumda da değil şu an. geçiyor.- +1 yıl
Bendeki de ufak bir hataydı
Cevap sahibi+1 yılsen git dediğim gibi dersini al iyice. haklı çıkmak istemem ama bu konudan çok eminim. şansın yuzde 0.1 bile değil.
- +1 yıl
Kardeşim niye böyle konusuyorsun umudu kırıyorsun
Cevap sahibi+1 yılseni tanımıyorum ama üzülmeni istemiyorum. yaşamasam sonuna kadar git derdim burdakiler gibi.
- +1 yıl
Onu unutmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıltakıl kafana göre. sonunu biliyorum. yormıcam kendimi.
En İyi Cevaplar
+1 yılGit ama peşinden koşma çık karşısına burada yazanları takılmadan inanarak söyle bir kere 2. Den itibaren kabak tadı verir resmini beğenme whatsapptan yazma git karşısına çık ve konuş olur derse taşın onun için birşeyler yaptığını anlasın olmaz derse olmayacak birşey için hayatını değiştirmeye değmez
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim geçen sene gittim kız benle konusmadı , arkadasları da gaza getirdi onu , polise şikayet et diye beni şikayet etti. polis bana, kızın ettadında artık olamazsın , sadece o üniversitede öğrenci olarak görünürsen bir sorun çıkmaz dedi.. bende kaydımı o üniye aldırdım ama gitmedim cesaret edemedim. watsapptan filan engelliyim zaten. gidersem peşinden koşmayacağım ama etkilemem lazım onu. Ne yapMAM lazım onu bilmiyorum sadece
+1 yılŞimdi önceden çok mu iyidiniz ki mükemmel bir yaşantınız vardı da bozulduysa git ama o seni istemiyorsa ve zaten eskiden çok ta yakın değil iseniz gerek yok hem kendini hemde kızı yorma bence 😉
06 Yorumla- +1 yıl
Sana ben gıcık oldum ya. GÖz kırpma hareketini zaten sevmem. Soruyu düzgün okumuyorsun herhalde. kızla sevgiliydik demiyorum bak. Ama birbirimizden etkilenmiştik. Senin gibi yakınlığı her sevgilisiyle sevişmek olarak algılayan biri için oldukça uzak bir ilişki biçimiydi , anladın mı
- +1 yıl
Pardon ben yardımcı olmak istedim sadece artı ben daha 18 yaşındayım hiç kimseyle de yatmadım! Sevmek iyi anlaşmak sadece aşk mıdır? Ayrıca ben çok göz kırpan biriyim ya görüşümü beğenmedim ya da profilimden yunan olduğumu görüp ona önyargı yaptın zaten profil fotoğrafın da da Mustafa Kemal Atatürk var 😉
- +1 yıl
Ayy pardon Atatürk sandım ama değil 😃 Atatürkün gözleri deniz mavisi uzaktan bakınca adam atatürke benzeyiot
- +1 yıl
Yunanlı oldugunu nerden bileyim ben. açıkçası profiline girme ihtiyacı hissetmedim. insanın moralini bozan yorumlar yapıyorsun ,
'Ezik , mükemmel bir aşk yaşamadıysanız kızı yorma' diyorsun resmen. Hayır yakınlık Olmadıysa sevmeyeyim mi. En olumsuz ve gereksiz yorum yapan kız sen oldun , eyvallah - +1 yıl
Yoo hayır kötü bir şey demek istemedim ama ya neyse beğenmesen de olur ne diyeyim İyi akşamlarrr
- +1 yıl
Su an platoniğim anladın mı , için rahatladı mı , aşk yoktu aramızda , sevgili olmadık , ben eziğim. Bunu duymak istiyordun al. Allahım ya
+1 yılBirden böyle bir şey içinde kalkıp gidilmez ki ya olumsuz olursa her şey kalırsın ortada o zama daha küçük adımlarla başla
125 Yorumla- +1 yıl
Küçük Adımlar ata ata uzaklaştı kız benden. çok kötü durumdayım
- +1 yıl
anlıyorum tamamda bu da aşırı büyük bir adım adımdanda öte :S
- +1 yıl
Eee bunu da yapmaSam kızla hiç görüşme olasılıgım yok. Napıcam baska. Ama bu adımı atmaya da cesaretim yok :( :( ah ödlekliğim
- +1 yıl
valla bu ödleklik değil yani nasıl atıcan çok büyük bişey bu tüm hayatın iyi yönde de değişebilir batabilirde :(
- +1 yıl
Ya zaten onun fakültesini kazanmak için yeniden sınava giriyorum ama seneye kadar bekleyemem. takatim kalmadı. cok özledim onu. Cok seviyorum :( :(
Yok ben ödleğim, gerçek seven adam cesaret eder herşeyi karsısına alır - +1 yıl
oha dur sınava girdimn bir daha mı giricen bide valla sen çok seviyosun üzüldüm şu an baya Allah yardımcın olsunda bu konu gerçekten çok önemli sadece kendi hayatını değil tüm ailenin hayatını etkileyecek bişey iyi düşün
- +1 yıl
Ya hu tıp okuyor zaten kız. Kazanmam benim için de ailem için de güzel olur :) zaten bu ygs lys denen pislik sınavlar yüzünden biraz da böyle oldu aramız. ama gönlünü orayı kazanmadan evvel kazanmak istiyorum sevdiğimin. başarmak için cesaretim yok İşte :( :(
- +1 yıl
inşallah kazanırsın biliyorum ygs derdini bende giricem bir ara bence kızı
- +1 yıl
Sınava onun için giriyorum zaten. Yoksa İstanbul'da makine Müh. okuyordum ki ben
- +1 yıl
ya ne güzelmiş :( valla inşallah mutlu olursun yaa :(
- +1 yıl
Gideyim mi gitmeyeyim mi şimdi :( :(
- +1 yıl
ya bu öyle bişey ki hayatta cevap veremem buna :(
- +1 yıl
:( :( :(
- +1 yıl
şey arasan diyorum ben
- +1 yıl
Numarasını değişiyor zaten arayınca.
- +1 yıl
netten ulaş
- +1 yıl
Facesi yok. Numarasını zar zor buldum değişti. instagramı yok twitter yok offf Allahım napıcam bilmiyorum :(
- +1 yıl
kız tıp okuyo zeki tabi ayıracak vakti yok böyle şeylere :S Kaç yaşındasın bakmadım ama kardeşim dicem Allah fazlasıyla yardımcın olsun kardeşim
- +1 yıl
21 yazıyo ya işte , kızın kalbini kazanmak için tek yolum oraya gitmek. ah cesaret olsa :( (:
- +1 yıl
bakmadan direk yazmıştım -_- nereden biliyosun oraya gidince kalbini kazanacağını
- +1 yıl
Ben bu kızı etkilemiştim daha önceden çünkü
- +1 yıl
Ben etkileyici bir insanım normalde. zeki biriyim espirili. Ses tonu güzel bakılışı fena olmayan biriyim. etkilerim eğer bir konusmayı kabul etse benle
- +1 yıl
daha önce neden sorun oldu
- +1 yıl
Burdan anlatamam ki ama bunları. benim popom kalkıktı kıza iyi davranma dım , kendimden soğuttum. Tabi sonra bir ara konustuk ama orada da yine he gibi davrandım. bütün fırsatları teptim
- +1 yıl
tüh ya işte pişmanlık kötü keşke yapmasaydın :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılneler yasadiniz onun gorusleri ney hatta niyeti baskasinda mi. Derin mevzu tabi de neden nefret durumun da?
05 Yorumla- +1 yıl
Nefret ediyor işte. bir ara bana küsünce günde bin kere arıyordum. salaktım. Şimdi asla öyle değilim. ama ne yapacağımı bilmiyorym
- +1 yıl
himm oyle arandan bende urkerdim cabala da azicik barisabilecegine dair renk gormedende gidilmez yerlesmk felan
- +1 yıl
Hiç bir renk yok. geçen sene arkadasıma , araba çarpsında ölsün demiş.
- +1 yıl
Yuh belli ki o seni gercekten sevmemis Dogru insan olduguna emin misin
- +1 yıl
Ya nefret ediyor diyorum ya. Ya da arkadasım onu unutmam için palavra attı bilemiyorum
niye nefret ediyor bu önemli olan ona göre yorum yapıcam
07 Yorumla- +1 yıl
burada söyleyemem. Erkekler okurken burayı , sevdiğim kızın adını dahi yazmam buraya
- +1 yıl
Bana küsünce hergün arar oldum her dakika. Çıldırtana dek. sonra bana küstü. Tabi bir de bazı canım kızların hakkımda aptal aptal konusmaları sonucu.
- +1 yıl
Sonra cok daha farklı olaylar oldu onları burada anlatamam gerçekten. ama bence yine de cok büyütüyor bunları.
- +1 yıl
Ben cok seviyorum onu :( ne yapacağımı gerçekten bilmiorum :( oraya gidersem bir seferliğine değil temelli gidecem. Ne yapıcam bilmiyorum orada olursam da
- +1 yıl
şimdi arada aldatma varsa ( doğru olmasa bile başkası söylemiş olsa bile) belki gittiğinde uğraştığında affeder ama illaki vir yerde bu patlak verecektir , bunu unutma derim. ama 3. şahısla alakalı hiçbir durum yoksa gerisi hallolur zamanla siniri geçer tabi artık seviyorsa sevgi bittiyse naparsan yap boş 😒
- +1 yıl
Çıkmadık onla. zaten ahlaki yapısı gereği öyle şeylerden biraz uzak bir kız.. seviyor mu, cok cok zor gibi , ama nefret ettiği kesin. Ölsün gebersin diyor hakkımda. Bir canım kezban arkadası yüzünden sevdiğim kızla tamamen aram bozuldu.
+1 yılBir araba alırsan koşmadanda arkasından gidebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesizlik etme it.. sevdiğim kıza hakaret ediyorsun şu an or.. çocugu
+1 yılben olsam beni istemediği için peşinden koşmam ondan sonra adımız tacizciye çıkıyo
00 YorumlaEe ne oldu? Gittin mi kızın yanına? Umarım güzel şeyler olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılŞu kızları çok şımartmayın
02 Yorumla- +1 yıl
Bulunmaz hint kumaşım o benim , şımarsın
Koş sonuna kadar ne olursa olsun koş!
012 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıcam peki orda
- +1 yıl
Fakültesinin önünde mi bekleyeyim, kızın girdiği cafelere gideyim filan bunları mı yapayım?
- +1 yıl
Zaten keşkeler yüzünden o kadar pişmanım ki. Kızın sevgisini kaybettim o yuzden :(
- +1 yıl
Savaşacak cesaretim yok :( utanıyorum onun yanında elim ayağım dolaşıyor ya ben cok korkağım 😭😭
- +1 yıl
Ya burada söyleyemeyecdğim şeyler var.. özelden sana söylesem , ona göre bir yorumda bulunsan olur mu
- +1 yıl
Sevdiğim Kızdan baska erkeklerin okudugu bir ortamda bahsetmek istemiyorum
- +1 yıl
Koş koş depar at hatta sonra hiç umursamasın😂
- +1 yıl
@MR_ENGİNER yok asla :)
- +1 yıl
Tamam yazacağım :)
bence bununu sürtmelisin
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır sevdiğim kıza asla incitici bir şey yapmam
+1 yılGit , sevginin peşinden koş.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
+1 yılGit , sevginin peşinden koş
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi yapmalıyım , cesarwtsizim ama :(
- +1 yıl
Temelli gidecem cesaret edersem, peki napmalıyım orada.
Sonuna kadar kos bir gün pes edecektir...
10 Yorumlaeger hatalıysann hatanı telafı et gıt bnce
017 Yorumla- +1 yıl
Hatamı uzaktan nasıl telafi edebilirim. Gözünün önünde olmam lazım buna da cesaretim yok maalesef :(
- +1 yıl
Telefonunu buldum direk değiştirdi
- +1 yıl
Ne yapıcam peki orda kübra , nasıl etkileyeceğim :( biri bana yardımcı olsun bu konuda lütfeeen ya :(
- +1 yıl
Mektup yazSam mektubun içine kolye de koysam sence olur mu?
Birde oraya gidince ne yapıcam kübra , ders çıkışlarında gittiği yerlerde mi bulunayım. O ortamda bulununca kızla mı konusmaya çalışayım yoksa onun bulundugu ortamda espiri filan yaparak zekice konusarak gözüne girmeye mi çalışayım - +1 yıl
Tamam hediye mektup işi tamam da kübra , onun dısında orada bulundugumda napayım :(
Küb kızma valla cok soru soruyorum ama cok zor bişeye cesaret edip gideceğim oraya :( - +1 yıl
Küb takdirin için teşekkürler de :) ne yapıcam orda sen bana onun taktiğini ver :)
- +1 yıl
Onu geçen sene gittim bir kere. dedim olmadı. o yuzdne zaten temelli gidicem. Of ya ne zor sevmek :( :(
- +1 yıl
Bilmİyor işte :(:( seven in değerini kimse bilmez Küb :(
+1 yılBence git
02 Yorumla- +1 yıl
Korkuyorum :(
- +1 yıl
bir de gidersem görmeye değil , temelli giderim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
01 Yorumla- +1 yıl
Neden peki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKoşma gerek yok.
03 Yorumla- +1 yıl
30 yaşındakiler hep bunu diyor bana :)
- +1 yıl
Değmez karı milleti için bu lafımı unutma.
- +1 yıl
Karı milleti filan diye konusma.. ben canımdan çok sevdiğim kızı karı milletine dahil etmenden hoşlanmadım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat