Erkek dediğin 1.80 olmaz mı. ameliyat mı ol diyeyim yoksa ayrılsam mı
Ameliyat oldur
Ayrıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kimse dünyaya gelirken kendini secerek gelmedi , insan kitap gibidir cildine aldanma demişler ama şu an kizlarin tam aklinin 5 karis havada olma dönemi bu yaslar boyle düşünürsun normal. bu gidisle zaten 1 aya bidaha baskasiyla cikarsin boya posa gore ayrilmayi dusunuyorsan zaten kişilik onemli degil yanina yakışsın diye gezdiriyorsun herhalde , keske iliskiler bu kadar yilisik ve basite inmemiş olsa ama yazik
Saçmalıyorsun. 2 metreden aşağı erkek olamaz. Senin layığınsa 3 metre. O yüzden 4 metre erkek bulana kadar odana kapan ve instagramdan çıkma.
Sorunu okuyunca 180 sandım seni ben 172 yim elim 176 benden kısa da olabilirdi ya şaka gibisiniz yeni nesil ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz da böyle abuk sabuk düşünüyorsunuz :))) sitede biraz dolaşınca neden bizim ülkedeki erkeklerin ağzında Kezban lafları dolaştığını anladım vallahi Kezban az bile yazık vallahi size :)))
vazgeçin artık bundan insanları insna olduğu için değer verin o ne saçma şey. ayrıl sen o beyi haketmiyorsun buy düşüncedeki biriylede olamamalı kimse
Cevap
62Cevap
Ameliyatla boy uzamaz.
175 kısa bir boy değil, en azından ayrılmayı düşünecek kadar.
Ayrıca 160 boyla 180 boyu olan yakışıklı bir erkek bulamazsın :D
https://i.hizliresim.com/2N0rX0.jpg Boy Yüzünden Ayrılınırmı 1.75 Kısamı Bence Cocugun Sana YolVermesi lazım
anlamadım şimdi boyla sevgi paralel mi ilerliyor? Pantolon mu bu be boyu kısa diye değiştiriyorsun? Bence ayrıl çocuk kurtulsun
Niye ayrılasın be kızım. Sonuçta önemli olan boyu değil işlevi değil mi :D
Cok buyuk gunaha giriyorsun. Allah'in yarattigina boyle dil uzatman cok kotu. Bence acilen kafa yapini degistir. Boyle Allah sana hayirlisini nasip etmez. O, ol derse olur, unutma.
Vah vahhh ne buyuk sorun hemen ayril sevseydin boyuna takilmazdin zaten.
La boyla ne alakası var ya? Git 190 birinin bul bir boka benzemesin , üzsün , vicdanını yatırıp işini görsün. Sen onu seversin , acı çekmen lazım senin git ayrıl çocuğu da rahat bırak bu ne la cins misiniz nesiniz.
amlyat olsun oda sende birinize beyiin diğerinize boy amelyatı ucuza gelir
Sevgilini görsem ona ''Böyle düşüncesiz bir kızı çok aradın mı?'' diye kızardım.
evet kısada bu yüzden ayrılman saçma sonuçta sen bu çocuğu ilk gördüğündede sevgili olduğunda da bu boydaydı sen onu gerçekten sevdiğine emin misin
Trollük yapmaya çalışırken rezilliğini döker işte kimisi...
Ayrıl. Çocuk bu zekadaki birisini haketmiyor.
ne kısası benimki de o boyda ve gayet normal boy :D
boyun ne önemi var kalpler aynı hizada çarpabilsein kafi...
sen o elindeki muz kadar mısın :D hahahha 180 olsanda birşey farketmiyor , ha 180 olup 190 adamı bakkala gönderdiğimizde oldu ,165 adama eyvallah abi dediğimizde , takılma öyle şeylere
Ayril adama yazik beyin dedigin biblo olmamali bence
Allah 'ın manyağı ameliyat yaptırtıcaksın ben böyle sevmiyorum diye adam sakat kalacak sırf seni mutlu etmek için. Git ayrıl en azından adam senin zevklerin için başına bir şey gelmeden.
kızların %41 i ameliyat oldur demis ama
amaliyat ol :D beyinden :D olmadı sevgiline topuklu ayakkabı ver ne diyim :D
ayrıl bence ne işin var kısalarla küçücük boyunuzla ztn sırık gibi herifleri hakediyosunuz dimi yani?
İlginç bir troll daha lakin yanılıyorsunuz troll bey veya hanım. Erkekliğin boyla alakası yok öyle olsa bunca kısa insan bekar kalırdı
Siz sevgili olduktan sonra makineye attın da mı çekti? Ya da senin gözler görmüyordu da ameliyat mı oldun?
1,75 kısa değil ayrıca..
öh 180 gayette normal bir boy naptın ablam sen ya
180 olsa süper zaten ya ama çok kısa 175
Boyunu napcan sen önemli olan işlevi. bu çocuk seni seviyorsa sende seviyorsan boy falan çoook sonraki işler
benim boyum 164. Boyu değil işlevi önemli. O çocuğu görmeden mi sevgili oldunuz?
bı s*ktırın gidin. senın gıbı bırı ıcın ameliyat olunmasına degmez
zikinin kafsından tutup assaçekip başının yukarısından da yukarı çekersen uzar :D
Kızım etrafın erkek dolu galiba, bu sebepten ayrılınır mı?
senin boyun çak cüce? 175 in nesi kısa gayet normal bir boy.
Bamya kadar muz yiyip uzuboy sevgilimi istiyorsun :D 3. Şık devam et...
Sen artık Baydın. Git 15 yaşında ki çocukla çık. Boyu boyuna olur. Abazan kız.
175 normal bence. Hatta 170 bile. Oldu canım senin için ameliyat olsun. Daha neler
Belkide başka yeri uzundur bir de oraya bakmanı tavsiye ederim.
Ayrılı seçtim çünkü böyle bir zihniyetteysen ayrılman sevgilin için daha iyi olur
Yemin ederim bu kız salakyaaa 😃 ayaklarindan kollarindan cekmeyi deneyin oda olabilir bak 😃
Sevgiyi dış olgulara göre yargılayarak yaşamak saçma değil mi? Seviyorsan öyle sev sevmiyorsan da ayrıl. boya göre mi seveceksin anlamadım ki.
biz o zaman erkek deiliz ya 170 boyum var benimde naapcaz?
Kadn deilmsnz en guzelinz 35 de cortluyo :) boydan begenmiyo adami kezi
Sen çok uzunsun hobbit
ayrıl da çocuk kurtulsun
Ya bu kısa erkekleri neden savunuyorsunuz. Kısa erkek mi seviyorsun?
kısa uzun ayrımı yapmıyorum en başta bana saçma geliyor. basit insanların takıldığı şeyler bunlar bana göre. 175 kısa değil türkiye şartlarında ayrıca. ve son olarak memnun değilsen ayrıl gitsin derdin nedir anlayamadım. boşta kalmak istemiyorsun heralde ya da trol soru da olabilir.. neyse
helal sana sizin gibi kızlarda varya
Ayrıl bence. Çocuk kurtulsun
senin boyundan uzun ise 175 cm az değil bence
sen bu gidişle daha çok muz yalarsın
Trollük yapmayı acilen bırakmalısın
Kendine beyin naklettir bence.
böyle bir mantıkla sevgili aramaya devam et.
😹 yani bence benim gibi 1.90 olmalı
Niye çıktın başında o zaman ne saçmasın
Senin boyun kaç? Merak ettim sadece
Sevginin ölçütü boy oldu herhalde.
Belki boydan aldı başka yere verdi.
niye ondan bekliyorsun sen kısalt kendini
ben zaten kısayım
daha da kısalt boy farkının artması değil mi amaç
Ayrıl sen bücür o normal olmaz zaten :S
1.50lik kızın hayali.
160
hayırdır sen 1.90 mısın?