Aşk İlişkileri Sevgilimin boyu 1,69. Çok mu kısa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben 149um. Güncellemeler+1 yıl Aşkım sen çok mu uzunsun dedi bana.. Güncellemeler+1 yıl Beğenmiyorsan git 2 metrelikler var diyo Sevgilimin boyu 1,69. Çok mu kısa? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nemix Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hocam dert ettiğin şeye tükürem Sen seviyormusun onuO seni seviyrmu?Cevaplar evet ise kısamış uzunmuş kendi kendine vesvese yapma 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kısa evlenirsen cüceler doyurursun ayrıl sen de kisasin 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boyuna bakmadan onun boyuna kısa demen... 😂😂Sevgilin haklı. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Topuklu giyersen arada 14-15 santim kalır. Bence ideal bir uyum 0 0 Yorumla
Birlondralı Takip Et Xper 6 Yaş: 120 +1 yıl Adam haklı bence kısa olan sensin adam sana göre uzun. 0 0 Yorumla
sedat_altnkya Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Sevgilinin boyunun kisaligini sorguluyon kendinde masallah göğe erecen nerdeyse iyisiniz iste devam 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kendin hobbit gibisin adama kısa mı diyorsun? 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Senin içim değil ama normal şartlarda baya kısa 😅 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayir ikiniz uyumlusunuz 0 1 Yorumla ıssızadam65 +1 yıl İkimizde bence Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senden 20 santim uzun sonuçta. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sende kısasın ama 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru söylüyor aferin ona Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. Sana çok bile 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1.49 ne la hahahasdf 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana göre iyi 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sana göre iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hocam dert ettiğin şeye tükürem
Sen seviyormusun onu
O seni seviyrmu?
Cevaplar evet ise kısamış uzunmuş kendi kendine vesvese yapma
Kısa evlenirsen cüceler doyurursun ayrıl sen de kisasin
Boyuna bakmadan onun boyuna kısa demen... 😂😂Sevgilin haklı.
Topuklu giyersen arada 14-15 santim kalır. Bence ideal bir uyum
Merhaba, çok kısa değil ortalamaya yakın bir boyu var
Adam haklı bence kısa olan sensin adam sana göre uzun.
Sevgilinin boyunun kisaligini sorguluyon kendinde masallah göğe erecen nerdeyse iyisiniz iste devam
Kendin hobbit gibisin adama kısa mı diyorsun?
Senin içim değil ama normal şartlarda baya kısa 😅
Senin boyundan bahsedelim bence. 20 cm kısasın ondan
Hayir ikiniz uyumlusunuz
İkimizde bence
Bana göre çok kısa benim 187 88 kilo
Senden 20 santim uzun sonuçta.
Sende kısasın ama
Doğru söylüyor aferin ona
Sana çok bile
1.49 ne la hahahasdf
Normal
2 bizde normalsınız