Gercekten boy onemli mi evlenmek icin fiziki gorinuse onem verir misiniz? Hem cinslerimin bu konuda fikirini dusuncelerini istitorum
evlenirim
evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şimdi burada yargilayan kızlar çok guzelsiniz ya Allah boy vermiş akıl pert niye evlenilmesin çok tanıdığım var ole ya bir insanın sırf boyu kısa diye mi sevilmez evlenilmez adamlik önemli sonrada niye ben aldatıliyorum
Helal
Ahh ablacımm, tam aynı şeyi yaşadım içim acıya acıya bitirdim ilişkimi, evlenmedim ben. Her ne kadar bu sorunu yokmuş gibi görüp devam etmeye çalışsam da yapamadım. Çünkü her yerde bula bula kendi boyunda mı birini buldun türünden bakışlar, kendisinin diğer erkeklerden güçsüzüm demesi... Yapamadım, bence önemli. Hem işin çocuk boyutu var
Benim boyum 1.70 o 1.55 yanimda kardesim gibi mi durucak ki ben bide topuklu felan giyicem oho olmaz o is
Önemli olan boy değil karakter
no thanks :D ben zaten 150yim yhaa çocuklarda mini mini mi olsunlar olmaz uzun olmalı ki çucuklar uzasın az :D
Ahaha aynen bende öyle dusunuyorum bende kısa olduğum için hüzün istiyom :D
Uzun
@Olumludunyaa aynen zaten kısayız bide eşte kısa olsa çocuklar artık mini mini bizim gibi olucak :D
Sonra bide dalga gerçekler aay yok almayım ben :D
@Olumludunyaa aynen :)
Valla k bkma canim ama senin gibi kisa biriyle uzun bir erkek evlenmez cikmaz 150 nedir yaa :D sopa boyu :D
sen öyle san :D ;)
Veriyodursun kesin :D
nasıl?
Ben 1.72 boyundayim nasıl olacakti ki 😉eşim 1.87 boyunda topuklu giysem anca iyi duruyoruz 😊
Benden 20 cm kısa bir erkek mi asd tamam çocuğum diye taşırım yanımda
Boy takintim yok seviyosam evlenirdim yaa..
Hayır. Evlenmek istemezdim.
Sataşma içeren yorumlar yasak. Fikir ve düşünceleri sormuşsun bende normal şekilde yanıtladım.
Senin beklediğin cevabı vermek zorunda değilim. Polemige girilecek bir durum yok.
Iyi günler
Laa ben 168 169 um nasil evlenim onla 😊😊
Yok canımmm
A dedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?