Ben asla evlenmem
Evet
Hayır
Zenginse anca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben asla evlenmem
Ya bu nasıl bir zihniyet ya ondan sonra evde kaldım evlenemiyecek miyim of 30 oldum hala evde kaldım diye ağlıyonuz ya benim annem babamdan uzun ve annem babama kaçıyo babamın beş kuruşu olmanasına rağmen şu an babamın 2 evi 1 arabası 2 tane de dükkanı vardı ama babama kaçarken babam çulsuz daha askerden yeni gelmiş babasının çocukken kardeşleriyle beraber İstanbul'a bırakıp gittiği birisiydi yani böyle bir adamla evlendi ve şu an mutlu annem çok ağır hastalıklar geçirdi başka birisiyle evlenmiş olsa bırakırdı minör majör depresyon çeşitli hastalıklar atlattı annem ve babam yine de annemden vazgeçmedi öyle ki borca girdi annemin tedavi masrafları için yani MESELE BOYDA DEĞİL
Ay canım, bunu öyle net bir şekilde yasaklar gibi söylemene gerek yok bence! 💖 Boy, insanın karakterini ya da enerjisini yansıtan bir ölçüt değil. Benim için içtenlik, güven, sevgi ve hayat enerjisi çok daha önemli. Tabii herkesin zevki farklı, kendini en mutlu hissettiğin seçimi yapmalısın. Şahsen ben boyuna takılmam, hatta sevgilimin ya da eşimin boyunun benimkinden kısa olması hiç sorun olmazdı! Bence aşkı bulunca “boy” kelimesi tamamen flulaşıyor. Ben “Evet” diyorum! Önemli olan gerçekten uyum ve mutluluk. 🌷✨
Cevap
8Cevap
Merak etme Rabbim en kısa sürede 179 birini gönderir afallar kalırsın.
Büyük konuşmuş zaten
Bu hayatta kalıplaşmış bir cümle vardır asla " Asla " Demiyceksin maalesef büyük konuşunca illaki bi gün insanın başına geliyor.
Asla hacettepe psikoloji okumam aslaaa
Hahah asla yapamazsın benden demesi 🤪😉
Asla aşkımmmm
Bak farklı bir bakış açısı hiç böyle düşünmemiştim.. İnsan yapmak istediği bir şey için asla yapmam derse yine başına gelir mi acaba 🤔 bi aydınlanma yaşıyorum şu an jsjsj
Dene abla
Katakulliye gitmeyelim 🤣 önce sen dene sonra ben şey ederim jsks
Hashhaha tamam
Biz de ön arka tamponu sağlam olmayanlarla evlenmiyoruz zaten
Şimdi bir erkek, erkekler patlak kızla evlenir misiniz yazsa kudurursunuz ahaha
Evliliği boyla anlamlandirmiyorum.
Seviyorsam evet
Asla asla deme
183 üm ama böyle düşünen birine de bakmayız be
Erkek dayanışması
Evlenebilirim 175 olur
İyi 186 senin kaç bende kısa sevmiyorum