+1 yılBir erkegin egerki asiri cinsel dusunceleri var ise helede şu cezaevi gibi gidip 12 ay savaş bile yokken keyfe gidip orda durup ailenin uzuldugu yerde kalmak insanin pskolojisini okadar skib birakiyorki artik ne olursu olsun l*n diyorsun sevdiklerinide boyle uzuyorsun asla bir kizin aldatilmasina taraftar degilim kizlar ileride anne sifati tasiyacak degerli varliklar bizde bir kizdan dunyaya geliyoruz degerlerini cok iyi bilmemiz lazim boyle yaparakda bilemez kimse ama asıl soruna gelirsek egerki cinsel yonden aldatilma var ise askere giden bir erkek bu tur ihtiyacini birak eliyle karsilamayi dusunme vakti bile olmuyor ve facede veya sosyal medyadada boyle kizlar gorunce nefsine yenik dusuyor sorun nerede biliyormusun : ben bu kizla 1 sene ciktim hic cinsellik konusmadik simdi ben buna cinsellik teklif etsem askerlikteyken bu beni birakir yanlis anlar en iyisi ben ondan gizli konusayim nede olsa bisey olmaz diye dusunebilir egerki konu cinsellikse ama konu yeni aşk arama hevesi ise daha buyuk yanliş yapmiş askere giden bir erkek akillanmamiş ise ondan hayatta birşey bekleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gecen gun daha kotu oldu o. durmadan inkar etmesi, beni en cok uzen israrla aldatmadim diyebilmesi oldu uzerine ayrildik bana baska kizlarla avunacagini soyledi benim icin bir caba harcayacagina kendisini avutmak icin baska kizlara harcayacak o cabayi tabi bu da ne kadar dogru bilmem gercekten seven insanin yapabilecegi is degil ya da orada ciddi anlamda ruhsal bir takim problemler yasiyor
- +1 yıl
Olmuyorsa zorlama :)
En İyi Cevaplar
ne desem boş kardeşim çok zor bir durum ama inandığım bişey var ki Aşkta herşeye rağmen sevmişsen ve bütün bu çabalarına rağmen bir gün herşeyin boşa gittiğini öğrendiysen hayal kurduysan vs üzülürsün üzülme demeyeceğim sana o ne kadar senin canını yaktıysa bırak onun da sendekinin iki katının yanmasını bekle bunu görmen de gerekmez bu elbet bir gün olacaktır zamanla unutmaya çalış hayatını Üniversitene devam et o hep içinde bir yara olarak kalacaktır ama sen pes etme bırak o yanına kar kaldı sansın sen gurur duy kendınle herseye ragmen sevmıssın onu aılenı karsına almıssın daha otesı olamaz o senın yerınde olsa bence bunları yapamazdı umarım yazdıklarım bı nebze acını azaltır senın :)
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah yanina birakmasin anlamadigim kabul etmedi bir turlu aldattigini uzerine almadi? Ben gordum kendi gozlerimle gordum mesajlari neden israrla etmedi kabul bu denli serefsizlik niye
- +1 yıl
kendını kötu görunmesını ıstemedıgı ıcın mesajları görduysen zaten olay bitmiştir Aldatmak bir ilişkide en kötü olabilecek sey gerek sanaldan gerekse gercekte ben de aldatıldım erkekte olsam agladım gunlerce o da kabul etmedı ama ben asla alttan almadım ve donmeyı asla ıstemedım yurekten sevdıysem oda afedersın böyle bir haltı işlediyse benden uzak kime yakın olursa olsun dedıgım gıbı unıversıtene bak sen aılen senı okutmak ıcın emek verıyor psıkolojını bozma elbet gun gelır devran doner bu dunyada karsılıgını görmezse otekı tarafta mutlaka görur benım ıcın bı kızın gözunden akan bı damla yas cok buyuk onem tasır ve ben böyle dusunurken aglatmadım ama aglayan taraf oldum gecıcek hersey sabret sen sadece tamam mı sen kendı agzınla söyluyorsun böyle bı serefsızlık ıcın degmez
Soran+1 yılUniversiteyi bitirip iyi bir ogretmen olmak istiyorum ailemde bunu istiyor onceligimde bu olmali dogru diyorsunuz
- +1 yıl
Bak ne güzel diyorsun umarım bır gun bu dılegın gercek olur emınım hayallerın olmustur senın de bu hayallerını gerceklestırecek bırı mutlaka karsına cıkacak ama bu sefer daha ıyı dusunebıleceksın bazı seylerı kımse sana bunu yapamayacak belkıde hayatının aşkı olucak ve onun ıcın aılenı karsına almayacak bazı sıkıntıları yasamayacaksın ilerisini düşün öğretmen olacağın günleri ailene verecegin gururu sakın pes etme sevenler asla pes etmemeli oyle bı gun gelecek ve dıceksın kı hayırlısı böyleymıs
Soran+1 yılYaziniz icin size cok tesekkur ediyorum donse dahi kabul etmeyecegim etmemen gerekiyor cunku hayat her seye ragmen devam ediyor ve yukarida rabbim var bunu aklimdan cikarmamaliyim
- +1 yıl
Ben teşekkur edıyorum yasadıgınız sey kolay bısey degıl benım bı çıkarım yok bu yazıda oyle dusunmeyın sadece yuzunuzun gulmesını ıstedım ve bazı gerceklerden de bahsettım ama sızı yanlıs bır dusunceye de suruklemek ıstemem kendımı sızın yerınıze koymaya calıstım bır ıse yaradıysam ne mutlu bana
Soran+1 yılEmin olun gozyasim bir nebzede olsa dindi
- 1 yıl
Merhaba aynı durumu yaşadım. Kızım dertleşsek olur mu?
+1 yılbazı erkekler el tutmak değil başka şeylerde ister
sevmekten bibok anlamazlar, değeri haketmezler
geç farkettiğin için üzül ama kurtulduğun için sevin
yoluna bak, hakkında hayırlısı olsun
pişman olup döndüğünde mesaj atmaya dahi cüret etme inan parmağını yormaya değmiyor
ibneler02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil sevdim nasil anlatamam yemin ediyorum omurluk sevdim daha sabah ya sabah bana diyordu ki sensiz olmaz sensiz yapamam
- +1 yıl
böyle diyenlere inandığın için kaybettin kimseye güvenmicen
Kıyamam ya :( o bu kadar güzel bir sevgiyi kaybettiğinin farkında değil farkında olduğunda da belki pişmanım diye dönecek :(
Senin adına üzüldüm o kadar güzel sevmişsin ki umarım atlatırsın bu durumu :(02 Yorumla
Soran+1 yılAgliyarak yaziyorum aradi beni tutamadim onada agladim ama o o kadar duygusuzdu ki uykum var deyip kapatti telefonu suratima uzulmedi bile yaslarima 😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Emin ol hic bir seye degmiyor yine seninki 1 yil surmus ben 4 yillik sevgilimi evlilik teklif edecegim gun baskasiyla nisanlandigini ogrendim askerden yeni gelmistim her gece alkol manyagi olmustum ama kendime zarar vermekten baska bir seye yaramiyor fazla uzulme serefsizin arkasindan goz yasi dokme sadece gulumse bundan ders cikart kendine
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ogretmen olucam insallah ya arkadaslarima anlatiyodum statu onemli diyolardi ama ben sevsin bu onemli diyodum o kadar fedakarligim oldu ki ailemi ikna etmek icin gecemi gunduze verdim
Soran+1 yılSukredeyim degil mi birde bu yonu ile bakayim olaya
+1 yılSen onun için ne kadar fedakarlık yapmışsın buna rağmen seni hiç düşünmeden aldatmış. Onun bu yaptığı affedilemez kesinlikle. Sen onu burada bekliyorsun, özlüyorsun, onu düşünüyorsun onun bu yaptığına bak. Sana yaptıklarını düşün. Seni ne kadar üzdüğünü düşün en azından soğumanı sağlar. Unutmana kolaylık sağlar diye düşünüyorum
00 Yorumlaaldatmanın sosyal hesabı olurmu aldatılmışsın işte..
bunun adı yeni bir sanat dalına konu oldu günümüzde
sosyal aldatma mühendisliği
sosyal hesaplarla ilk adım atılır sonrasında fiziksel aldatmaya kadar gider
kim olduğunun önemi yok istersen ağzınla kuş tut
ne yaparsan yap mutlaka fiziksel aldatılmayı yasayacaksın
aslında bunu bütün kadınlar bilirtüm kadınlar aldatılır ama aldatıldığına inanmak istemeyen kadınlar vardır00 Yorumla
+1 yıltakılırsan cubuk kraker karekterliye olan bu olur neyse uzulme bahçede daha çok patlıcan var ister közle ye ister yar karnı yarık yap sana kalmış ha bıde uzulme bazen boyle erkeğin orsp. da çıkabılıyor yanı aynı kızların çıktığı gibi allah çaşına pazar versın nedıyım gece gecede gelememkı yanında teselliye s. et gitsin adammı yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSerefsizmis. Daha iyi ya iste, artik aileni karsina almak zorunda kalmazsin, tahsili gibi karakteri de sana denk degilmis demek ki. Bir sure devam eder bu hallerin sonra atlatirsin. Affet gitsin Allah'a havale et, kin tutma, sil gitsin. Merak etme zamanla unutursun. En iyi ben bilirim bu durumu. Sana unutacagina garanti veriyorum. Senin mutlulugun dah kiymetli.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol anneler daima haklıdır. Baştan balığın koktuğunu anlamış. Dua et bence böyle bir adamdan kurtulduğun için. Hem ayriyetten herkese duyrulur : İNTERNETTENDE birisinle mercimegi fırına sürdün mü.. ALDATMAKDİR ! Farkı yok bence ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim ben simdi 😞
- +1 yıl
Bence unut onu. Sonuçta o seni kaybetti! Sen ise bir hayale kapildin. Varlığı olmayan bir aşk sardı seni. Farz etki rüya idi.. Gördün ve bitti.
Soran+1 yılBelkide inanmak istedigime inandim
- +1 yıl
Aynen onu yaptın. Bunu kavraman, aklına yerleştirmen baya zamanini alacak. Tek bilmen gereken şey onun seni sevmediği ve onun edepsiz bir kişiliğe sahip olması.
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/O9bZEQ.jpg evet buyrun ben mehmet nasıl yardımcı olabili bili acabaa?
211 Yorumla- +1 yıl
Gece gece ne güldüm yaa😄
- +1 yıl
@Carpediem23 :D :D iyiydi ama
- +1 yıl
Aynen 😄
- +1 yıl
@Carpediem23 kız bana lafta sokmuş bak dalga geçilecek konu değil diye :D
- +1 yıl
😄😄 ama kanka harbi yersiz bir zamanlama yaptın da napalım gülünmücek bir şaka da diildi gece gece koptum 😄
- +1 yıl
@Carpediem23 ama napayım tutamadim kendimi :D sorunun sahibi arkadaştan da Özür diliyorum biraz yersiz olmuş olabilir
- +1 yıl
Aynen kanka :) ama renk kattın yorumunla tebrik ederim seni hiç gülesim yoktu. Ünide arkadaşa okuttum yorumunu ders boyunca gülmekten ders dinliyemedik 😄
- +1 yıl
@Carpediem23 sevindim bak buna :D ama abartmayin ders dinleyin ders :D
- +1 yıl
Kafamız eserse dinliyoruz biz 😄
- +1 yıl
@Carpediem23 destek lazım olursa pankarta gerek yok adresi biliyonuz :D
- +1 yıl
Ayıpsın 😄
+1 yıldemek böyle kızlar da varmış ha. ulan seni üzenin ta * . sıkma canını sayınn ablacım. askere giden erkek hayvanlaşır. o çarşı izinlerinde ne boklar yemiştir heyyyyy gidi heyyy. sersem s'kin tohumu. neyse yani unut bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOgrendim ya tum vucudum titredi o ise o kadar sakindi ki aradi agliyodum umrunda degildi onun icin o kadar fedakarlikta bulunmustum ki ben ya o kadar sevmistim ki anlatamiyorum bu muydu gordugum gorecegim o aglayinca bende dayanamaz aglardim o ise uykum var dedi ve kapatti onu kendimle bir goruyodum oysa yemin ederim cok seviyorum omrumu verecek kadar cok
Aldattiysa dsvami mutlaka gelecek, iliskiyi bitir, dua et allahim beni hayirli insanlarla karsilastir diye! Ama icten ve samimi bir dua olsun, gerisi sana kalmis,
011 Yorumla
Soran+1 yılAllah yanina birakmasin
Soran+1 yılPeki Allaha havale edip birakicam Allahta yanina koymaz insallah o bana derdi ki ben seni neden seviyorum biliyo musun kalbin cok temiz senin su kalbin varya o kalbinin temizligi yeter bana meger safligimmis yeten
Soran+1 yılTesekkur ederim rabbime sigincam
Soran+1 yılHaklisiniz gercekten 😊 bir daha kimseyi sevmeyecegim onu unutamayacagim diye bir sey yok o asil dusunmeli bunlari ki vicdani varsa rahat birakmayacakyir onu
Soran+1 yılEn iyisi beklenti icine girmemek o halde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen bana mesaj atabilirsin ve seni hep dinleyebilirim boşver desem boşveremeyeceksin ama sonucta haklı olan sensin ve ondan nefret etmeye calış
04 Yorumla
Soran+1 yılExperim yetmiyo :(
- +1 yıl
Ben atabilirim eger acarsanız
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılActim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu ben sormadım dimi emin olmak için yorum yapıyorum
28 Yorumla
Soran+1 yılAyni durumda miyiz
- +1 yıl
ne yazıkki
Soran+1 yılNe oldu peki sonrasi
- +1 yıl
hiç bişey olmadı ben hala mutsuzum o mutlu
Soran+1 yılOlmamali ama
- +1 yıl
beddualarım tutarsa yakında geberir zaten bakıcaz artık
Soran+1 yılHakediyo
- +1 yıl
fazlasıyla
Burada konuyu hiç bilmeyen insanların verdiği karar ne kadar doğrudur? Buradaki cevaplardan yola çıkarak verdiğin bir karardan pişmanlık duymaz mısın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Git sor kendisine hala istiyorsa seni isteyerek aldatmamıştır yazıştığı kız da seviyodur sevgilini. Konuş ama sakin Konuş neden yaptığını flan sor
00 Yorumla
+1 yılİnan söylediğim şey seni hiç memnun etmez söylemeyeyim en iyisi
016 Yorumla
Soran+1 yılSoyle
- +1 yıl
Benden günah gitti o zaman aldatmış sonuçta bırak gitsin onu kabul etmen seni gurursuz laş tırır bir kere aldatan yine yapar yapmasa bile sonuçta yapmış affet dermiyim eğer gerçekte n seviyorsa ve hatasini biliyorsa çok fena böyle en fena 1 sene peşinden koşacakki öyle affedesin hemen affedersen oo der hemen affetti yine yapsam yine affeder der anladin mi basit bir kadin olursun onun için daha sonrada tekmeyi basar zaten
Soran+1 yılSevgim beni kor etti pisman olur mu bilmiyorum gercekten vicdani bu kadar rahat dolasabilecek mi
- +1 yıl
Sevginin seni kör etmesi seni grusuz boi yapar v onun elinde oyuncak yapar inan seni hic ama hic sevmez gözü disarda olur pisman olmazsa zaten o onun serefsizligidir olursada bunu çok ciddi şekilde göstermesi lazim
Soran+1 yılGosterecek gibi mi sence uykum var dedi ve kapatti telefonu sonra engellemis beni
- +1 yıl
O hemen belli olmaz biraz zaman ister öyle çabucak olmuyo bu işler olmazsada zaten senin kaybedecek birseyin yok merak etme en azin dan gururun sana kalırki gururlu bir bayan illaki kaliteli birini bulur
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah biliyo benim kalbimin temizlgini
- +1 yıl
O zaman hiç dert etme sen kendinden eminsem allah öyle lötü birini sama layık görmez merak etme
Soran+1 yılBelkide o yuzden oldu bunlar
- +1 yıl
İşte kader desiğimiz şeyde bu ya belkide o sana layik deildi ve kendi hatasi ile seni kurtarmış oldu en kötü dediğin bir olay bile belkide çok daha güzel bir olaydan önceki küçük bir hadisedir bunu bilemeyiz
Soran+1 yılInsallah oyledir insallah benden uzak dursun bundan sonra
- +1 yıl
Kader be güzel kardeşim bırak su akar yolunu bulur ama siyeceğim gurur unu ve kişiliğini asla kaybetme elbet mükafatını alırsın
Soran+1 yılTesekkur ederim guclu olucam ne kadar sevsemde donmeyecegim kendini ezdirmeyecegim daha fazla
- +1 yıl
İsabet olur öncelikle sen bir kadınsın bu adama dönsen bile eğer dediklerimi yapmazsa. Eger bu şekilde dönersen muhtemelem tekmeyi vuracak ve sen ilerde bir anne olacan ne diyecen çocukları na beni terkeden birine gittim oda tekme yi yedim mi diyecen bence bunu dememek için kişiliğini kaybetme
Soran+1 yılCok tesekkurler kendime geliyorum
- +1 yıl
Kola olmayacak elbet üzuleceksin ama olman gerekeni ol o zaman bir sıkıntı kalmaz
+1 yılBoşuna kendini üzme boşver. Seni kaybetmeyi göze alarak yapmış bunu. Ama o da askerde sonuçta sanal seks yapması normal değil ama askerde yapacak bir şey yok gay mi olsun adam :( Ama yine de tabii senin bunu hak etmediğini düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. valla , çok anınız olmuş ama. açık konuşayım , haketmeyen biriymiş.
2 gün sonra dönecek. merak etme.
ama o zaman da sen reddet , kalbini değil aklını dinle :)04 Yorumla
Soran+1 yılAgliyorum ya oyle sevdim ki ben onu oyle sevdim ki her seyim dedim omrum dedim ben ogretmen olucam insallah sorun etmedim statu onemli degil dedim karsiligi benim icin bu mu olmaliydi aileme dahi direndim
Soran+1 yılAllah yanina koymasin
Peki onun o sosyal hesapta yaptıgını sen ona karşı hic yapmadın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu oolay benim başımada geldi. 1 yıl sonra köpek gibi pişman oldu ben kabul etmedim. Gerçekten sevenin ahı tutar. Üzme kendini...
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah pisman eder degil mi
Cevap sahibi+1 yılYaaa tabiki eder , edecektir de. Sen yüreğini hiç bozma. Aldatmak en büyük şerefsizliktir. Ve aldatılana hiç bir sey kaybettirmez. Düşün ki erkenden anladın. Böyle bir adamla her an korkarak yıllar hatta bir ömür geçer mi. " onca sıkıntı yyaşadık ama atlattık " deyip ailenin karşısına gururla çıkarabileceğin bir adam emin ol çıkacak karşına. Sen yeter ki , acını dibine kadar yaşa. Ağlamaktan utanma veee aşka inancını kaybetme. Şerefsiz erkekler oldugu kadar. "Adam" diyebileceğimiz insanlar hala var bu hayatta. □
Soran+1 yılNeden kabullenmedi ya gozlerimle gordum mesajlasmalari yinede ben degildim o dedi yine dee
Cevap sahibi+1 yılAldatan erkek inkar eder zaten , inanma
+1 yılİlk gördüğün yerde yüzüne balgamlı bir tükürük fırlat. Eline tak muştayı vur anasını satayım. Bir de askerdekilerin sevgilisini aldatmasını hoş gören denyolat var. Onlar da bir garip. Aldatmak aldatmaktır.
00 YorumlaHikayeyi okumadim kariya gitmiş se affet ihtiyactir duz duvarlara tirmanmasindan iyidir
00 Yorumlapislik insan iştee sana bir şekilde dönüş yaparsa kesinlikle cevap verme o telefonu kır yine açma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Ulan biz sevgili bulamıyoz adam askerde kızı aldatıyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBir kez bile elini birakmadim bir kez bile
Soran+1 yılSurunsun
+1 yılüzül üzülmekte haklısın bu devrde hep z. ken yaranıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sadik kaldim bekledim gelecek gunlerini saydim 😭😭😭 iki kiz tanimadigi iki kiza tercih etti beni 😭😭
- +1 yıl
4 s kuralı sktr et sende üzlmeye değmez
varya çok yanlış yapmış yani neyseki bişeyleri zamanında farketmişsin neyseki zaten seni haketmemiş zamanla ve yeni biriyle unutacaksındır umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yanina koymasin :(
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yabıcak bişey yok hayat böyle yoluna bak böyle sızlanmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerde her yer yeşil, biraz olsun kırmızıyı görünce kafayı yemiştir.
Sana geri dönecektir. Onu affet istersen.00 YorumlaUlan askerdeyken seni adam gibi bekleyen kız bulmuşsun üstelik aldatıyosun, yazıklar olsun ^^
00 Yorumla
+1 yılnasi ne yapmış askerdeyse o baskasıyşada olmusdur yanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl oluyor? eşcinsel mi bu çocuk?
02 Yorumla
Soran+1 yılInternette
- +1 yıl
internetten nasıl aldatılınıyor? yok artık..
Boşver karekterin buysa npcsn
04 Yorumla
Soran+1 yılBekledim ben onu sadik kaldim ayirmadim kendimden
Soran+1 yılBelasini bulur degil mi
asker de kimle aldattı ki? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hesap
+1 yılAskerde neyle aldatmis haci sakirle mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılInternet
- +1 yıl
La. netten nolcak sende cocuga aci bende biriyle bulusmus sandim
askerde kimle aldatmış yaaaa bu nası bir yokluk
01 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hesap
Askerdeki adamin aldattigini nasil ogrendin
04 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hesap
- +1 yıl
Askeri yaptığı bacım çocuklugu asker diye alttanmi alcak. Karaktersiz iş birsuru askere giden insan var o niye aldatıyor ibnelik kanında var inşallah geberiri
+1 yılGeçmiş olsun ne diyim =/
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun en azında karakterini öğrenmiş oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerde kimle aldatabilir 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerdeyken bile.. yazik...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrilik vakti gelmis catmis yapacak bisey yok
00 Yorumlaihtiyaç sonuçta
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım