Arkadaşlar bu konuda fazla bilgim olmadığı için acaba haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum ama sevgilim 1 ay öncesine kadar sürekli arardı mesaj atardı hatta görüntülü bile arardı ama artık nerdeyse mesaj bile atmıyor aradığımda açıyor bir iki dakika sonra ben seni arıyım diyo ve aramıyo 😠 bahanesi de 'unutuyorum' oluyor. Çok mu sıkıyorum anlamıyorum. En son konuşmamız da bu oldu biraz ağır mı oldu bilemedim ama ben de yoruldum sürekli Pelin'de koşuşturmaktan
Sen ordaki durum dan ne anlarsın ki ağır olucak ama askerde kaç kişi kız tribi yuzun den intihar ediyor biliyor nusun eli kolu bağlı orda zaten günler zor geçiyor yapma yın nolur oda ana kuzusu
Teşekkür ederim ama normalde de hep yanında olurdum zaten her konuda destek olmaya çalışırdım ama böyle patladım bir anda şimdi gönlünü almaya çalışıyorum bakalım
Şimdi anlayışlı olmak lazım kafasında bin tane tilki geziyordur zaten Askerliğin ilk zamanları eğitimler olur yeni bir yere gidiyor. Yeni insanlarla tanısıp onlarla aynı yerde yatıp kalkıyor. Sonuç olarak askerde çocuk biraz daha ılıman yaklaş derdine dert ekleme
En İyi Cevaplar