4 yildir iliskimiz var, ve hicbir sekilde hayatında benden başka kiz olmadi. Benim hayatimda da erkek olmadi. Sosyal hesaplarında bile bir kız olsa kötü oluyorum o da biliyor. Simdi yine biri begenmis resmini takip etmiş falan. Noluyor dedim. Bana nolmus, gayet normal bisey falan dedi (hic boyle olasi cevap vermezdi.) Ayrica bankada stajyerlik yapmisti o benim is arkadasim dedi. Ne demek is arkadasi. Arkadas da oluyormus demek.. bakin size normal gelebilir belki ama suana kadar boyle şey olmamisti... ben o bu cümleleri kurdukça inanamadim, soke oldum... ve son olarak benden uzak dur dedim ve bugün hic konusmadim. Tarafsız şekilde yorumlarsaniz..
Çocuğa haksızlık etmişsin. Dediğinde tamamen haklı. Keyfi meselelerde kız erkek ilişkisinden uzak durmalı ve yapıyrmuş da ama iş farklı bir mecra. Oradaki insanlarla araları her zaman iyi olmalı. Ama sorun çıkaran biri olur asılan biri olur msjlara bakılırsa sevgilin zaten senden önce buna karşı çıkacaktır. O davranışından dolayı özür dilemelisin. Bide emir vererek konşman hiçbir erkeğin hoşuna gtmez ve gururunu incitir sen de bunu yapmışsın. inan bana kız olarak söylüyorum gerçekten haksızsın. Ve sen dediği lafı çok yanlş anlamşsın sana ilerde sadık olmycam falan dememiş.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seni tebrik ediyorum keşke bende senin gibi olabilsem. Çok iyi yapıyorsun konuşma tavrını koy keşke en baştan bende bunu yapabilseydim. Bizimde 5 senelik ilişkimiz var ben buna bir kızı sil bile diyemiyorum ayrılır diye. Face hesabında yüzlerce kız var çoğuyla konuşuyor yapma etme bile diyemiyorum. :( devam et böyle ol sonra benim gibi olma aslaaa. Sen şu an bunda ona esneklik gösterirsen Allah bin kere korusun benim gibi olursun. Üzülme herşey düzelecek
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ohaaaa nasil ya nasil izin verebiliyorsun :-o nasil o seni dusunemiyor inanmiyorum :/// canim yaaa
Ben izin vermiyorum ama kendi yapiyor yapma etme dedikçe daha beterini yapiyor. Ayriliyorum aylar sonra geliyor affettiriyor kendini. Sinirden kuduruyorum resmen. Bazen hiç mesaj atasım gelmiyor hep soğuk davranıyorum bu yüzden. Ve sebebinin bu olduğunu bile sanmiyor kendini o derce haklı görüyor. Okulun güvenliği bile ekli bunda. Kafede gördüğü insanı bile ekliyor. Böyle iğrenç birini sevdiğim için kendimden bile tiksiniyorum. İlk sevgilim olmasa başka birini sevebileceğimden emin olsam şu dakika arkamı döner giderim. Seviyorum diye herşeye katlandım ama gururum ezildi gurur falan kalmadı bende ://
Kendinizi bulunmaz hint kumaşı zannediyorsunuz. Hiçkimse vazgeçilmez değildir.
Ayrıca senin bu yaptığın kıskançlık veya sahiplenme değil. Apaçık güvensizlik. Zerre kadar güvenin yok ki baskı kuruyorsun. Bence sorun onda değil sende. Sana her zaman sadık olacağım ama iş hayatım gereği çevremde kadınlar olacak, okuldaki gibi kızlardan uzak duramam demiş. Fazla şansını zorlama istersen çok sıkarsan, boğarsan kaçar gider.
orada bundan sonra seni aldatırım falan demiyor ki. iş arkadaşları olarak hayatının içinde olması gerekecek olan hanımefendilerden söz ediyor. karşılıklı anlayış ilişkiyi zinde tutar. emin ol sen onu serbest bıraktıkça o sana yaklaşacaktır. bu şekilde uzaklaşmasına sebep olursun.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Digrr sekilde ben uzaklaştım bak konusmuyorum. onla
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
41
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kızım sen hastasın. iş hayatında mecburum diyor adam mecbur da. söyle babana cocuga fabrıka acsın tek basına calıssın cocuk. okey bende kıskancım kız arkadası olamaz sevgilimin yokta. ama iş yerinde kızlar var hatta basındaki sef 23 yasında cıtır güzel bir kız? her dakika sevgilimin bilgisayarında işyerındeyken.. napayım simdi? işyerini kabullenmek zorundasın. okul falan keyfı olamaz evet. bende kabul etmedim etmem de. ama iş bu? İŞ? İŞTE MECBUR COCUK HAKLI.
ki bunu kıskanclıkta en uc levelde biri olarak söylüyorum.
Ben de çok kıskancımdır hani daha önce yapmadığı bir davranışı yapsa yadırgarım niye böyle felan diye ama işin doğrusu bu yani o sana ileride sadık olmam diye bir şey dememiş sana hep sadık oldum olacağım demiş sadece iş yerinde iyi geçinmeliler sürekli o işi yapacak oraya gidecek onlarla sürekli karşı karşıya lütfen abartma 4 yıl yani
Abartma be çocuk güzel dille anlatmış doğru diyor iş arkadaşlarıyla bir muhabbet içerisinde olucak mecburen çocuk güzel güzel söylemiş abartma ya umrumda değil ama mecburuz demiş. Doğru diyor emrediyorsun emretmek yerine de bazı şeyleri rica et. Hiç söylemeseydi daha mı iyiydi en azından doğru söylüyor birşeyler seni şüphelendirmesin diye. Az mantık lütfen kızlarla takılcam eglencem mi demiş sanki sana ya :D ergen misiniz
emir vari konuşmuşun olmamış amma oda gerıye takmamışkı doğru yapmış bunun için bırakacaksa e bıraaaak oda gıtsın onunla takılsın sıkıntı yok herıf ona yazmış zaten dıyor ben onla konuşurum sende s. git vari yazmışın muhabbet pijjj olmuş yanı olay şu bas kıçına tekmeyı dzugun bır kıza benzıyorsun prim verme boyle ıbinelere benim tavsıyem bu her zamanda erkek haklı değildir abı bunuda gorun a. q şimdi ben haksızsam amenna o haksızsa ezerim NET. SEPETLER DİYORUM. adammı yok memlekette
Her şeyi anlarımda. "İş yerinde mecburuz samimi olmaya" bu ne demek çözemedim. O kadar yerde çalıştım. İş yerinden karşı bir cinsle sırf bir arada çalışıyorum diye samimi olmak zorunda hissetmedim kendimi. Bahanesi aşırı saçma olmuş açıkçası. Durumunuz hakkında yorum yapamıyorum açıkçası. Sende yakışıklı bir kanka bul bakalım ne yapıyor. Ses çıkartmıyorsa sorun yok o zaman. :)) Bir de emretmişsin orada haksızsın. Biraz yumuşak bir dil kullanmalısın.
Bence o da tam olarak onu demeye calismamis uzme kendini lutfen. ay sana canim diyesim. bak canim simdi o sanirim okul hayatimda sana sadik oldum derken yani baska kizlarla konusmadim senin konusma dediginle konusmadim. ama is yasantimda konusmam gerekiyor anlaminda demis sana sadik olamam derken. senin dedigini yapamam anlaminda demis (neden yapamiyor onu tam olarak anlamadim insanlarla arasona mesafe koyabilir samimi gibi gorunmek zorunda degil)
Emir verir gibi konuşma onun sana kızdığı nokta bu bizim en kızdığım durum sevdiğimiz kızın bize emir verir gibi konuşması soğurum açıkcası ilişkilerde inişli çıkışlı dönemler olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu yazımı gizli kullanıcı olarak yazıyorum ilk defa. Kadınların bu kıskançlıkları gerçekten çok saçma bu kıskançlık yüzünden tırnağımla kazıdığım. büyüttüğüm şirketi batırdım. Evlilik bu konuda bana hiç yaramadı. Hani diyorlaryaa erkek ne olmak isterse kadın onu yapar yalan... Gerçekten bazı kadın var seni vezir eder. Bazı kadın var seni rezil eder.. Sen ne olmak istiyorsun onu eden diyeni yakalarsam öpücem zaten :D
Kizim çocuğu bogmussun sen. Haberin ola. Bu çocuk durmaz daha. Zaten durmasu hata. Güvensene şu çocuğa. Ayrıca haklı. Emir verme. Is hayatinda olan seyler bunlar biraz sacmalamissin tatlim ya
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pfff anlamiyorsunuz beni... ya bu ne genislik konya ovasinda miyiz arkadassss
Adam haklı zaten. Birde artist artist emir kipi ile konuşuyorsunuz. Hayatta alttan alamıyorum o zaman. Çocuk yine iyi sabretmiş. Birde 4 yıldır çocuğun bir kusurunu görmemişsin. Psikopatsınız anasını satıyım.
Jigololuk yapıyor sanki biraz rahat bırak çocugu ben olsam sırf inat olsun diye kızlara yaklasırdım bu cocuk iyi sabretmiş çok net sölüyorum bu yaptıklarına cok üzülüceksin
ilerde sana sadık olmam dememiş , nerenden anladın.
İş hayatında patronu kadınsa ve sevgilinden hoşlanırsa yapılabilecek bişey kalmaz. Sevmeyebilir ama konuşmak zorundadır. Hayat böyle. Sende biraz aşırı kıskançsın :)
Cocuk hakli bence sen de bu kadar abartma is hayati bu tabiki de konusmalari gerekecek ayni ortamlarda bulunmalari gerekecek cocuk sana sadik bence guven biraz ona
Siz ikiniz de baskın söz geçşten taraf olmak istiyorsunuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne biçim bir zihniyete sahipsin anlamadım ki. belli ki çocuk seni çok sevdiği için katlaniyor. Yoksa katlanilacak cinsten bir insan değilsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende staj yapıyorum. Kusura bakma ama sevgilin haklı. İş hayatı, özellikle staj gerçekten böyle. Herkesle iyi geçinmek zorundasın. Zorunlu bir iş çünkü bu. Bu kadar abartılacak bir şey yok
en büyük zevkim senin gibi kendini vazgeçilmez sanan egoist tekmeyi vurmak kendini ne sanıyorsun sen şu çocugun numarasını ver bir konusuyum ben gerekirse bende kız bulurum ona yeterki senden kurtulsun
keşke o burada olsada anlatsa nasıl biri oldugumu çok severim çok değer veririm ama saygısızlıga hayatta gelemem aşkından ölecegimi bilsem bırakır giderim biz gururumuz için yaşıyoruz öylede bir delikanlıyız
En İyi Cevaplar