böyle bazı bayanların ağlaması gibi sahte olma durumu varmıdır..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski kız arkadaşımla ayrıldık ama ben halen çok seviyordum ve ben bir hafta sonra onun sesini duydum bir gece vakti. Aradım çok mutluydum, kendisini o kadar çok özlemiştim ki... Ama ona aşkım diyemiyordum, sevgilim diyemiyordum ve bir hafta aradan sonra telefonla konuşurken istem dışı aktı gözümden yaşlar. Telefonu su içicem bahanesiyle kapatıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Halen çok seviyorum ama o başkasının yâri. Bir sene içinde beni seven, şimdiki sevgilim olan biriyle evleneceğim. Umarım hayırlısı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir erkek eğer ki p*ç değilse ve hıçkırarak ağlıyo onu ağlatanın ben geçmişini s*kiyim ne sahtesinden bahsediyosun abla sen?
63 Yorumla- +1 yıl
suçum yoktu sebep bendim ama suçum yoktu başka sebepler vardı..
- +1 yıl
Sebebi sen olup suçlunun sen olmaması garip
- +1 yıl
aileme söyleyemiyordum tek sebep buydu ama oda hatalar yaptı.. vicdanı sızladı o yüzden..
Sanmiyirm bir erkek kolay kolay aglamaz ben erkek arkadasimi bir kere aglarken gordum omzumda agladi ve ben teselli ettim bu sana duydugu samimiyet ve guven bence
22 Yorumla- +1 yıl
evet kolayca ağlamaz ağladı ve bunun samimi olup olmaması çok önemli şu anda benim için.. geçmişte yaşadım hıçkırdı telefonda ama başka bir kız geldi beni seviyordu dedi şimdi aklım karıştı benimde nişanlıyım birde..
Erkek için ağlamak utanç demektir bence hiçbi erkek yalandan ağlayamaz yanında hıçkırarak ağlayan bir erkeğe sarıl üzme onu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
44Cevap
Sahte şekilde ağlayan bir erkeği ancak tiyatroda görürsünüz. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten çaresiz bir durumdadır. O yüzden kendinizle bizi karıştırmayın kızlar.
21 Yorumla- +1 yıl
bende senin gibi düşünüyorum ve bunun samimiyeti çok önemli şu an benim için..
Çok dolmuştur herseyi içine atar ama dışarıya sadece güler Mutlu gibi davranır bir an gelir patlama noktası olur hıçkırarak değil hüngür hüngür bile ağlar ama bunu sadece tek kişinin yanında veya yanlız yapar zaten bir kişinin yanında bunu yapıyorsa rol felan değildir güvendiğin insanın yanında gerçekten güvendiği insanın yanında ağlar sahte delidir..
12 Yorumla- +1 yıl
iki senelik sevgilisiydim ben duydum ağladğını aradı ve ağladı.. dediğin gibi aynen birikti herşey
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sahte olmaz lakin anlık duygu yoğunluğuyla ağlayıp 1 gün sonra aslında çokta önemli olmadığını düşünebilir
11 Yorumla- +1 yıl
aylar sonra konuştuk konuyu hala aynı diyor çok kötüydüm diyor
+1 yılerkek kolay kolay ağlamaz küçük düşmemek için bir de bunu numaradan mı yapcak?
yavşakları hariç tutarak konuşuyorum23 Yorumla- +1 yıl
yavşaklık bir durum yoktu sanmyorum yani..
evet haklısın iki sene boyunca bir kere rastladım bende - +1 yıl
ben de 19 yıldır bir kere rastladım ciddidir o ciddi
- +1 yıl
umarımmm teşekkürler..
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet olur. Ama başka yerde ağlamazlar genelde. Ben bir defa hıçkırarak ağladım soluk borumun dışarıya fırlamasından korktum o derece içten ağlıyordum sesim bile değişmiştir. 5 yıllık içimde biriktirdiğim acıydı. Yani bir erkek hıçkıra hıçkıra ağlıyorsa eğer ortada ciddi bir problem vardır demektir.
03 Yorumla- +1 yıl
vardı evet onun o samimiyetine inanmak istiyorum bende o yüzden soruyorum bunu sizlere
Cevap sahibi+1 yılAma başkalarının yanında değil. Şahsen ben başkalarının yanında ağlayamam kendimi güçsüz hissederim kendi başıma çekilirim bir köşeye öyle ağlarım kimsenin de ruhu duymaz.
- +1 yıl
bende hep geceleri ağlarım kimse bilmesin diye ama işte bir patlamaydı o sanki..
+1 yılHiç kıyamam ya kız neysede erkeğin ağlamadına kıyamam
11 Yorumla- +1 yıl
bende kıyamam..
+1 yılKimsenin yanında ağladıgımı hatırlamıyorum.. bir kere bir kız telefonda beni hıçkıra hıçkıra ağlattı hem de.. iğrenç birşey söylemişti. Cok iğrenç.
Tek basıma iken yalnızken birkaç defa öyle ağladım.. Bunun erkeklik le ne ilgisi var.. Bazı beyinsiz leri dövmek lazım bu mantıklarından ötürü00 Yorumlabir erkek pek ağlamadığı için rol yeteneği yoktur sanırım
30 Yorumlabu kadar aktör babasının hayrına ağlamıyor bence. tabi ki mümkün
20 Yorumlamisal ne kadar seversem seveyim ağlamam
Ölüm dışında.14 Yorumla- +1 yıl
insan bazen hakim olamayabilir kendine
- +1 yıl
farklı bakış açısı evet tabiki
sahtekar da çok.. - +1 yıl
Gerçek erkek ağlamaz ne ya. Ne saçmalamışsın.. ulan Fâtıma anamız için Hz ali Efendimiz hıçkıra hıçkıra ağlıyor , ki ali gibi yiğit cesur gözü pek bir erkek mi var?
olabilir bence ama kadınlar bu konuda daha iyi erkeklerde o donanım yok bence... ama hıçkırarak ağlıyosa içtendir bence samimidir... Sahte ağlayabilecek erkeklerde vardır bence
12 Yorumla- +1 yıl
evet illaki vardır haklısın ama samimi olması şu an çok öneml..
+1 yılOhaa erkek bunu nasil becersin ama olan var mi bilemem...
16 Yorumla- +1 yıl
bencede pek yapamazlar ben çok rastlamadımm..
- +1 yıl
Bende rastlamadim ama sanmiyorum istese bile aglayamaz ama agladimi bir bayandan beterdir
- +1 yıl
aynen öyle senede bir olur zaten öyle biz kızlar gibi her dk ağlayamazsınız ya
- +1 yıl
Bu aralar cok agladim bende insanin elinde olmuyo iste
- +1 yıl
yanii bu kalple alakalı aslında erkeklik ağlamakla ölçülmezki..
- +1 yıl
Aynen erkekler aglamaz diye birsey yok...
Kişi kendinden bilir işi demişler ama erkeğin ağlamsı yalan olamaz
20 Yorumla
+1 yılHıckırarak ağlamaz erkek sanırım.. Yani o ne yahu ama çok büyük birşeyde olmuş olabilir bilemiyorum
20 Yorumlaolamaz hiç bir erkek ağlamak istemez hele başkalarının yanında asla ayrıca erkekler sahte ağlarsa çok çabuk belli olur anlarsın
10 YorumlaGerçekten duruma bakar ama bence sahte değildir çünkü erkekler zor ağlar eğer hıçkırarak ağlıyorsa çok dolmuştur demektir
00 YorumlaErkekler sahte aglayamaz ya. Gercekten iki yuzlu degilse aglayamaz.
00 YorumlaBelli olmaz erkek zaten hıçkıra hıçkıra ağlar mı? senden ne farkı kaldı? xD
00 Yorumla
+1 yılAğlamanın sadece kadınlara özgü olduğunu mu düşünüyorsun? Erkekler de insan değil mi?
00 Yorumla
+1 yılErkekler insan değil mi kızların gözünde? Bizimde duygularımız var. Bizde insanız nan
22 Yorumla- +1 yıl
olabilir tabi sormak istedim çünkü bende gerçek olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılerkekler sessizce ağlıyorsa bence sahtedir zaten çünkü bu duyguyu çok yaşamadıkları için kendini tutamazdan ve içinden geldiği gibi hışkıra hıçkıra ağlar
00 Yorumlaerkekler sahte geberesi pislikler :D
31 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))))))))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir erkeği kolay kolay ağlatamazsın ama harbiden ağlıyorsa çok zor durumdadır çaresizdir... benim başıma geldi
012 Yorumla- +1 yıl
Çaresizdi evet daha öncede hiç görmemiştim ve bu soruyu sormamdaki amaç onun samimiyeti çünkü ilişkim aslında bu soruya bağlı pamuk ipligiyle..
Cevap sahibi+1 yılyani benim başıma da çok geldi kız arkadaşımla çok tartışırdım ya ona da vuramazsın ne biliyim kötü davranamazsın ee lafta anlatamıyorsun çaresiz kalıyorsun... . mecburiyetten... ne yapsın adam.. yani ben bu yüzden ağladım hatta hayatımın hiç bir evresinde bu kadar sık ağlamamıştım kendimden o dönem çok nefret etmiştim
- +1 yıl
onun olduğu şehire gittim onu görmeye sonra beni bıraktı otogara memleketime geldim ben aradı ve başladı ağlamaya dayanamıyorum diye ben aileme söyleyemiyordum nişanlanalım istiyordu oda
nolur artık gitme gidişlerin olmasın diye agladı aileme söyleyemiyorum diye bir nevi..
Cevap sahibi+1 yılbunda kötü bişey yok ki seni seviyor çok sevyor hemde
- +1 yıl
aramıza başkaları girmeye çalıştı ayrı kaldık biz bir ay ve o kız iki gün önce bazı imalarda bulunan bir yazı yazmış profilinde.. güya onu seviyormuş aslında beni sevmiyormuş
ben şu an nişanlıyım.. kafam çk karıştı ayrılmayı bile düşünüyorum.. - +1 yıl
o yüzden sordum bunuda çünkü bizim dönüm noktamız o gündü ben o gün aileme söyleme kararı aldım..
Cevap sahibi+1 yılbunu kendsine sordun mu bune dedin mi? ne gibi bir aıklama yaptı?
- +1 yıl
kızlar biraz farklı afedersin ama yollu biraz kızlar..
benim arkamdan da konuşmuşlar zamanında işte okumuş gitmiş daha gelmez diye
nişanlımın hiç kız arkadaşı yok o kızlar kaynımın sevgilisi biride yakın arkadışıydı..
çok zor günlerdi inanki
nişanlımı beğenmiş o zaman kız
sonra nişanlım geri yazdı biz tekrar konuştuk ama kızın iftralarını düşünüyorum hiçbiri tutmuyor söylediği tarihler bile tutmuyor.. :( - +1 yıl
yinede istediğini yaptı içimee şşüpheyi düşürdü..
Cevap sahibi+1 yılnişanlımı beğenmiş o zaman kız
sonra nişanlım geri yazdı biz tekrar konuştuk ama kızın iftralarını düşünüyorum hiçbiri tutmuyor söylediği tarihler bile tutmuyor.. bu kısmı anlamadımm- +1 yıl
ayrı kaldığımız dönem nişanlımı yani o zamanlar sevgiliydikk
ayartmaya çalışmış
ama olmadı sevgilim çok sürmeden tekrar yazmıştı ve biz tekrar konuşmuştuk.
kızda tutmuş beni seviyordu annesinin zoruyla seninle nişanlandı gibi şeyler yazmış..
Cevap sahibi+1 yılanladım biraz daha tart nişanlını... bazı konularda yem at zarf at ama bellli etme
Zannetmiyorum ağlamak hislerle oluşan bir duygu boşalması ama çok iyi oyuncu ( karaktersiz ) ise onu bilemiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum ama öyle oççları var ki. Gene de şahsı sen iyi tanıyorsun bundan önceki davranışlarını yorumlayıpo ağlayışı üzerine düşünebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ağlamak sadece kadınlara has bir özellikmi? :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 senelik sevgilin hakkında böyle düşünüyosan biz ne diyelim erkeğin sahte ağlamasımı olur? Şeytan mıyız biz senin gibi😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılherkes sahte ağlayabilir bu erkekde olabilir kadında
10 Yorumla Neden agladıgına baglı
12 Yorumla- +1 yıl
sıkıntılı bir dönemdi ilişkimzde ayrıldık tekrar bir araya geldik o benim şehrime geldi ben onunkine 3 sene olmuştu nerdeyse aileme diyemiyordum ben onun şehrine gidip akşam eve döndüm aradı ben yapamıyorum sensiz çok çaresizim seni otogardan gönderiyorum çok koyuyor dedi ağladı :(
+1 yılbence sahtetir o erkektende bişey çıkmaz herkesin içinde ağlanır mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahtedir gercekten aglayan erkek mi kaldi onu birak gercekten aglayan insan mi kaldi
00 Yorumla
+1 yılolamazda bir ekrek hıçkırark aglar mı
11 Yorumla- +1 yıl
ağladı.. olabiliyo yani
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. İyi rol yapıyorsa olabilir..
10 YorumlaAğladı bide sahtesi kaldı asdf
Bisey demiyorum ya11 Yorumla- +1 yıl
olur ya hani timsahca :)
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Olamaz bence gercekten aglıyordur.
30 YorumlaOlamaz ozellikle hickira hickira agliyorsa
20 YorumlaTüm ağlamalar sahtedir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılben agladim mesela oyle. neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılBir erkek asla yalandan ağlayamaz.
00 Yorumla
+1 yılYoo en samimi aglama erkegin aglamasidir
11 Yorumla- +1 yıl
banada öyle geliyor
+1 yılolabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey olur hayatta.
10 Yorumla
+1 yılBir erkeğin ağlaması sahta olamaz
00 YorumlaOlamaz
30 Yorumlayok bee bir erkek kolay kolay hickirarak aglamaz
02 Yorumla- +1 yıl
ağlarsa
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır
20 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi
20 Yorumla
+1 yıltop olmasından şüpheleniyorum :D
00 Yorumla
+1 yılErkekler sahte aglayamaz gözleri bile dolsa inan
00 YorumlaSen hiç göz yaşı döken erkek gördün mü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum sahte olabilceğini
00 Yorumla
+1 yılHic sanmam..
20 Yorumla
+1 yılAsla asla olamaz
20 Yorumla
+1 yılErkekler yapmacıktan aglayamaz kızlar gibi
00 Yorumla
+1 yılSahte olacağını sanmıyorum.
00 Yorumlaçok zor sahte değildir
00 YorumlaMedyum muyuz biz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİb. nedir belki durduk yere kari gibi ağlar 😁
00 YorumlaMalesef hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılçok nadiren
10 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı