Hangi konular söz konusu olduğunda erkekler ağlar? En son ne zaman ağladınız? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim için olmayan iticiliktir. ağlayan insanin iticiligi gibi bir durum soz konusu olmadigi halde bir de bunu cinsiyet temelinden kaldirmak lazimdir. geriye sadece aglayan insanin caresizligi ve uzuntusu kalir. mendil alip, sicak limonlu cayla sakinlesene kadar yaninda kalmaya ozen gosterin.
Sevdiğinden ayrılan erkekler ağlayabilir, bunu nedense itici bulmuyorum. Bazen ben de ağlarım; ama olmayan aşkın acısını içimde hissedince oluyor. Yolda gördüğüm evli, nişanlı, sevgili çiftleri görünce içimde aşksızlık krizim ağır basıyor. Kendimi üzmeye başlıyorum ve için için ağlıyorum. Ama daha da kötüsü, tek başıma arabayla bir yere giderken aşırı hız yapıyorum. Bomboş havaalanı yolunda 150, mahalleler arası yollarda 90 basıyorum. Otoyola çıksam 180'den aşağı basasım yok gibi.
Ama ne yapayım, bütün bunlar hep arkadaş ortamım yüzünden! Kafama taktım mı aşırı hız bağımlılığım, tıpkı madde bağımlılığı gibi oluyor. Bastıkça basıyorum. Yeni arabamla daha fazla basacağımı düşünmüyorum. Otoyolda en fazla 125'te takılabilirim. Sedan aile arabamdan çok küçük ve düşük motor hacmine sahip.
belki çok ağlıyor bile olabilirim. son olarak da en son ilişkim biterken ağlamıştım sanırım. "niye ağlayan erkeği itici buluyor?" diye kimseyi eleştiremem, kendi bileceği iş. ama biri beni itici bulur diye mizacımı değiştirecek halim de yok.
erkek ya da kadin eger bir insan agliyorsa orada aci ceken birinin bunu disavurumundan baska bir sey gorenin insanligindan suphe etmek gerekir
hatta cogu erkegin toplumsal kaliplardan dolayi birinin yaninda aglamasinin kimi zaman kadinlara gore daha zor olabilecegi dusunulurse, bu durumda iticilik bulabilecek kadar neler yasamis olabilir bi insan acaba diye dusundurtmustur
guclu gorunmeye calismak icin oldugu gibi davranmayan erkeklerden etkilenen, esas zayif oldugu bi ani saklamamanin guclu olmak demek oldugunu anlayamayacak birinin gorebilecegi seydir ayrica
Aksine bir insanı ağlarken görürsem ona karşı mesafeli kalamıyorum. Bu kişi düşmanım bile olsa hemen yumuşarım. Bir de bana çok doğal geliyor birinin ağlarkenki hali.
Çünkü ağladığında daha savunmasız oluyor ve kalbini görebiliyorsun adeta. Eskilerin saçma sözü olan: "erkek adam ağlamaz" sözüne inat bizde "ağlayan erkek çekiciliği" gibi bir tabir mi yaysak acep ¢
duygularını saklamayan, duygularından çekinmeyen insan çekiciliği diye bir şey vardır evet. duygularını saklamaktan ok gibi gergin hale gelen soğuk insanların yanında sıcacık kalır bu insanlar.
Hayir tabi ki itici değildir, onu çocuğu aglarken de görmeli gülerken de. Babasini öyle tanimali. İnsanimiz ataerkil bir yapı ile büyümesinin bir diğer sebebi ise bu olabilir. Erkek ağlamaz erkek kaya gibi saglam olmali hey gidi heyy. Sonra da gereksiz bir özgüven yüklemesi..
erkek adam ağlamaz kadar saçam bir şey yok. insan olan duyguları vicdanı aklı olan her insan ağlar. bir insanın ağlaması onu itici yapmaz. asıl ağlamayan insanda sorun vardır
En son aşırı sarhoş olduğum zaman Platonik aşkımı düşünüp ağlamıştım Onun dışında ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum ailemden insanlar ölüyor ağlamıyorum
Biz erkekler siz kadınların aksine oldukça ruhsuz ve sevgisiz varlıklarız. Anne olduğunuz için şefkat duygusu sevgi duygusallık sizde. Biz erkekler evrimsel olarak eve yemek getirmek ve evi düşmanlardan korumak için savasmak üzerine uzmanlaşmışız bu yüzden duygusallık bizde yoktur
İki günde bir ışıkları kapatıp ağlarım kimse yokken gerekli çünkü ağlıdıktaktan sonra gelen bir rahatlama var daha odaklı çalışabiliyorum bu sayede Birgün tamamen duygusuzlaşırıö diye bitirmeye çalışıyorum ama bir etkisi yokmuş
gerçekten ağlayan bir erkek kadar da insanı darmaduman eden bir şey yoktur. ota boka ağlayan erkek mi olur. bu yüzden iticidir. erkek çelik gibidir. ne yaparsanız yapın ağlamaz. ama bir gün bir şey yaparsınız. koskoca adam bir ağlar siz bile şaşırırsınız.
biri görşe ağladığımı anlar mı diye ön kameradan kendime bakarken çok güzel çıktığımı farkedince çekmeye başlamıştım öyle öyle biyikti. dd birde unutmamak için heyhalde kendime derş olşun diye hep bakarım hiç bir şey için bu hâle gelmeye değmeyeceğini kendime hatırlatıyım
ben dayanamam. mümkünse ağlamasınlar. kadınların gözyaşlarından daha gerçekçi gelir bana daha cok uzulurum erkek ağladıgı zaman. belli ki çaresiz kalmıstır. bilirsiniz gözyaşlarını kullanmak gibi bi niyeti olmadığını. yoksa pek yapmaz çünkü.
ağlamayı sadece kadına reva gören, ağlamanın sadece kadınlar için değil, insanlık için bir dışavurum olduğunu bilmeyen insanları gördükçe sinirlerim bozuluyor
Ben içimdekileri saklayamayan biriyim. Evet ağlıyorum çünkü herşeyi gerçekten hissederek yaşıyorum. Bazıları güçsüzlük olarak adlandırıyor. Şeffaf biri olmak güçsüzlük ise evet ben güçsüzüm
Saçmalama bazılrı kim ya kim onlar kendilerine baksınlar önce Ağlamak eziklik değildir hala insan olduğunun kanıtıdır. İnsanlar çok konuşuyor cidden ama herkes bir drğil sen kaliteli insan seç etrafına
erkek ağlamaz değil ağlar tabiki de çocuk gibi 2 günde bir ağlaması itici biz kadınların ağlaması bile rahatsız ederken çoğu zaman onları onlarında sık sık ağlaması itici bence özgüvensiz gösteriyor
ağlamanın da bir ağırlığı, geçerliliği olmalı. bazı ilgi arsızı çakma duygusallar var ki onlar alışkanlık haline getirmiştir. eline barbie bebek verin susarlar
Toplumsal normlar ve bireye dayatılan cinsiyetçi yaklaşımların yarattığı bir algı bu. Erkek dediğimiz cinsiyette ağlama duygusu gelişmemiş sanki evrimsel olarak. Neden itici olsun ki?
tırnağım kırıldı diye ağlarsan tabi ki itici görünürsün. ama derdini ağlatıp acına ağlarsan senden özeli olmaz karşıdaki kadın için. hatta o kadar çok sevebilir ki sizi inanamazsınız
yarınlar yokmuş gibi hönküre hönküre ağlarsa iticidir. sessiz, derinden, gözyaşlarının aşağı doğru süzüldüğü ağlama periyotları itici değil saygıdeğerdir.
sevdiği için ağlayan erkeğe itici diyenler, fastfood ilişki peşinde koşan tiplerdir. aşk onlara uzaktır. aşk varsa acı da vardır. acısız aşk, hardalsiz bifteğe benzer.
Kaybetmekten korkarsan kaybetmemek için elinizden geleni yapın zira ben bu dünyada kimsenin hak ettiği değeri gördüğüne inanmıyorum. Kadın erkek fark etmiyor sonuç hep aynı.