Zaten sürekli beni ucuz yerlere götürüyor sonunda bu çantayı aldı gitti poşetten çıkarttı bunu sizce ne yapsam gidip yüzüne mi çarpsam şimdi?

Hediyenin parayla alinaninda öte emek harcanarak hazirlanmasindan yanayim. Parayla hediye herkes alir. Benim için bir hedoyenin manevi degerinin yüksek olması onemlidir. Fakat yinede hediye alinmis ise ucuz pahali demek yanlış olur. Aşk paranın önünde olmalıdır. Tabiki siz bayansiniz istekleriniz olabilir ama sevdiğinizi de bir düşünmek lazım
fakir olabilirsin ama zevksiz olmamalısın
fakir sevgilim diyerek sen o insanı ezdiğin için aynaya git kendi yüzüne bir tükür madem fakir olarak görüyosun kaldıki o çocuk sana ne yapıp edip bir hediye almış düşünmüş neden devam ediyosun ayrılsanaucuz yerlere götürüyomuş altın kundak içindemi doğdun sen kızım
Cevap
84Cevap
Çocuğu bırak sen,
aç bir Sadri Alışık filmi izle
Adı Müjgan olsun
Sana benden bir şiir gelsin
fakir doğru tabir değil. parası olmasa da insan önemli biriyleyken elindeki tüm birikmişi harcayacak olsa da kaliteli takılır ve zengin olanınkinden bile iyi zaman geçirir. bencilin tekiyse az biraz haklısın ama yine de hediye almak gibi bir jesti en zengini bile düşünemeyebiliyor böyle bir ülkede
Rabbim fakirin yüzüne gülümsesin de senden kurtarsın...
Begenmemekde haklisin guzel degil tamam. Birine verebilirsin o kullansin. Ama cocugu ekomik duruma gore yargilama. Sikayetci isen bu durumundan boyle kabul edemiyorsan ayrilmak daha asil bir davranis olur.
Ne sen onun fakirligini cekmek nede o senin aptalligina katlanmak zorunda ayril guzel kardeşim
4 dk'da 60 yorum gelmiş... Ciddi birşey sorsam 2 haftada 2 yorum gelir...
Sen de bunu hep yapıyorsun gizli; geçen de bir çanta resmiyle trollcülük oynuyodun...
Saçmalama önemli olan hediyenin ne olduğu değildir asla, mal mülk gelip geçicidir. Seni sevmesine, değer vermesine bak. Eğer gerçekten seviyorsa seni seven insanı asla incitme. Daha sonra pişman olan taraf sen olursun
böyle kıza böyle hediye mantığını uygulamıştır belki nerden biliyorsun?
Atarsan ne kadar aşağılık biri olduğunu çocuğa kanıtlamış olursun, bence de git at ya çocuk ne aptal biriyle çıktığının farkına varır da kurtulur belki senin gibi lüzumsuz insanlardan.
Manyakmısın? Sen onu parası yüzündenmi seviyorsun? Çocuk düşünmüş seni gezdiriyor hediye alıyor fakir olmasına rağmen hanfendi beğenmiyor tövbe Estağfirullah
Git aynanın karşısına tükür, başkasının tükürüğüne yazık çünkü..
Yo eğer istemiyorsan ayrıl kimse zorla tutmuyo senii sen o çocuğun tırnağına değmezsin kaldıki bu çanta yazık yazık senin gibiler yüzünden neyse uslübumu bozmıcam sakinnn!!! :)
Ne kadar saygısız ve düşüncesizsin yazık. Senin onu sevdiğin falan yok sevsen sevdiğinden gelen cefa , acı bile olsa ona değer vermekten ve sevmekten vazgeçmezsin. Madem sevmiyorsun ayrıl ondan
Fakir sevgilim dedigine göre cocugu hiç sevmiyo sana hediye alması bile hata o cocugun hediyen maddi manevi bir şeyi düşünmemek lazım sen tamamen maddiyatcısın işde bu yüzden ne gelirse başına razı olcaksın
Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Ayrıca madem istemiyorsun ayrıl gitsin. Hem oda senin gibi beynini kullanmayan bir kızla çıkmaktan kurtulur. Sen onun parasını seviyorsun yoksa kendisini mi bir düşün istersen..
Sana bim poşeti bile fazla gelir. :))
Şükret haline. Andndj
sen dua et sana birsey almış.
Ben. parayi
Hediye beklenti olan kızlardan nefret ederim
Altına yatmiyorsa su bile almam
O senin gibi kalbi bu kadar fakir birine ne yapsın? Bence bunu tartışalım !
Inanma 😀
Fakir biriyle beraber olmak zorunda değilsin. Bu tarz hediyeler seni kesmiyorsa ayrıl çocuktan. Sen mutlu ol diye her şeyi yapmalı falan eyvallah ama sana bir hediye almak için borca mı girsin?
Sana deger verip almış seni hediyeye layık görüyosa cebinden çok kalbinden vermiş herif zaten daha napsın.
Sen kendi değerini bir hediye ile mi ölçüyorsun? Git dürüstçe ayrıl ondan. Çünkü sen onu bile hak etmiyorsun !!!
Bence sen ufak seylerden mutlu olmayi ogrenmelisin..
Ve o cocuga uzuldum..
hediye etmis hediye atilirmi ister ucuz ister pahali onu sevmiyorsan ayril bari adam uzulmesin senin icin cabaladina
annene hediye aldım de bunu paketle geri ver ona. o da anlasın
Önemlo olan bunu düşünüp alması neden rencide ediyorsun
bencede git yüzüne çarp. Başka bakıcak kız mı yoktu da benim gibi paragözle sevgili oluyorsun de
dedem hep derdi orsp nun kucaktan ineninden kork diye haklıymış :D
Babana borcumu var lan? Yoksa sizin ekmeğinizi mi yiyor?
Senin gibi kızların kalıbına tüküreyim
Beğenmiyorsan ayrıl arkadaş zorla mı tutuyor seni. Çocuğu üzme bari git gözünü doyuracak birisini bul.
parası yok diye bu şekiklde yapacaksan senin gibi kızın taaa. Düşünüp sana hediye almış belki gönlünde daha iyisine layıksın ama parası buna yetmiş. Yazık sana yollu.
ya git öldür kendini nefes alıp başkalarının hakkına girme ak malı
e demek ki değerin bu kadarmış güzelim geçmiş olsun... :)
Gücü ona yetüiyorsa napsın çocuk ben olsam bitimi bile atmam sana
keşke hepside senini gibi olsa ah ahh @Göğeyükselişti
@KaRa-MaSKe1 kendini bilseler yeter
Bunlardan cacık olmaz.. @göğeyükselişti
:D nine cüzdanı neyse yaşlanmana az kalmış kullanırsın
En azından düşünmüş. Öyle bişey yapma. Belki gerçekten böyle çantalara muhtaç kalacaksın ilerde bosver yapma. Karşındakini kırmaya gerek yok.
Bu ne ya at gitsin sen guzel bir otel odasinda sevisme bittikten sonra boynuna kolye yi hakediyorsun kesinlikle 😀
Ulen senin gibi kızın saçını yolmak lazım adam fakir diye düşünüyor ya parası yoksa hadi ben o kişinin yerinde olcam sana syimi bile vermem sen bu gidişle sevgiyi bile hak etmiyon
:D ulan sen nasıl bir insansın çocuk seni seviyor elinden bu kadarı geliyor demekki
Yerinde olsam sana hediye almazdım değmezsin 😉 bu arada seni üç defa alacak kadar param var sevgiline sahip çık önemli olan mutluluk
Sakın yapma !! Çıkarken bilmiyor muydun çıkmasaydın o zaman.
İnsanların duygularıyla oynama
Bu soruyu önceden de sormuştun baydin artık kaybolll
Sevip kavuşamayan da var sevgilisinin hediyesini beğenmeyen de. Ne halin varsa gör !
Bence bunu al ben bunu haketmiyorum deee bu benden daha değerli de sonrada git kafanı kuma göm
Bununla ilgili bütün kötü lafları söyledim kabul et.
o zmn para ver sen aldır fakır sevgılı bıktık artık sızın gıbı sevgı paralısıından
Aynısını Anneannem de kullanıyor çok kullanışlı bir çanta. anneannem gırğğ melyona aldı
Düşünmüş olması bile yeter, saçmalama. İyi ki hiçbir şey almayan odunlardan değilmiş.
Sana gönderme yapmış :p şu Çanta kadar boşsun diye..
Bu günden bu havalarda isen bitir kardeşim. Bu işin sonu sıkıntı olur.
Aynen yüzüne çarp sonra fermuarı kapat. Hatta yanında pıçak var ise sapla bacım.
Kendi çantası la bu trol prensex :D
al götüne sok terbiyesiz. çocuk adam yerine koymuş almış. beğenmiyorsan başkasını bul
çok kötü.
oysa ki bizim prenses daha daha iyilerine layık :D
Soyle seyleri yapmayi kesin, adam senin sevgilin, utanmiyor musun onu burada afise etmeye
Çocuğa üzüldüm senin gibi biri ile birlikte olduğu için
Niye kız makyaj çantası olabilir bence güzel duruyo 😄
Sizin gözünüze biz erkekler para olarak mı görünüyoruz? herşey para pul mu?
bu ne ya ciddenn :D eline attıysa kafama fırlat deseydinnn
hak etmediğin kesin bazı şeyler parayla ölçülmemeli fakir birini istemiyorsan zengin birini bulabilirsin... metres olmayı bile kabul edebilirsin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar