Sevgilime Hediye Aldım Tepkisi Yardımcı Olun?

Merhaba.. Değerli okuyucular. Bundan 2 hafta önce sevgilimle her sevgide olduğu gibi tartıştık ve biraz ara verdik tekrardan yazdım 3 gün önce, çok değişmiş.. Bana karşı olan hissiyatı bile değişmiş hissettim veya hissediyorum diyelim. Dün gece cicek sepetinden çiçek sipariş verdim çalıştığı iş yerine hem 14 Şubat hemde mutlu olsun diye.. 30 dakika önce çiçeği teslim ettiler ve WhatsApptan bana "Hakan neden böyle bişey yaptın? Ben böyle istedim mi?" Tarzında yazdı. Hiç mutlu olmuş gibi değildi. Ve sonrasında, "mutlu olmadın mı?" Diye sordum. Verdiği cevap "Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum." Yazdı bende "eyvallah." Yazdım, "Yalan mı söyleyim?" Dedi. 4 yıl oldu, konu evliliğe gidiyordu. Sizce ne oldu arkadaşlar? İçime çok oturdu.. 4 Yıl hemen silinir mi? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar, sevgiler.

Not: benimle konuşurken, görüldü yapmıyor hemen. Soruyorum benimle ilgilen başkasına sonra yazarsın diye ya konuşmuyorum kimseyle veya belirli sabit isim veriyor onunla konuşuyorum diye.
Sevgilime Hediye Aldım Tepkisi Yardımcı Olun?