Merhaba.. Değerli okuyucular. Bundan 2 hafta önce sevgilimle her sevgide olduğu gibi tartıştık ve biraz ara verdik tekrardan yazdım 3 gün önce, çok değişmiş.. Bana karşı olan hissiyatı bile değişmiş hissettim veya hissediyorum diyelim. Dün gece cicek sepetinden çiçek sipariş verdim çalıştığı iş yerine hem 14 Şubat hemde mutlu olsun diye.. 30 dakika önce çiçeği teslim ettiler ve WhatsApptan bana "Hakan neden böyle bişey yaptın? Ben böyle istedim mi?" Tarzında yazdı. Hiç mutlu olmuş gibi değildi. Ve sonrasında, "mutlu olmadın mı?" Diye sordum. Verdiği cevap "Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum." Yazdı bende "eyvallah." Yazdım, "Yalan mı söyleyim?" Dedi. 4 yıl oldu, konu evliliğe gidiyordu. Sizce ne oldu arkadaşlar? İçime çok oturdu.. 4 Yıl hemen silinir mi? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar, sevgiler.
Not: benimle konuşurken, görüldü yapmıyor hemen. Soruyorum benimle ilgilen başkasına sonra yazarsın diye ya konuşmuyorum kimseyle veya belirli sabit isim veriyor onunla konuşuyorum diye.
Not: benimle konuşurken, görüldü yapmıyor hemen. Soruyorum benimle ilgilen başkasına sonra yazarsın diye ya konuşmuyorum kimseyle veya belirli sabit isim veriyor onunla konuşuyorum diye.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Reis bazı kadınlara dünyaları versen ben burayı ne yapıcam derler sıkma canını
Sıkma diyince olmuyor reis ya
Senin gibisini bulmuş daha ne istiyor
Çok üzülüyorum ya, son görülmesini de kapatmış neyse
Sana tavsiyem kesinlikle üstüne düşme
Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz var mı?
O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Sen onu kaybetmekten korktuğun için üzerine düşeceksin şimdi ama o senden daha çok uzaklaşır. Belki kafasında kimi şeyleri bitirmiştir ondan dolayı böyle davranıyordur
Teşekkür ederim. Zamana bırakacağım diyor.
Sende zamana bırak ve bu dönemde ona karşı ekstra bir ilgi gösterme
Teşekkür ederim, daha fazla uzaklaşır o zaman. Tamamen biterse ne yapıcam? Üstüne düşüp belki yardımcı olabilirim? Bilmiyorum ya
Üstüne düşersen aksine o zaman daha çok uzaklaşır senin degerini anlaması için seni ozlemesi lazım
Geçmiş olsun kararsız olmuş hayatta
Ayıp bu yaptığı
Çok üzülüyorum ya
Git al çiçeği
Sevmiyor
senden sıkılmış
Yani