Cezaevindeki birini seviyorum?

merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve ceza evindeki birini seviyorum. Ailevi olaylar yüzünden cezaevine gidiyoruz ve akrabamla aynı koguşta yatan bir çocugu gördüm begendim ve olaylar benden ve karşımdaki çocukla alakalı olmadan gelişti çocugu ilk gördügümden beri aklımda 1, bucuk sene oldu. Benimle ilk konuşmak istemedi 1 sene sonra aslında konuşmak istedigini ama akrabalarımın bana söylemedigini sakladıklarını ögrendim. Ve konuşmaya başladık 3 aydır konuşuyoruz çok dindar ve aklı başında fakat 7 yaş büyük benden ailesiyle aram çok iyi kesinlikle kötü biri degil. ben sadece ona nasıl davranmam gerekiyor bunu bilmiyorum 5 yıl cezası var daha ben onun için çok şey yaptım ailemi karşıma aldım gerçekten seviyorum ilk gördügümden beri aklım onda fakat benden çok şey bekleme ben senin için burada birşey yapamam sana seni seviyorum diyemem yarın bugun duygularımı yanlış anladım gibi şeylerin olmasını istemiyorum ben ciddiyim seninle ama uzun yıllarım var sende gençsin özgürsün falan dedi. Annemlede konuştum. annem çocuk kaç senedir orda hayatının yarısı gitmiş kafasında bir sürü dert vvar bir anda sen çıktın karşısına seni seviyorum diyip üstüne daha çok yük bindirdin seni sevsede söylemez soyleyemez çünkü oda olmayacagını biliyor kendiini kaptırmak istemiyor sen onu bekleyecekmisin o kadar o çocukta ya beklemezse ona baglanırsam beni bırakırsa falan diye düşünür uzak durur senden dedi. belkide gerçekten haklılar onun şu an sevgiliye degil dostta arkadaşa sırdaşa guvenebilecek birine ihtiyacı vardır aşk onu üzer. arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız ben ona onnu çok sevdigimi belli ettim oda emin buna bana yardım edin ya kafayı yicem
Cezaevindeki birini seviyorum?