Sevdiğim cezaevinde?

Arkadaşlar merhaba öncelikle yaşım 18 1 yıldır içinden ne yapsam çıkamadığım bir durum var bir ilişkim vardı fakat bu ilişkinin sadece 3 ayı huzurlu geçti diyebilirim öncelerde önüme dünyaları serecek gibi davranan beni prenses gibi hissettiren bir adam vardı fakat zaman geçtikçe bu kişi sürekli bende bir hata arar oldu konuşarak halledilecek şeyler yüzünden sokak ortasında gecenin bi yarısı içim çıkana kadar beni ağlattı vicdanı biraz olsun dile gelmedi sonrasında barışmak için yalvaran ben oldum her defasında beni sürekli zaman zaman diye oyalamaya başladı araya başkalarını aldı ben ise yokluğuna bile ihanet etmedim gece mekanlarından çıkmayan gayrimeşru işler kovalayan bir adamdı fakat ben bunları ilk başta bilmiyordum ve öğrendiğimde maalesefki duygularım çok yoğunlaşmıştı bana etmediği hakaret kalmazdı kendisinin sevgili yapması sonucu 6 ay kadar hiç iletişim kurmadık daha sonrasında kendisi ilişkisinden ayrılıp tekrar bana yöneldi fakat yine belirsizdi konuşmaya başladıktan 1 ay sonra cezaevine girdi beni görüşüne yazmadı sadece bir kişi aracılığıyla ara sıra 3 4 dakika arıyordu ve 2 haftaya yakındır bunuda yapmıyor maalesefki gözüm kör oldu duygularım tahminlerinizden çok daha fazla vazgeçmek terk etmek benim için çok büyük bir acı fakat bu şekildede çok büyük bir acı çekiyorum hayatım kalmadı sanki yaşamıyorum aklımdan ne yaparsam yapayım ne denersem deneyeyim çıkaramıyorum aramızın çok daha kötü olduğu zamanlar intihar girişimim oldu kendiside bildiği halde gözüme baka baka bana Çok yaşa dedi diyeceksinizki böyle bir insanı nasıl seviyorsun ilk başta bana gösterdiği karakterine o kadar kapıldımki bu halini kabullenemedim o kadar kötü bir haldeydimki kendimi burada buldum herkesin görüşüne ve eleştirisine ihtiyacım var.🩷
Sevdiğim cezaevinde?