AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Huylu huyundan vazgeçmez demekki sevgilin tutumsuz biri evlenirsen bu sadece ikinizi değil çocuklarınızın geleceğini de etkiler sadece dolandırılmış olsa eywllh ama savurgan biri diyorsun.
Adamın kişiliğine bağlı.
Vurdumduymaz biriyse bu bitse de yine borç takar. Ne anladın bu işten? Ama güçlü ve sorumluluk sahibi biriyse bırakma derim.
Bekle bence sana yük olacak hesaba evlilik masraflarını da kat😱
Ama seviyorum onunla çalışıp ödeyeceğim diyorsan sen bileceksin çok geçsin sırtına ağır yük yüklenecek
Evlilikte bir masraf kapısı bence çok zor olacak... O borcunu öderken sende biraz geleceğiniz için para biriktirirsen daha iyi olur. Evlendiniz diyelim bide çocuk gelirse neyle geçineceksiniz?
Aileni dinle. Anne ve Baba asla senin kötülüğünü istemez. Aç kalırsan, ailenin canı yanar sana bakarlar sonra kendileri sıkıntıya düşer.
Aşk geçicidir. Yoksulluk aşkı yok ediyor örneğini çok gördüm. Ben lahsen kızımı fakir adama vermem tabi o adamla bir halt etmese...
Bekle biraz ,, zaten çok istiyorsa borcu ödemek için uğraşacaktır. Ödesin
Borç yiğidin kamçısıdır. Kamçıla, kamçı iyidir iyi bol bol kamçıla..
Anlaşılan o ki senin eleman borcuna ortak arıyor :)
borcu var diye mi bu çelişkidesin kusura bakma ama seviyorsan bunu sorman hata...
Bu devirde cevindeki paraya gore adamdan sayiyolar arkadaş. Bide silah cikti mertlik bozuldu derler. Para icat oldu insanlar ucuzladi bence
Borcu ödemesini bekle hatta yardımcı ol. Borçlu olduğu süre içerisinde evlenirseniz sıkıntı çıkabilir.
Bekle tabiki borç ile hep bir huzursuzluk olur tartışma olur evlenip boşanmak daha kötü.
biraz daha bekle bence. evlilikte daha zor ödenir o borçlar.
şu maddiyat olayini kafaniza takmayin derim sevgiyi ne 80 binle ne de milyonlarla satin alabilirsin seni seviyorsa ve sende onu seviyorsan evlen sevgi zor bulunur
ailen haklı senide çalıştırıp borç ödetecek muhtemelende kumar oıynuyor!!!
80.000 çok para ödenmez o... belkide sevdiğim dediğin adam seni borcuna ortak etmek için evlenmek istiyor... sakın evlenme. yoksa hayat boyu yokluk çekersin...
10 sene çalışacaksan kendi eline 1 kuruş geçmeden o borcu ödeyeceksen git evlen.. Sonradan çok pişman olursun sen çekersin. Kesin sevgilinde senden 10 yaş büyüktür...
kıstas bu mudur yani? para.. bence evlenme yani adamı kurtar. dsadsa
Haklılar. Sen mi ödeyeceksin borcunu evlenmeyi borçlardan kurtuluş olarak biliyo bence o da
Evlenme bekle hic akli basinda birine benzemiyo sevdigin o cocuk 29th
Evine haciz gelip kuru çulda oturmak istemezdin bence.
Evlenme bekle.
Borçlu diye değil ama sorunsuz düşüncesiz olduğu için ayrıl derim bugünleri hiç düşünmeden keyfine bakmış sorumluluk sahibi olabilicegini sanmıyorum
Ya saçmalama ailen haklı. Aşk karın doyurmuyor. Emin ol evlenirsen TÜM ÖMRÜN BOYUNCA pişman olursun. Kesinlikle garantisini veriyorum.
Şu kadın milletinde İkisinin ortası yok
Ya kalkıp parası için seveceksiniz zengin koca peşinde koşacaksınız ya da çulsuzlara bakacaksınız
hayat böyle planlı giden bir şey olsa keşke, şimdi atıyorum zengin bir adamla evlendin, adam bianda battı, 500 bin borcu oldu, napacan o zaman :) yani garantisi yok bu işin
sen o kadar borçla harçla evlenmeyi mi düşünüyorsun hayatının hatasını yaparsın ömrün boyunca ne ev ne araba görürsün bir de üstüne çalışıp o adamın borcunu da sen ödersin
Borc olabilir ama oderken seni ewini sıkintiya sokmiycakca durumu onu hallledecekse olur ama tam tersiyse zaten o ewlilikten hayr gelmez o yuzden iyi dusun ailenide dinle
Beklemelissn tabiki bu durumda evlenirssen evliliginde kavga gurultu eksik olmaz
borç namustur ona göre iyi düşün sonu sende patlamasın
Bu adam sana borçlari ödettirir... Kıçınada tekmeyi basar
Aynen
Cok zor bir durum evlilik dusunme bence bir sure butun herseyine haciz gelemsi an meselesi
saçmalama, evlilik sadece sevmekle olmaz, altyapısı da olmalı
Sakın sakın sakın. önce borçlarını ödesin az değil o mebla
Hata edersin evlenme, aşk karın doyurmaz... O kişi biraz mantıklı olsa borçla evlenmeyi düşünmez zaten ve senin aklına bunu sokmaz...
Sanki 80 milyon lira borcu var alt tarafı 80 bin bu kadar abartma paraya göre mi değer biçiyorsun sen? 80 bin çok büyük bir miktar değil
Bende sana şöyle bir soru sorayım o zaman
Evlendin ve o borçun oldu 80 bin tl o zaman boşanırmıydın?
80 bin lira ödenir.. 290 bin lirayı 4 yılda ödedim 80 ne ki
bekle bir miktarını öder zaten. ondan sonra evlenin. işten de atılmasın. iyice batar.
Gastly.
Bekleeeeeee...
Neden mi?
Çünkü benim bile ev kredisi borcum var diye Evlenmek istemiyorum
Alacağım eş kesinlikle benim borcuma ortak olmasın diye eşinin ilk görevi bence
Kadınına bakabilmek
Yani sen diyorsun ki bu borcu başka kızlarla takilirken yapmis ve şimdi sana odetecek. Takilar hemen bozdurulup botca gidecek ve durmadan kavga edeceksiniz. O borcu ödemek icin evlenmek istiyor anlasana bu bir yöntem. Şerefsiz yöntemi.
Bence borcu bitsin sende yardım et öyle evlenin çünkü evlenince tekrar borç olur altından kalkamazsınız.
80 bin çok para değil ödenir biter. Ama sıkıntılara katlanıcaksınız sevdiğin biri için vazgeçme derim.
sefasını eğlendikleri sürmüş, cefasınıda sen çekicen yani
yav kızım el zengin arar gezer sen fakiri bırak bide batığını bulmuşun talihine tüküreyim s. lak
senden önce sorumluluk almayan insan seninle nasıl sorumluluk alacak
evlenirsen, borç sanada yansır, kim borçlu biri ister ki,
hayatın boyunca sıkıntı ceker dert dinlersin boş ver
Yaşın 19 ve sen evlenmeyi düşünüyorsun sevgilinde muhtemelen senden büyük biri. Gelelim konuya sevgilinin borcu var olabilir çalışıyor ödüyordur sen evlenme yaşına gelinceye kadar onun borcu biter.
Sakin evlenme onun borcunun derdini sen cekersin ayril gitsin
evet evlenmelisin borç ödenir bir şekilde ama zamanı geriye alamazsın
Seviyorsan herşeyine katlanırsın. Evlilik güzel şeydir ki borç yiğidin kamçısıdır 😉
Keyfi harcama yapan biri Yarin bir gun çocuğuna bez alır mi?
bence bekle iş bulsun borcunu odesin ondan sonra evlen
Hersey para olmus anasini satimm biri de demez ki gercekten seviyorum kuru ekmeğe raziyimm demezz yaa
Para ile saadet olmaz ancak parasız da evlilik olmuyor. İşin içine maddi sıkıntı girince maalesef ortada evlilik diye bir şey kalmıyor.
Ailen hakli sevgi farkli ama para olmayinca nereye kadar
Bekle yani eğer borçlarına önem vermeyip bütün ömür sürdürecekse evlenme
yav borç olabbilir takma seviyorsan beraber üstünden gelirsiniz. gözünde fazla büyütme
Sakın öyle bir hata yapma. Yaşınz kaç ki 80 bin tl borç var.
Kendi 30 yasinda
Hayatta hersey para değil wlbwtte ama ilerde buyuk sorun olur bu borc size