Karşıdaki Kişi Zengin Olduğunu Neden Saklar?

2 Ay önce bir yolculukta tanıştığım daha sonrasında gelişen olaylarda yardım aldığım için iletişime geçtiğim biri. farklı şehirlerde ikemet ediyoruz ancak haftada 1-2 gün geliyodu. bazen gelmiyordu biraz gizelim biriydi gibi zaten. 2 ay boyunca sürekli iletişimdeydik. aramızdakinin adı yoktu ancak birşeyler yaşadığımız bariz ortadaydı.Çalıştığı işi konuşurken neden yapıyorsununuz o işi zor değildi dediğimde 'ekmek parası, Çoğumuz mecburiyetten yapıyoruz gibisinden şeyler söyledi. Ancak giyim kuşam telefon falan son model olduğunu sorunca bana 'Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok' gibi bir cümle etti. ikna oldum sonuçta bu konuda neden yalan söylesin diye düşündüm.

Ancak bügün şans eseri öğrendimki oldukça varlıklı biriymiş aileden. kafamı karıştıran birkaç soru var.

Neden sakladı benimi test ediyordu?
Öğrendiğimi bilmiyor başka birinden öğrendim hesap sormalımıyım?
Benle alaymı ediyor diye düşündüm hatta, iletişimi kesmeyide düşünüyorum ne yapsam bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar bügün bitirme kararı aldım kendisinede ilettim.
-bügün türkiyeye girince aradım gümrükteyim sorunlar var seni müsayit olunca arayacağım dedi. aramadı 2 saat sonra 3 defa daha aradım. sinirli bir şekilde açtı telefonu. neden sakladığı sorunca saklamadığını sadece durup dururken soylemediği belirtti. En son saygısızca bağırarak ' pembe dizilerdeki kızlar gibi fakir ama gururlu kızımı oynuyosun çocuklaşma, aklını başına alınca konuşuruz dedi kapattı. Sanki o haklıymış gibi.
Karşıdaki Kişi Zengin Olduğunu Neden Saklar?