zengin oldgunu neden saklar bir erkek? bakınca fakir sandım arkadas olduk 2 ay sonra ultra zengin oldgunu gördüm ve saskınım o kadar zengin bir erkegin fakir gözukmesi kafamı karıstırdı neden acaba fakir gözukuyor kibirli degil hava atmiyor merhametli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜstüme sen gibi para hırsız bürümüş karılar ve para merakı olup buraya gelip bu soruyu soranlardan gizlenmek için kimisi parasını saklamaz onu kullanmaya çalışır kimi stres saklar gerçek duygu arar gerçek insan arar çevresinde anladın o yüzden saklar mesela sen bu soruyu merak ettim parayı seven bir insansın adam bu yüzden saklıyor çünkü sen gerçek birisi değilsin yani gerçek bir aşık değilsin olamazsın sen parayı düşünen bir insansın mesela bu yüzden çocuk Saklar çünkü böyle insanlar yapışmasın diye anlatabilmişimdir umarım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genelde Türk kadınları erkeği PARASI için PARASINA göre sevdiğini bildiği için saklar..
Bugün parası olan bir erkek yarın parası olmadığında bu kafayı yaşayan çoğu kadın o erkeği satıp PARASI olan erkeğe gideceklerdir ayrıca parası olan bir erkekt ebunu bildiği için kolay kolay kadınlara bağlanmaz çünkü bilir PARASI için seviyorlar , PARASIZ onu sevmeyecekler. Bence iyi yapıyorlar hiçbir erkek PARASINI göstermemli ki Türk kadınlarını gerçek yüzünü görsünler..
Buna yabancı ülkelerde "Gold digger" diyorlar = PARASI için, parasına göre erkek seçen kadınlar.Her erkek bu testleri mutlak ayapmalıdır hemde sonuna kadar ! Erkeği PARASI için seçen ve seven bir kadını erkeğin parası bittiğinde onu yarı yolda bırakıp satıp gidecek parası için başka bir erkeği seçecektir.. aklı olan çoğu erkek artık bunu biliyor, bilmeyen IQsü düşük beta süzme saf ENAYi erkeklerde aşkta sevgide duvara toslayıp duygusal uçurumdan aşağı uçunca öğreniyorlar kadınları ve düşüncelerini + kim iyi kim kötü kim düzgün kim yamuk bozuk..
Sana gelelim sen şu an rüya alemindesin ve dizile rizleyip pembe rüyalarla zengin erkeklerin peşindesin ve saraylarda yaşıyormuş gibi : "acaba zengin erkekler neden zengin olduklarını gizliyorlar EKMEK YOKSA PASTA VAR" diye düşünüyorsun :-) ne güzell dünya.. hayat tam bir disneyland :-)) vaaay beee.. böyle bir soru sorulacağı aklımın ucundan bile geçmezdi bu ülkede bu da oldu. Cesur kızz
38 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de cinsellik konusunda böyle maalesef. Bugüne kadar iki erkekle konuştum ikisi de birlikte olma dışında her şeyi yaşamak istiyorum sevgiliyken dedi bende olmaz deyince gittiler. İstedikleri şeyi versem kalırlardı ama beni gerçekten sevdiklerini düşünmezdim sadece çıkarlarını karşılıyorum o yüzden yanımdalar diye düşünürdüm. Bende kadın olarak cinselliği değil gerçekten beni ben olduğum için sevecek birini arıyorum ama bu devirde zorlaştı gibi
- +1 yıl
@Sananegjnn Hmm sanırım mantıklı olanı yapmışsın.. görüştüğün erkeklerin nasıl insanlar olduklarını bilmediğim için net bir yorum yapamayacağım (dini imanı ahlakı var mı vs vs yoksa gece hayatına takılan alkolik uyuşturucu kullanan vs vs tiplermiyşdi.. )
Genelde erkekler zaten seni sen olduğun için sever ama sadece cinsellik olmadı diye seni bırakıyorlarsa ozaman pekte sevmiyorlar demektir.. bi erkeğin seni sevip sevmediğini senle uzun zaman geçirip geçirmemesine göre değerlendirebilirsin (tabii erkeğin önemli bi işi yoksa ve sende sıkıcı biri değilsen)
Dinle aran nasıl bilemiyorum ama ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz bu NET ve gerçek , artık kötü olaylar olacak ve insanlar ALLAH yolundan sapmaya başlayacaklar ve sapıyorlarda.. lezbiyenlik gaylik sapıklıklar karısını kocası eş değiştirme ile gecelik değiştirmek vs vs şeytan işi pislikler normalleşmeye başladı.. bunların hepsi Deccal'ın (Şeytanın oğlu) dünyada olduğunun ve insanları saptırmaya başladığının göstergesi ve daha bir sürü şey var.. bu olayları organize edenler KÜRESELCİLER adındaki gizli tarikat, şuanda tüm büyük dünya devletlerini onlar yönetiyorlar istisnasız ! artık heryerde Deccalın tek gözü sembolünü göreceksin reklamlar filmler bazı insanların elleriyle göz şekli yapması vs Küreselcilerin amacı dünya nüfusunu azaltmak ve bu amaçla farklı projeler yürütüyorlar.. aşılar virüsler insanları birbirine düşürme kadın-erkek savaşı lezlik gaylik vs vs Senin tek derdin sevgi ve aşk olsun , dünyanın sonuna doğru gidiyoruz. Ülkemizde Küreselcilerin kontrolünde ve ekonomiyi batıracaklar gibi görünüyor.. çok zor zamanlar geliyor.. kendine dikkat et ve paranı sakla boş boş par aharcamamnı öneririm sana (yok Iphone muş şuymuş buymuş modaymış lüks şeylermiş.. insanlar yemek bulamayacaklar) - +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için ama konuştuğum kişiler memur ve düzgün kişiler aslında konuştuğum biri de çok dindar olmasa da cumaya gider orucunu tutardı ama bu konuda böyleydiler ve yürümedi bu yüzden
- +1 yıl
Ve inşallah ülkemiz için her şey hep çok güzel olur
- +1 yıl
Turk kadinlarimi sadece paaraya bakıyor bukadar kör ya da beyinsiz olmazsin ruslar eskortluk yapiyor para icin yined egozunude en namuslusu yayabnci ünlülere bak paaraya bakan cok kadin var 2 cisi siz erkekler paara bakan akdinalri elestirceginize once kendi yediniz haltlara bakın tek derdinuz guzel genc kadinal birlikre olmak nerde guzel genc bulursaniz terk ediyonuz aldatiyorsunzu hic biriniz sadik degilsiniz utanmadna bos bos konusma siz erkekelr masum degilsiniz
- +1 yıl
@Sankiskizzzz299 Eğer seçitğin erkekler DİNSİZ İMANSIZ modern medeni ahlaksız namussz kapitalist ŞEHİR hayatı yaşayan birer İTse ozaman kendi düşan AĞLAMAZ ! Namaussuz şerefffiszz dinsizz ittt erkekleri seçip onları clublarda barlarda gecehayatında bulup onlara aşık olur onları seversen kimseye KIZAMAZSIN ! Düzgün erkeğin kim olduğunu bilmiyorsan karşına çıktığındada onla tanışamazsın ! sana bakar ve çeker gider senle uğraşmaz eğer sende düzgün değil bozuk arıza sorunlu bir kızsan ve tanışmaya hiçbir çaban YOKSA.. tanışmaya hiçbir çabası olmayan kadınlarla her kadını ZORLA üzerine saldıran saapııklar aldatan kandıran ittler yyalancılar hiiç gelip tanışırlar.. Düzgün bir erkek önce uzakatan bakar kimsin nesin? evlimisin sözlümüsün seviglin var mı? bilmez ve sendende çaba bir yeşil ışiık bir elektrik bekler.. ama namussuzz şeerefsiizz aldatan kandıran ve kısa süreli ilişk peşinde olana dinsiz itt erkekler ise direkt utanmadan sıkılmadan sev evlimisin sözlümüsn sevgilin var mı hiç umursamadan üzerine saldırırlar.. çünkü bunu herkese yapıyorlar senin bir farkın özelliğin YOK ! ama kadınların çoğunda bunu anlayacak akıl YOK zeka YOK.. bu çükük AMA DEV detayı bilseler ufak bir çaba gösterip hoşladındıkları düzgün erkeği üzerlerine çekip tanışırlar iletişim kurar konuşurlar vs vs vs ama çoğu kadın kibirli ukala NARSİST şımarık ve küstah ve saygısız.. kel gayy ya da feminist akıl hastası ilişki uzmanlarından bozuk yamuk akıllar alıyorlar ve erkeklere saygıları YOK.. AŞk sevgi pizza değilidr bunu yazmaktan bıktım usandım bu sitede.. pizzayı bile SEN sipariş edersin bir çaban olur ama TÜrk kadını oturduğu yerden hiçbir sipariş vermeden hiçbir öaba göstermeden erkekler KÖPEK olacak ayağıma gelecek diye bekliyorlar (genel konuşuyorum) bu ne Küsstahlık bu ne NARSİSTLİK.. böyle bir denklemde hiçbir düzgün erkek zorla gelmez ama sapııklar aldatanlar yalancılar kötü pislik erkekler koşarak sana gelirler.. çünkü düzgünlere çaban yoksa saapıkları yalancıları aldatanları bulursun..
- +1 yıl
Sen ne anlatiyorsun ben hayatimda gece clubune gitmedim icki icen erkekler takilmam bile cogu erkek sapik pislik tek derdi guzellik genclik modern olmayanlar karisinin giyimine karisan kiskanc siddetci sapik abazalar
- +1 yıl
@Sankiskizzzz299
Sen kafana göre takıl benim senle konuşacak birşeyim yok ,
senin gece klubune gidip gitmemen önemli değil ,
bu düşüncelerle ve bu mantıkla değil gece klubü uzaya gitsen farketmez..
Sen bildiğin yoldan devam et.. ama senin yolun Roma'ya çıkmaz , NET ! nereye çıkar bilemem?
Öngörmüş olabilir veya geçmişten ders almıştır. Geçmişten ders almak şöyle parası için sevgili olan arkadaşlık eden ortamı farketmiştir ve menfaat için değil gerçekten onu isteyen insanlarla olmak istiyordur.
Seninle tanışmada şöyledir ayrılık olmadığı ya da tanışırken sorun çıkmadığı içinde erkek şöyle düşünmüştür bu beni ben olduğum için istiyor, paramda gözü yok diye düşünür.
00 Yorumla
Kadınların en çok önemsediği şey para. Ultra zengin bile olsam hiç bir kadına söylemem. Ben de öyleyim. Hem hava atıyormuş gibi olmasın hem de para için dostluk kurmasın, para için sevmesin diye. Maddiyat konuşan, soran kadından çabuk soğuyorum çünkü. Para için gelen, para için başkasına da gider.
Allah için sevene kapımız açık, gerisi fasa fiso.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
111Cevap
Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. İnsanlar sana değer versin cebine değil.
180 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki de güvenmiyordur insanlara
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar çıkarcı olduğu için yanındakilerin onun parası için arkadaş olmasını istemediğinden saklar. Asgari ücretle çalışıyorum. Akşamları ek iş yapıyordum. Para da biriktirdim. Ona rağmen beni bile arıyorlar borç istemek için. Herkesin sağlığı yerinde gitsin çalışsınlar. Ben gecemi gündüzüme kattım iyi kötü tek başıma bir arsa bir motor sahibi oldum. Kolay gelmedim yani. Bir de kendi paramın dilencisi mi olayım. 3-5 kişi hariç sağlam arkadaşlarım var. Onun dışında ben saklıyorum yani. Menfaatçi çok.
32 Yorumla- +1 yıl
Nice zenginler var burnu havada. Hatta fakir olup burnu havada olanlar da var. O yüzden saklamak iyidir boş ver. Ben asgari ücret aldığım halde borç isteyen çok. Bir de zengin olsam ay Halime
+1 yılZengin olsam ben de bu kişiliğe bürünürdüm. Hatta belki zenginimdir bilemezsiniz 😊 Böyle yapmasının sebebi:
Kendisini olduğu gibi seven insanlarla arkadaş-sevgili olmak istemesidir. Parası olanı herkes yapmacıktan sever çünkü. Aradaki bağ para olmadan yapılırsa çok daha sağlam olur. Ayrıca halkımızın çoğunum zengin biriyle evlenip bir dediğinin iki edilmemesi gibi bir hayali var. Haliyle adamın servetini saklaması normal bir durum.30 Yorumla
+1 yılİki ihtimali var;
1. İhtimal sürekli iş odaklı olduğu için dış görünüşüne pek önem vermemiştir o yüzden çoğunlukla homelessa benzerler.
2. İhtimal ise gold digger kadınlar kendisinden uzak dursun diye böyle bir yöntem izlemiştir. (Bana göre en mantıklısı)
3. İhtimal ise daha önce ilişki konusunda ağzı yanmıştır o yüzden giyim, bakım ne varsa salmıştır
10 YorumlaTicaret evliliklerinin arttığı bir sene sürmeyen zaman diliminde bosanilan erkeğin çocuğu olmadı halde bir ömür nafaka ödemeye mahkum olduğu düzende sadakatin güvenin sevginin para etmediği bir ortamda bu arkadaşın en doğru tavırla hareket etmesini çok doğru buluyorum gönül ister ki böyle olmasın ancak durum ne yazık ki bu
00 Yorumla
+1 yılOnu seven insan parasi için sevmesin diye. Zaten parayla hava atanlar acayip itici. Yani gündelik hayatta bile adam altina araba çekti diye birden kızları aṣağılamaya baṣlıyor veya kendini acayip zengin görüyor ama normal zenginler bu sonradan görme gibi olmuyorlar.
00 Yorumla
+1 yıl1. Hiç bir erkek , parası için sevilmek istemez. Bu yüzden, zengin olduğunu saklayıp ne kadar sevdiğinizi anlamaya çalışır.
2. TÜRKIYEDE zengin olmak çok zordur. Halkın %20-30 nun maddi durumu iyi olmaktadır. Ancak %70 gibi fakir nüfusa sahip bir ülkeyiz. Bu yüzden, nazar değmemesi ve kendisinden borç para istenmemesi için ; fakir izlenimi oluşturmayı tercih ediyordur.00 Yorumla
+1 yılGösteriş yapmayı yapmayı için diyelim bi sebebte paran oldu mu yalandan menfaat için dostun çok fakirin ise gerçek dostu para pul için degil adam olduğu için özellikle kızlar lüks arabayla mekana gir sana nasıl bakarlar rahatsız ediyorlar bide normal arabayla git bakan yok sence ne değişiyor burada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence en güzelini yapıyor belli etmemesi çok daha iyi onun için. Çevremden örnek vererek söyleyeyim ben memurum maaşım orta düzey evli olduğum için evi anca dönderebiliyorum kirasıydı ulaşımıydı falan derken anca yetiyor ama çevreme göre çok zenginim :D ve o kadar çok borç isteyen insanlar oluyor ki adam bekar baba evinde kalıyor kirası yok mutfak alışverişi yok ama hep borç isterler :) maaşını herkesten önce bilirler ve bir çok kişi böyle adamlar düşünme denen bir şey yok. Bu adam evli bundan borç istenir mi diye düşünmezler
00 Yorumla
+1 yılParası için değil o oldugu için biri onu sevsin ister, arkadaş olarak olur, sevgili olarak olur, her konuda olabilir bu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü paralı adam görünce kızlarımız o çok gizledikleri namuslarını bile satacak duruma gelir.
Kadın paraya tapar ama erkeğin onurunu çok zedeler karşıdaki kadına gerçekten aşıksa. Ben olsam ben de gizlerim param olduğunu.
Param için beni seven bir k. vaseyi ben sevmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemnun olmanız büyük sorunu ilişkilerin para üzerine kuruluyor…. sen bir noktaya gelmeye çalışıyorsun zengin oluyorsun… ve sonra artık bütün ilişkiler ve aşk olurken arkadaşlık olarak biraz para sebebiyle oluyor sanki… paran olmasa aynı kişiler yanında olur mu sorusunu sen olsan da sormaz mıydın… kendi kendine?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHak veriyorum erkeklere bazen. Çoğu kadının aklı paradan başka bir şeye basmıyor çünkü. Günümüzde erkeklerin de aklı paradan başka bir şeye basmıyor gerçi. Bakınız erkeklerin çoğu memur eş ister. Yıllar önce bir arkadaşım ben evlenmek için atanacağım evlendikten sonra bırakacağım dediğinde çok şaşırmıştım ama kızın bir bildiği varmış demek. Çünkü güzel denilemeyecek bir kız olmasına rağmen atandıktan sonra talipleri ne hikmetse birden artmış, o da birini seçip evlenmişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZengin bir erkeğin servetini saklaması veya fakir göstermesi, birçok nedenle ilişkilendirilebilir. Bazıları özel bir hayat sürmeyi tercih edebilir ve maddi başarılarını başkalarıyla paylaşmamayı seçebilirler. Aynı zamanda, bu durum, insanların onları sevmelerini ya da değer vermelerini sadece maddi varlıkları üzerinden değil, gerçek kişilikleri üzerinden değerlendirmelerine olanak tanır. Kibirli olmamak, hava atmamak ve merhametli olmak, karakterin bir göstergesi olabilir ve bir kişinin maddi başarılarına rağmen alçakgönüllü ve anlayışlı olmasını sağlayabilir. Bireyin maddi durumu ne olursa olsun, bu tür değerlerin korunması kişinin karakterini yansıtabilir. Ancak, bu durumu tam anlamak için ilgili kişiyle doğrudan iletişim kurmak önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılEn güzelini yapmış.
Zengin gösterse millet parası için görüşüyor diye düşünecek.
En başından insanlara kendini normal vatandaş olarak göstererek bu düşünceden kurtulmuş.
Akıllılık yapmış. Alkışladım çocuğu. 👏👏👏10 Yorumla
+1 yılKullanılmamak için.
Beni her halimle seven buna rağmen konuşan ilişki başlatan biri olsun istemiştir11 YorumlaEn doğrusunu yapıyor parası olduğunu söylemesi onu yanlış anlamanıza neden olabilir ama demek ki o parası olmasına önem vermiyor mütevazı bende sizin gibi biriyim farklı değilim demek istiyor.
20 Yorumla
+1 yılDemek ki mütevazı biri. Yani "Kibirli değil, hava atmıyor, merhametli." demeseydin demek ki daha öncesinden ona gelen hep parası için gelmiş diyecektim de nasıl biri olduğunu demişsin zaten.
00 Yorumla
+1 yılBu sahne bir dizide geçiyordu oradan mı esinlendin? Gerçekse de ona cidden değer verip vermediğini görmek için yapmıştır muhtemelen. Yine de dikkat et.
10 Yorumla
+1 yılBelki çok kazık yemiştir, belki de onunla hep menfaat için beraber olmuşlardır. Bunlar bir ihtimal ama kesinliği de var. Önce seni tanımak istemiştir sonra söylerim diye düşünmüş olabilir.
10 YorumlaBak işte asıl zenginlik kalpte eminim ki gerçek duyguların peşinde sahtekarlıktan bıkmış durumda ona onun için değer ver ve ilgi göster...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini iPhone'a satan insanların anlayamayacağı bir durumdur. Zengin olup zengin olduğunu saklayan insanlar, parası, telefonu veya arabası için değil kendi için sevilmek isterler. Seni malın mülkün için seven, gerçekten sevmiyordur.
22 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım Türkiyede evli olan bütün bireylere bak kaç tanesi çıkarsız sevdi söyle bana
Cevap sahibi+1 yıl@linkerboy1991 Aynen, çoğu sahte, evlilikleri de bir o kadar sahte, sahteye tahammülsüzlük ise genelde boşanmayla sonuçlanıyor.
+1 yılHayatta bazı şeyleri kavramış işte. Parayla hava atılmayacağını yani. Bu onu tamamen düzgün bir insan vasfına getirmez lakin bu ölçekte bakarsak düzgün bir insan olmuş
00 YorumlaDemekki hayatında gerçek şeyler yaşamak için sakladı sevgiyi ve bir kadını onun parası için istemiyor yani parasi olduğu için seven yanında olan kadın olsun istemiyor
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı erkek zenginliğini gizler, ki ona parası için yaklaşan karaktersiz insanlar uzak dursun. Zenginliğini gösteriş malzemesi yapmaması belli ki bilinçli bir tercih.
00 Yorumla Genelde kızlar paraya baktığı için, böyle yapması gayet doğal.
Benimde babam zengin, mal mülk zengini, asla yeni tanıştığım kişilere söylemem. Genelde şans eseri öğrenirler.00 YorumlaGerçekten onunla birlikte vakit geçebileceğini görebilmek için yapmış olabilir çünkü para faktörü gerçekten önemli bir etken olabiliyor o yüzden saklamış olabilir
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapıyor. Sağlıklı hiçbir erkek gold digger kızları sevmez.
30 Yorumlaİnsanlar Parana bakar böylece ne kadar saygı göstereceklerini hesaplar. Bu yüzden para için gelen saygıyı, saygı saymıyorum.
10 YorumlaBizim ailede aynen böyle yani egolu falan değiliz ve gerçekten para gören olunca hemen gözleri parlıyor çıkarcıların.🤦🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse para için benimle beraber olmasın demiştir. Keşke zamanında bende saklasaydım durumum iyiyken. Sonradan üzülmezdim.
20 YorumlaZenginlik rahatlik icindir hava atmak icin degil. cool olmak gerekir.
20 YorumlaCidden bunu anlamak bu kadar zor mu? bana benim için gel param için değil diyor bu kadar basit ve bende öyleyimdir.
00 Yorumla
+1 yılNapalım bunu öğrendik te ne değişti hayatımızda? Bence sen zengin ya da fakir gözetme merhametine bak derim. Gerisi tıraş
00 Yorumla
+1 yılpara avcıları parayı görünce atlıyor ama belli ki onun derdi parası için değilde o , o olduğu için onu seven kişiler
00 Yorumla
+1 yılTest etmiş olabilir veya istediği değerin maddi gücüne değil de kendisine gelmesini istemiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİşte, benim de yapmak şstesiğim. Merhametten şundan bundan değil de, insanlar o duwarı aşsınlar diye
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 368 cevap paylaştı. Birincisi para avcısı kadınlardan kendimizi korumak için, ikincisi de tamamen duygusal yani nazar olmasın diye… 😃😎
00 YorumlaMuhtemelen cebine bakıp birlikte olmak isteyen çok oluyor. O da parasına değil kalbine kişiliğine bakılarak birlikte olunsun istiyor o yüzden
00 Yorumla
+1 yılParası için ona bakma ihtimaline karşı bir önlem diye düşünüyorum ya da sadece göstermek istemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılUzak durun
00 YorumlaAp*al ap*al kızlar parasından dolayı yanaşmasın diye. Özellikle saklıyorsa bu nedenle saklar.
10 YorumlaZengin olunca insanların gerçek duygularını düşüncelerini anlayamadığın için
10 YorumlaParası için sevmemen içindir ve en mantıklısını yapmış
16 Yorumla- +1 yıl
@buusee02 bu kızı dinleyin
- +1 yıl
kahvaltıya çağırmadığın için sataşıyorum ben de :D @buusee02
- +1 yıl
ahahah evet :) açım aç çok üşeniyorum
Valla bir bayan olarak ben de zengin olsam ben de saklardım sjjsjs
10 Yorumla
+1 yılParası yuzunden onunla birlikte olmak isteyen cok olur muhtemlen eger gercek sevgiyi arıyorsa saklar
10 YorumlaOnunla parası için olma diye sanırım. O kadar saçma ki
10 Yorumla
+1 yılSırf parası yüzünden onunla birlikte olmak isteyen kadınlardan sıkılmıştır
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Karı milleti paraya, statüye taptığı için adam doğrusunu yapıp kendini gizlemiş.
10 YorumlaPara göz kadınlara karşı önlem almıştır bence o yüzden
10 YorumlaKibirli egolu olsa hava atardı buda size itici gelirdi adam napsa gözünüze batıyor
10 Yorumla
+1 yılKadın onu parası için sevip sevmediğini anlaması için
10 YorumlaParasının peşinde olan coktur sende öyle mısın bakmak için
10 YorumlaDikkat çekmemek için.
dikkat çekersen hedef olursun. Hedef olursan da üstüne gelirler.
00 Yorumla
+1 yılSizin kişiliğiniz ve karakteriniz paraya göre endeksli olup olmadığını test ediyordur...
00 Yorumla
+1 yılBekarsa sırf parası için evlenmeyeceği bi kadın arıyordur
00 Yorumla
+1 yılMalum kadınlar para göz adam da kendine böyle bir kamufle uydurmuş
00 Yorumla
+1 yılZengin olduğu için tercih edilmek istemiyordur ve gerçekten paraya değer vermiyordur.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü tr kızı arabaya, eve, statüye mesleğe önem veriyor kişinin kendisine değil
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem