Erkek Arkadaşım Evlendikten Sonra Çalışmamı İstemiyor? Ben Çalışmak istiyorum. Acil Ne yapmalıyım yardım edin?

Öncelikle Herkese Merhaba;
Ben 24 Yaşında Bir Endüstri Mühendisiyim. Erkek Arkadaşımda 28 Yaşında Elektrik Elektronik Mühendisi. 3yıldır bilikteyiz. Ciddi düşünüyoruz. Onun ailesi beni tanıyor ve seviyor. Benimde annem biliyor. Ben izmitte yaşıyorum ve orada çalışıyorum. Erkek Arkadaşımda Üsküdar da yaşıyor ve işi de orada. Bu haftasonu bulultuğumzda ilerde oturacağımız eve baktık. Üsküdarda 2+1 ev. Aslında ev güzel içini yaptırıyorlar onlar şu an ben evi beğendım ama apartmanı begenmedim. Çünkü ev Bodrum Katta :( Onun hevesini kırmamak için beğendim ama ev bodrum kat dedim o da 2 3 yıl oturur başka eve çıkarz dedi. Sorun şu ki oturacağımz ev Üskidar da benim iş yerim İzmitte. Erkek Arkadaşım evlenirken oradan çıkacaksın ben çalışmanı istemiyorum orada dedi. Bu yüzden 2 gündür kavgalıyız:( Ben çalışmak istiyorum. Dediki bana ben kavga çıkarınca evlenirken oradan çık sana buradan bir iş buluruz en fazla 1 2 ay evde olursun sonra buluruz dedi. Ama ben onu biliyorum o şimdi öyle diyor ilerde iş bulamadık evde otur dicek:( napcam ben yardım edin. Oturacağım evi beğenmedim ama hevesi kırılmasın diye söyleyemedim. Hemde bu da yetmezmiş gibi işimden ayırlmak istemiyorum :( ben ekonomik özgürlüğümün olmasını istiyorum kendi ayalarım üzerinde durmak istiyorum:( yardım edin nolur 2 gündür ağlıyorum napcamı bilmiyorum
Erkek Arkadaşım Evlendikten Sonra Çalışmamı İstemiyor? Ben Çalışmak istiyorum. Acil Ne yapmalıyım yardım edin?