Aşk için nelerden vazgeçersiniz?
Alışkanlık, aile, din, dostlar vs. vs.
Alışkanlık, aile, din, dostlar vs. vs.
Aliskanliklarimi deistirdim ailemi yok saydim arkadaslarimi yoksay dinimi yo saymasamda geri plana attım özümü sözümu deistirdim ve sonra ne oldu biliyomusun elimi tutan kadin omuzumda gozlerini kapatan kadin benim hiç bir sebep yokken yarim birakti aslinda bir sebep vardı eski sevgilisini ozlemiş onu seviyodu ben deistim bir b*k olmadı
Arkadaşlar kimse için deişmeyin hayatınıza giren insanlar hayatinizi deistirmek icin değil o hayatin bir parcasi olmak icin girsinler hayatiniza
Yapmayin gerek yok cirpinilar dahaa batiriyor insani
beni ben oldugum için sevmeli zaten aşık oldugum kisi :)
RABBİM der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…
Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
H. z Mevlana Celaleddin Rumi
bir tek O'ndan geçilmez...
Alışkanlıklarımdan. İyi bir hayatım var. Sevgilimin durumu yoksa evlenmeye karar verdiysek eğer lüks yaşantımdan hiç tereddüt etmeden vazgeçerim. Alkolüm var hoşlanmıyorsa vazgeçerim. Tarzımdan hoşlanmıyorsa vazgeçerim. Bazı huylarımdan vazgeçmeye çalışırım falan filan
Cevap
209Cevap
illa birşeylerden vazmı geçmek lazım hiçbirşeyden vazgeçmem vazgeçilmesini de isteme zaten insan aşık olduğu zaman kendine çeki düzen veriyor sinirliyse aniden patlıyorsa ani çıkışlarını frenlemeye çalışır gibi alışkanlıklar da öyle aile dinden ya da dostlardan vazgeçilmez.
aşk için belki salak diceksiniz ama Hayatımı ona göre ayarladım üni olsun hepsini.. parasız kaldım ama yinede olduğum yerden mutluyum.. :)
ailemden biraz zor ama alışkanlığımdan vazgeçerim eğitiminden olduğu gibi.. dinden onu ikna etmeye çalışırım :)
inatçıyız biz sevmesek ayrılmıştık düşünceler koparıyor insanları
uzun oldu pardon 😌😊
Dinimden kesinlikle taviz vermem bikere kapan derse tamam ama kapaliysam acil diyosa kapi orda defolup gider ailemden olsemde vazgecmem dostlarimdanda aliskanliklarimdan vazgexerim askta fedakarlik olucaksa aliskanliktan olur baskada fedakarlik yapacak bir sey yok haketmez zaten
En fazla bazı alışkanlıklarımı değiştirebilirim o kadar... Ne dinimden, ne ailemden, ne benim olan diğer şeylerden vazgeçmem. Zaten beni buna ikna etmeye çalışan biriyle aramızda sevgi bağının olgunlaşması bir hayli zor...
Çevremdeki herkesten vazgeçtim kendı hayatımı tek bir kişi üzerinden değil iki kişilik kurdum daha sağlam olur diye düşündüm yanıldım temelden bir kişi eksildi eksik kaldım tek te kalamadım yarım kaldım diğer yarımıda aldı gitti...
Her şeyden vazgeçerim. O vazgeçemem diyen tipleri de anlayamam. Türkülerimize bile konu olmuş bir kere."Anadan geçilir de hasan yardan geçilmez". Aşk, eğer bir kere bulmuşsa iki kişiyi gerisi vız gelir
Bunların hiçiinden vazgeçmem. Zaten bana aşık olacak kadın da beni sevdiğim ve değer verdiğim şeylere bu kadar tutku ile bağlı olduğum için sevsin yahu. (Dine çok tutku ile bağlı değilim ama ondan da asla vazgeçmem)
Aliskanliklarimi onun gozunde empati kurarim kotuyse duzeltirim ve dostlarda onemlidir ama neden istemedigini sorarim eger mantikli sekilde anlatirsa kafama yatarsa ve hakliysa vazgecerim dostumdan ama buyuk lokma ye buyuk konusma demisler aileden dinden vazgecmem
En başta kendimden , sonra hayallerimden, okulumdan , ailemden dostlarımdan hatta yaşamaktan bile vazgeçtim sor peki yettimi bunlar ona, yetmedi yetmedi gitti yetmedi ve bitti aşk bir masaldı başlamadan bitti...
Hiçbir şeyden vazgeçmem. Bunlardan vazgeçen insan hiç sevmesin daha iyi. Beni seven olduğum gibi kabul etsin. Kimse için değişmem. Beni seven böyle sevsin.
Çoğu insan aşk ne demek artık günümüzde bilmiyor ama eğer gerçek aşk bir kere bulursa zaten siz artık eski siz olmazsınız alışkanlıklar yeniden şekillenir, artık yeni bir aileniz olur, ortak arkadaşlar edinirsiniz din noktasında ise ahirette de beraber olmak için dua edersiniz
hiçbirşeyden vazgeçmem... o aşk hayatıma gelmeden önce varmış zaten dostum da dinim de ailem de alışkanlığım da.. bana öyle gelmişse benden vazgeçmemi bekleyemez...
Kötü alışkanlıklarımdan vazgecirirse bir daha severim onun dışında kendimden ömrümden ama değerlerimden vazgeçemem onlara nankörlük edemem o zaman ben ben olmam
İyi geceler,
Mesleğim, ülkem , ailem sonra arkadaşlarım değdi mi?
8 yılın sonunda ayrılık ama bir tesellisi var o da kızım, yani aşkımın meyvesi.
Yaşamak gerek sonu pişmanlık olsada !
herseyden vazgecerimm gectim bile aylemi sevgilim icin redetmeyi goze aldim karsi ciktim ve sonunda babam bizi rahat birakti ve simdi nisanliyiz 1 yil sonra evleniyoruz
Alışkanlıklarımdan neler mesela? Ailemden dinimden dostumdan vazgeçmem. Takımımdan da vazgeçmem. Hiçbir şeyden vazgeçmeyebilirim. Mesela gezip tozmaktan vazgeçebilirim ama aşkla bağlantılı mı bilmiyorum
Belki insan sevdiginin degismesni istemez ama ya rabbimden sonra bu sevdigim kiz icin herşeyden vazgecerim siz KARSILIKSIZ sevgi nedir bilmiyorsunuz bence keske benim gözümden bakabilseniz
Ne aşk için alışkanlıklarımdan ailemden dinimden ve özellikle dostlarımdan vazgeçerim ne de alışkanlıklarım ailem dinim ve dostlarım için aşkımdan vazgeçerim
kışı sızı degıstırmeye calısıyorsa hıssettıgı sey gerçek degıldır avuntudur.. kışı sızı olduğunuz gıbı kabul etmeli.. seven ınsan sevdıgının degısmesını ıstemez
"Soru nelerden vazgeçmezsiniz? " olmalıydı. İnsan gerçekten severse kendinden vazgeçer. Sadece bir kaç sınır vardır insanı belirleyen. O bir kaç şey dışında insan sevdiği için sevdiğinden bile vazgeçer.
Aşk denen şeyi insanlar öldürdü gömdü. Aşk denen şey kalmadı. Sonsuza dek yalnız kalır kendimi tüketirim aşk için bir şey tüketmem artık
vallahi super
ayni dusuncedeyim artik kime guvenecegimi inanacagimi bilmiyorum
@Karagözlü001 bazen sana en uzak yerin sırtındır fakat yine de terketmez. Hiç üzülme daima kendine sahip çık muhakkak iyi insanlar bulacaktır seni
inshallah ama inanin cok kirginim hani kalbim gercekten paramparca. cabuk inanip kaniyorum ve sanki hic iy insan karsima cikmicakmis gibime geliyor cunku gercekten iy insan pek yok artik
Kendi karakterimden ve kişiliğimden vazgeçmeyeceğim kesin de, bunun dışında her türlü fedakarlıktan kaçınmam o da ayrı bir konu...
normalde hiç bir şeyden vazgeçmem derim de
alışkanlıklardan dostlardan işten güçten yeri geldi az da olsa aileden ödün verdim yani oluyor yapmam demeyin..
Yeri geliyor kendinden vazgeçiyorsun. Daha kötüsü mü var? Allah kimseyi o raddeye getirmesin..
ailemden asla.
dinimden asla.
dostlarımdan asla.
fakat alışkanlıklarımı kısıtlayabılırım
Dinimden ailemden beni ben yapan şeylerden vazgeçmem. Nelerden vazgecebilecegimi de aşık olursam görürüm 😅😊
seven oldugum gibi kabullensin hic biseyimden vazgecemem heleki ailemden dinimden asla. aska güven olmaz 1. gün seversin 2. gün kavga eder ayrılırsın olan sana olur.
işimden memleketimden eğer gerçek aşk ise arkadaşlarımdan ama ailemden ve dinimden kolay kolay vazgeçmezdim heleki dinim den..
Aşk için bir şeylerden vazgeçmek zorundaysam doğru kişi ile birlikte değilimdir zaten, gerçek aşk için aşktan vazgeçerim.
Hiç birinden vazgeçmeyin insanlar değişiyor aşk dediğin geçici bir şey en sonunda pişmanlıkların kalıyor. bırakın bu ayakları
Beni ben yapan değerleri elimden alarak gelecek aşk gelmez olsun.
Beni benden alsın, değerlerimi değil.
Ben vazgeçmeyeyim, o istemesin...
Aşk iki taraflıysa "doğru" olan bir şeyden vazgeçmek zorunda kalmazsın. "Yanlış" olan şeylerden vazgeçmende de bir sorun olmaz.
limitleri vardır herşeyin o doğrultuda bence insan kendinden de ödün vermeli değişmemelide ortada buluşulmalı
değiyorsa vazgeçilir, değmiyorsa yanlış yapabiliriz. bu yüzden, karar vermeden evvel sevdiğimiz kişi buna değiyor mu değmiyo mu bilmemiz geren. sonra boğa vazgeçmiş olmayalım. vazgeçmeninde belli bir limiti var çünkü,
Aşk için kendinden bile vazgeçersin sonra bir bakarsın ki aşk aslında yoğmuş. O yüzden hiç bir şeyden vazgeçmemeli
Eğer istediğim aşkı ilgiyi güveni onda da görürsem aile dışında herseyden vazgeçerim...
Ama gel gelelim öyle bir erkek daha yaratılmadi 😂
Başka bir kadının aşkından. Diğer bütün kadınların aşkından vazgeçer bir tek onun olurdum.
Aşk yüzünden hiç bir şeyden vazgeçmem. Gelecekse her şeyimle gelsin ya da hiç gelmesin böyle iyi. :):
Hiç birseyden eğer ortada gerçek aşk varsa tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalabilmektir ne ben ne de karşımdaki bir seylerden vazgecmeli aski guzel yapan zor olmasidir ;)
öfff aşk denilince üstüme ölü topraaağı atıyorlar. dsda
hiç bir şeyden vazgeçmem kendi hayatıma devam ederim olursa bana katılırsa daha iyi olur.
HERŞEY VAZGEÇİLİR
Yalnızca o adamı sevmekten, ona her geçen gün daha çok aşık olmaktan vazgeçemem.
ne kadar az vazgeçersen o kadar kalıcı sağlam sağlıklı bir ilişkin olur
Hicbir seyden vazgecmem cabalayarak kazandigim seyleri bir baskasi icin birakamam.
intihar etmek için o kadar ilaç içtim yine de ölmedim keşke ölseymişim şu an yaşayan bir ölüyüm daha dün ağladım :(
Eğer çok zaman geçtiyse zaten tek dostun o kalıyor bir iki kişi haricinde dost falan kalmıyor
Aşık olduğun kız mutlu olsun diye ondan bile vazgeçebiliyorsan o zaman aşıksın demektir bana göre
Hiçbirşeyden vazgeçmem ne gecicem be aşkına başlarım
Ben sigaramdan bile vazgecmem ask yasaniyorsa her iki kiside kimseden vazgecmeden birbiri icin yasar be
Beni olduğum gibi sevmesi gerekiyor.. Aileden vazgeçmek nedir? aptal olmayın bir kız/erkek için aile ikinci plana atılır mı? ASLA!
Hiçbir şeyden vazgeçmem aşka da inanmam gerçekten seversem büyük ihtimalle de kaçarım
Mantığımdan vazgeçtim kalbimle yaklaştım yanlış yaptim
Benim için vazgeçtiği herşeyden bende vazgeçerim 😎☺
aşk kısa süreli yoğun yaşanan bir duygudur sonra biter yani ömürlük değildir bunun için de birşeyler den vazgeçmek çok gereksiz ;)
aile, din dostlar olmazda duruma göre doğaçlama takılırız
Aşk için sadece mantığımdan ve beynimden vazgeçerim sanırım
Hic bisi eger beni seviyosa boyle sevsin kimse icin degisemem
aile dışında herşey... aklın sınırlarını zorlayacak herşeyden
Kendinden vazgecmis olmazmi bir insan asik olunca. Herseyi o kisidir. Daha otesi olabilir ki
tek bir aşk için herşeyden vazgeçerim o da ilahi aşk dünyalık aşklar ne aileyle ne dinle ne dostlarla eşdeğer değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar