Ondan
Kendimden
Arkadaşlarımdan
Ailemden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye birinden vazgeçmek zorunda kalıyoruz ki? Ailem ve arkadaşlarım ondan önce de vardı. Hadi, arkadaşlarımı geçtim ama ailemden vazgeçmemi isteyen birinden olmaz. Arkadaşlarımdan da niye vazgeçeceğim? Mantıklı bir gerekçesi olması lazım. Arkadaşları kıskanan kişiler genel olarak (Tecrübeyle sabit... Kendimde ve çevremde hep öyle gördüm. ) kendi bir naneler yiyordur. İşi de kendinden biliyordur. Kendimden bir yere kadar vazgeçebiliyorum ama sınırlarımı zorlamaması lazım. Yoksa vazgeçmeyecek olduğum değerlerim var. Saygı duyarsa devam ederiz yok duymazsa o benden vazgeçmek durumunda kalır. Yani âşıksam değil de seviyorsam sınırlarımı zorlayan birinden ben ayrılırım ve hatta sınırlarımı zorlamam. Bir yere kadar da vazgeçmem, direkt olarak vazgeçmem. Ondan vazgeçerim.
Aşk uğruna mücadele etmek anlaşılır ama başta kendimden, ailemden, arkadaşlarımdan biri için kesinlikle fedakârlık etmem ve vazgeçmem. Direkt ondan vazgeçerim, bu kadar fedakârlık talep eden birinden ancak vazgeçilip kurtulmak gerekir kesinlikle. Kendisine saygısı olan bir insan vazgeçilmezlerini iyi bilir.
Kendinden vazgeçerdim eski Ben olsaydım ama artık hiçbir şeyden vazgeçmem çünkü aşk denen bir şeyin gerçek olmadığını herkes biliyor herkes çıkar ilişkisinde
Aşk için neden sürekli bir şeylerden vazgeçmek zorundayız yani neden bir şeyleri göstermek zorundayız iki tarafta birbirini seviyorsa mutlu olabilir yani hep birilerini kaybetmek ya da birileri için birilerini Feda etmek Bence saçmalık ki bir insan için ailemi asla Feda etmem
Cevap
36Cevap
Aşkımın mutluluğu için aşkımdan vazgeçmiştim…
Daha mutlu oldu mu peki
O oldu herhalde olmuştur. Bense hala neyse…
Kimse için ailemden, arkadaşlarımdan, kendimden, hayallerimden vazgeçmem. Gerçek aşkın sevdiklerinle arasinda seçim yapmanı istemez. Bunu isteyen bencildir.
Hiçbir şeyden.. Zamanında, hayallerimden, okulumdan, kendimden herşeyden vazgeçtim de ne oldu olan bana oldu
Bunlar basit kalır, canımdan geçerim.
Ama aşkım yok o ayrı konu 🤔🙄
vazgeçmem ya niye bir şeyden vazgeçmek zorunda olayım ki? beni bu duruma sürükleyen olay veya kişi hiç hayır getirmez.
Hiçbir şeyden vazgeçmem. Sadece taviz veririm.
Karşılıklı, güven veren bir aşksa birçok şeyden vazgeçebilirim
Bi dahakine daha kalitelisini bulmak ümidiyle ondan vazgeçerim
Arkadaşlar önemli değil daha sonra aile de önemli değil ama kendimden asla vazgeçmem.
Aşk böyle bişey değil. Bireylerden vazgeçmek değil. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız
Birşeylerden*
Aşk karşılı ve gercek se herşeyden vazgeçerim
Aşk bizim icin neyden vazgecer önce onu görelim de bi :D
Aşk için niye biseyden vszgeceyim ki oyle bisey olamaz zaten
Hiçbir şeyden. Aşk beni bir şeylerden vazgeçmek zorunda bırakıyorsa aşk değildir
Kendimden asla ödün vermem bu saatten sonra
Hiç bir şeyden vazgecmem
Artık onun için hiçbir şeyden vazgeçmek istemiyorum
Arkadaşım olmadığı için arkadaslarımdan vazgeçmeyi tercih ediyorum🤣
Aşk için Bir daha hiç birşeyden vazgeçmem. maalesef kimse kusura bakmayaçak.
Aşka inanmıyorum hiçbir şeydende vaz geçmem. Aşk için değmez
aşk için bu saydıklarınızdan vazgeçersek o aşk değildir takıntılı bir ilişkidir bilmenizi isterim
Herkesten vazgeçtiğimiz zamanlarda oldu ama bi hayrını göremedik o yüzden aşk boktan bir şey
Hiç bişeyden vazgeçmem
O kadar sacma soru ki. Zamanı gelince sende anlicaksin. Aşk için birşeyden vazgeçmek aptallıktan başka bir şey değildir.
Diğer karilardan mdjsjs
aşk sevdiklerinden vazgecmek degil herşeyi oldugu gibi kabullenmektir
Daha ödünveren oluyorum aşık olunca
Neden illa bırseyden vazgecıyoruz kı..
Aşk güzel ama dengesiz bir duygu
Aşkım yokki olunca bilmiyorum
Ailemden vazgeçerim
Ondan geçtim.
geçmem değmez çünkü
Hiç birşeyden ve hiç kimseden
Benlik ve nefsten geçmeyene aşk hemhal olmaz.
Ben aşk uğruna vazgeçilecek bir şey görmüyorum
Vazgeçmek demiyelim çeker alırsın diyelim
Aşk kimseden vazgeçmeye değecek bir eylem değil
Hiçbir şeyden vazgeçmek istemem
Kendimi riske attım yinede olmadı..
Hiçbir şeyden. Olduğum gibi beni kabul etmeli
Bir cok seyden vazgeciliyor
Aşka küskünüm
Arkadaslarimdan
Aile hariç hepsi olabilir
Gecmem degmez cunki
Aşk gibi saçma bişey için hicbiseyden vazgeçilmez