alttan almaması üzülmediği onu düşünmediği anlamına mı gelir?
Cevabın nedir?
Kendi adıma söylemem gerekirse ben eşimle yani eski sevgilim olur kendileri tartışırken asabi sinir hastası olduğum için kendimi frenleyemezdim en sonunda ortamdan uzaklaşırdım arkasından eşim beni arar telefonda devam etmeye çalışırdı tartışmaya. Ben onu üzmek istemediğim halde üzerime gelirdi sürekli olaydan bir şekilde uzaklaştıktan sonra üzülürdüm onu kırdığım için bir gül bir buket çiçek bir çikolata(çikolatayı çok severdi ondan) bir küçük hediye bir şiir gibi şeylerle gönlünü almaya çalışırdım. Oda bana dengesiz olduğumu söylerdi. Umarım ardıgın cevap anlattıklarımın içerisinde yer alıyordur. Ama seni gerçekten seven biri ise seni asla kırmak istemez isteyemez buna imkan yok. Şayet bilerek kırdığına inanıyorsanda çıkışı göster.
360 Yorumla- +1 yıl
Sakinleşince ÖZür Dilio Ama Arkadaşlarıyla bi araya gelsin tüm sözlerini unutuo 5 yıldır çıkıoruz şimdi nişanlıyız biraz ilgi bekliorum ama o hep dışarda arkadaşlarıyla eve girdiği saat belli değil buda beni korkutuo endişelerimden bahsedince tartışıoruz benii anlamadığını düşünüorum
- +1 yıl
Sanırım bir algı sorunu var karşı cinste ve yine sanırım fikir ayrılığınız söz konusu. Bir bayan ne için bir erkeği hayatına dahil eder sizce bayanlar erkekler gibi değildir erkeklerin odak noktası yatakta biter. Ama bayanlar nezaketi iltifatı sevgiyi hatta çocuk gibi sevilmeyi eminim değer verilmeyi ölçüsünde kıskanılmayı sahiplenilmeyi karşısındakinden bekler. erkek arkadaşınız sizi yere yatırıp gıdıklayarak öpüp sevse hoşunuza gider. Anlamıyorsa zorlamayın üzülmeye gerek yok.
- +1 yıl
evet fatma aynen öyle ankaralılar aynı sanırım :S wegabond çok teşekkür ederim cidden çok doğru söledikleriniz umarım bunlar da anlar bigün
- +1 yıl
Valla kıskanmıyor değilim bu tarz arkadaşları adamlar kız arkadaşları yerine arkadaş ortamlarını seçiyorlar fatma06'nin dediği gibi dünyaları arkadaşları ama yine el üstünde tutuluyorlar. Biz sevdiğimiz için pervane oluyoruz onu dünyanın en mutlu insanı yapmaya çalışıyoruz ayakları 7/24 yere basmıyor yinede gram değerimiz yok bu nasıl adalettir arkadaş
- +1 yıl
o zaman değer veren değer görmüo bunu anladım ben
- +1 yıl
İnşallah :S
- +1 yıl
Sürat ifadeniz hiç hoş değil. Lütfen onu :) haline getirirmisiniz rica etsem. Ben bu paylaşımları sizi üzmek için yapmadım ki. Gün doğmadan sultan doğarmış. Bakarsınız beklentinizin ötesinde değişimler oluverir. Lütfen gülün biraz siz gülün ki baksın hayat sizi ağlatamıyor oda size gülsün.
- +1 yıl
=) Çok Doğru İçim Rahatladı Cidden Sizin Yazdıklarınızı Okudukca
- +1 yıl
Ya sanki benim içim rahatladı gibi hissettim nerede ise kadınların ruhuna hitap edebilmek için düşüncelerimin yanlış olduğu kanısına varmak üzereydim fakat sizler beni çok motive ettiniz çok teşekkür ederim size ve fatma06'ya. Siz gülün dünya gülsün bakın ilk olarak beni güldürmeyi başardınız. Yarında hayat size gülmeye başlayacaktır. Unutmayın mutlu olmayan kişi karşısındakini mutlu edemez e karşısındaki mutlu olmayıncada? O yüzden ne yapıyoruz :)
- +1 yıl
Mutlu Oluyoruz =)
- +1 yıl
EVet =) teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim ne demek bi bayan vardı kendisi ile iletişime geçmeyi düşünüyordum ama kadın ruhundan anlamıyorum diye uzak duruyordum sizinle paylaştıklarımdan sonra hemen yarın sabah görüşeceğim kendisi ile:) esas mutlu benim:) Ben teşekkür ederim:) ya olurmu dersiniz mutlu edebilirmiyim sizce?
- +1 yıl
Ben Size Şöle Söleyim Bu Konu ÜStüne Kİtap Yazsanız Alırım =)
- +1 yıl
Hadi canım. Yapmayın şımarabilirim sanırım şımarıyorum galiba şımardım:) alakası yok bakın burada size anlatmaya çalıştığım insanların karşılarındaki ile iletişiminin püf noktası onun ne istediğini bilmeniz. Ne istediğini bileceksiniz ki ona göre davranıp onu kazanabilesiniz buradaki kazanım illa bir aşk flört sevgi manası ile anılmamalı bakın iki dakikada kazandınız beni ve mutlu ettiniz:) teşekkür ederim:)
- +1 yıl
ben herşeyi denedim ama onun ne istediğini bi bulamadım :)
- +1 yıl
Mesela soyle düşünün gecenin bu saati olmuş uyumamışsınız şuan nette dolaşmak yerine sıcak yatağınızda elinizde telefonunuz o telefonda sevdiğiniz size sevgisini anlatan sözlerle bezenmiş sözlerle masallar anlatsa her es'te sizi sevdiğini söylese bu saate kadar uykusuz kalırmıydınız? O yüzden ne istediği değil neler istediğiniz önemli.
- +1 yıl
bende bunları sölüorum ona anlatmaya çalışıorum ama ya anlatma tarzım yanlış ya da o anlamak istemio
- +1 yıl
valla ben alırım =) ciddiyim
- +1 yıl
ya bence bende nişanlıma böle düşündürebilirim ama nasıl ayyy kafayı yicem ben bi yol bulana kadar demekki anlayan erkeklerde oluomuş
- +1 yıl
biraz hassas biri çok sewgi görmemiş bu yüzden ciddilikle saklıo kendini bazen çocuk gibi oluo şakalşıo ufacık şeyden mutlu oluo onun gülüşüne hiçbişeyi deişmem o kadar içten gülüo ama arkadaşlarıylaysa ne desem yediremeio kendine ewe git artık çıktı mı bi ağzımdan gidicem die 2 saat ertelio ewe gidince tartışıoruz ama ertesi güne ne o ne ben trip atmıoruz ama her tartışma içimde bi yara açıo sewgisini çok göstermio basta gösteriodu sewgisimi azldı yoksa baska bi nedeni mi war bilmiorum ksaca bu
- +1 yıl
Şimdi bakın kısa bir diyalog yapalım telefon görüşmeniz ile ilgili onu arıyorsunuz arkadaşları ile dışarıda diyelim canım hayatım aşkım ne şekilde hitap ediyor iseniz nasılsın nerdesin bir tanem diyorsunuz oda size söylüyor tavrına konuşma üslubuna takılmadan hiç konuşma şeklinizi değiştirmeden yumuşak bir ses tonu ile tamam hayatım seni, sesini özledim o yüzden aradım eve gittiğinde görüşelim olurmu ben seni özlerim o zamana kadar seni seviyorum deyip telefonu kapatın ve sizi aramasını bekleyin
- +1 yıl
ama mesajlaşıoruz sürekli biraz alışkanlık sanırım mesaj yazmayınca trip atıorum sanıo
- +1 yıl
Sonrasında saat kaç olursa olsun aradığında kesinlikle saat kaç bu saat kadar nerde idin arkadaşlarınmı önemli benmi gibi tripsel söylemlerde bulunmayın bir iki konuşmadan sonra ya hayatım ben seni çok özlüyorum uykumda çok geldi sesini duymadan uyuyamıyorum senin sesinle uyumak istiyorum deyin zaten göreceksiniz tartışmalar kalkacak ortadan diyaloglar başlayacak her fırsatta ona kendisini sevdiğinizi söyleyin iki kelime seni seviyorum
- +1 yıl
hep o tribi aynen yapıorum hemde özledim sesini duymadan uyuyamıorum sen arkadaşlarını tercih ediosun onlar daha önemli demekki benden diorum
- +1 yıl
Bunu asla yapmayın bakın bu taktiktir fatih terim'den öğrendim:) telefon konuşmaları dediğim gibi gelelim mesaja siz mesaj atamayacaginiz zamanların öncesinde bir kısacık mesaj atın işte aşkım annem çay yap dedi yarım saat sürer hayatım mesaj atamayabilirim seni seviyorum gibi bir mesaj atın. Işiniz bittikten sonra. of hayatım ya yarım saattir sensizim seni seviyorum gibi bir mesaj atın. Göreceksiniz mesaj sorunuda kalmayacak
- +1 yıl
oo çok mantıklı geldi =) peki ben böle dawranınca arkadaşlarını bırakıp bana yönelir mi
- +1 yıl
Aklınızdan geçen bir iki satır kafiyeli söz yani şiir gibi internetten fazla duyulmamış hazır şiirlerden falan günde 2 kez yada 3 kez mesaj aralarına serpiştirin yani mesaj olarak atın. Belirli bir süre sonunda geri adımlar bariz olarak görülecek onun gülmesinı hiçbir şeye değişmem demiştiniz gülmesinı sağlayın şirinliler yapın sevdiği şeylerden bahsedin onu mutlu etmeye çalışın. Doğum günü ve özel günlerde küçücük sürprizler yapın.
- +1 yıl
hepsini denicem ama geçen bi şiir yazdım cvbı sadece güzel yazmışsın oldu
- +1 yıl
Zaten buradaki amaç sizde bulamayıp arkadaşlarına gitmesini değil arkadaşlarında asla olamayacakları hissettirip size gelmesini sağlamak. Ama lütfen dikkat edin baskı ortamı kurmamak için özen gösterin telefonda konuşurken çokmu sinirlendinız hiç bozmayın aşkım çişim çok geldi ben şimdi lavaboya gidiyorum ararım canım deyip kapatın siniriniz geçince devam edin mesajlardada aynını yapın ki siz aradığınızda yada mesaj attığınızda tedirginlik olmasın içinde o telefonun çalmasını 4 göz beklesin
- +1 yıl
öle cevap werince hoşuna gitmediğini düşündüm o yüzden dewam ettirmedim
- +1 yıl
Öyle düşünmeyin işte. Mesela soyle bir örnek vereyim benim doğum günün 20 aralık eşimin doğum tarihi 9 mayıstı benim doğum günümde eşim sorun çıkarttı burnumdan geldi neyse onun doğum gününde akşam üzeri işten çıktık hatırlamadığımı sanıyor ben gayet normal davranıyorum bu sinirli tavır kapris göndermeler derken küçük küçük sataşıyor benimde istediğim o zaten umudunu tamamen kesmesini istiyorum ki
- +1 yıl
Tam istediğim şekle geldi nasıl sinirli sürekli benimle uğraşıyor bende şehir dışına doğru gidiyorum nereye gidiyorsun dedi bende seninle herkesin içinde tartismaktan bıktım yolda iken soyle içindekileri dedim başladı söylenmeye az ileride çevirme var polis memuru dur dedi durdum lütfen inin arama yapacağız ihbar var dedi ben tersledim ne ihbarı falan atışıyoruz polisle eşim yine bana sakin ol görevlerini yapıyor insanlar diyor eşime dedim senin yüzünden sinirliyim falan derken
- +1 yıl
Neyse polis anahtarları araçta bırakın inin lütfen dedi indik siz soyle ekip otosunun yanına gidin dedi kapıları açtı tektek arabayı didik didik arıyor bagajı açtı diğer polis memuruna seslendi o gitti neyse eşimde bir panik ne oluyor diyor bende bilmiyorum derken polis beyfendi hanım efendi gelirmisiniz dedi gidiyoruz yanlarına eşim korkudan bayılacağım dedi hayırdır dedim memura bu ne dedi ne ne dedim eşim bir baktı bagaja üzerinde resmi olan bir pasta ve polislerle mutlu yıllar:)
- +1 yıl
polisleri nası ayarladın yuhh =)
- +1 yıl
Bulunduğun ilçede çalıntı telefonlarda bilir kişi olarak görev yapınca ve biraz iletişim yeteneğine sahip isen ve polisler pastayı seviyorsa basit oluyor:) yani siz bayanlarda arkadaş bu sürprizin içinde takındığınız noktaya bakarmisinız polisleri nasıl ayarladın:) birde yuh var tabi:)
- +1 yıl
Yani yaptıklarımızı sevdiğimiz insan için yapıyoruz biz karşılık beklemiyoruz karşınızdaki insan bunları yaşadıkça yaşatmak zorunluluğu hissediyor ve mutlu son:) ayrıca şimdi düğün öncesi nişanlının aklı maddiyatla meşgul olabilir düğünü geciktirin gerekirse herşeyinizi hazırlamış olmak için zamanı olduğunu görsünki kafası rahat olsun hem kendisi hem sizin için küçük bayan. Anlaştıkmı?
- +1 yıl
çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi denemeye basladım şimdilik başındayım bakalım ilerisinde nolcak ama düğünle ilgili bişi taktını düşünmüorum adam mobilya yerine araba bakıo ya =)
- +1 yıl
Çok sevindim sizin adınıza düğün ağır masraf olarak bilindiği için erkeği biraz fazla düşündürüyor. Normaldir siz özgür bırakın düğün tarihi ile ilgili onada söyleyin eğer kesin tarih belli değil ise yani salon falan tutulmadı ise erteleyelim istersen çok kasma kendini falan gibi telkinlerde bulunun. Belki araba alma isteği vardır düğünde arabanız olmasını istiyordur. Mobilyada bakar merak etmeyin. Ama yüzünüzün güldüğünü gördüğüme memnun oldur, bu tebessümünüz daim olur inşallah.
- +1 yıl
ama hemen düğün olsun istio
- +1 yıl
ne desem geçiştirio bu ara uykum war tamam tamam tamam dio yemek yeyim yazarım dio 2 saat gelmio çok kısa net cevaplar hep
- +1 yıl
dün biizdeydi çocuk gibi ilgilendim bunaltm beni dedi doğru düzgün konuşmadı hep ayrılık acısı çekio gibi şarkılar dinledi kafama takıldı buda bugünde annesigil bizdeydi rahtsızım biraz ona gelmişler bozuldu gibi oldu akşam maça gitti hiç sewmediğim arkadaşıyla sesimi çıkarmadım maç bitti 12 ye kadar oturdular sesimi çıkarmadım buraya gel görüyüm dedim geldi arabadan inmedi ısrar etmedim girdim içeri ewe gitti 2 dk konuşmadan uyudu tartışacak kadar bile konuşmadık
- +1 yıl
sewerek oldu basta istemedi ailesi ama inatla kabul ettirdi beni neden sordunuz görücü mü değil mi die
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden alttan almaz. Bunun birden çok cevabı olabilir. Üzüntünü görmeyecek kadar odundur. Üzüntünü sallamayacak kadar sevmiyordur. Sürekli ağlayarak birşeyler elde edebileceğini düşünüp yumuşamıyordur. Alttan almayı kendine yediremiyordur. Sence hangisi ? Sevgilinin karakteri bunlardan hangisine uygun?
23 Yorumla- +1 yıl
yediremio bence ama kızlar bu yönden düşünmediği için hiç o böle yapınca sewse yedirir anlar die kuruolar kafalarında =)
- +1 yıl
Ezdirme kendini anca bunu yazabiliyorum migrenim başladı.
- +1 yıl
tşekkür ederim geçmiş olsun
sevmemenin adı gurur olmuş. sevdiğim üzüldükten sonra gurur yapsam kaç yazar. ben bu erkekleri çok iyi anlıyorm.gerçekten sevmiyolar. hepsi bu.
31 Yorumla- +1 yıl
Biraz Daha Farklı Düşünüolar Galiba Erkekler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
+1 yılFazla damarına bastıysan o konuda çok hassassa ya da son zamanlarda aranızda bir soğukluk varsa alttan almaz,normalde ise bazen alır bazen almaz.Yani erkeğin alttan almaması çok sıradışı bir durum gibi görünmemeli sizin gözünüze sürekli almak zorunda değildir:)
114 Yorumla- +1 yıl
HAngi üslupla dile getirmeliyim derdimi =)
- +1 yıl
:) Şimdi öncenizi ve şuan birbirinize karşı ne konumda olduğunuzu bilmediğim için her şeyin gayet normal ve yolunda giderken sadece son tartışmanızda siz üzülseniz bile alttan almadığını farzederek cevap veriyim:)dediğim gibi hanımefendi sadece bir tartışmada alttan almaması sizi korkutmasın, tabiki sevmediği anlamına gelmez bu,o da insan yani sonuçta vardır bir hassasiyeti,bu seferlik siz alttan alın ödün verin,ama bu seferlik diyorum,sürekli böyleyse cevap değişir tabi..
- +1 yıl
5 yıldır böle başta affettirmeye çalışıodu kendini şimdi ne yaptım ki özür dileyim dio döwsemmi ya =)
- +1 yıl
E en baştan söyleseydin keşke 5 yıldır böyle diye, odunmuş o zaman diyecek pek bişey yok Allah kolaylık versin;ama etkili bir mücadele yöntemi bulman lazım yoksa çok çektirir sana...
- +1 yıl
tamda o konu üzerinde odaklıyım araştırıorum ama hiç bişi bulamıorum ya sinirden kendimi yiyorum ama yinede bağırıp çağıramıorum
- +1 yıl
Bak şunu ciddi söyliyim eğer tek bir konuda senelerdir alttan almıyorsa gene kabul edilebilir ama her konuda böyleyse gerçekten çekilmez o adam,kölesi misin her dediğine evet diyecek?ipleri eline al ne yap et,anlasın ilişki denen şeyin 2 kişi ile yürüdüğünü
- +1 yıl
3 belli şey için tartışıoruz hep alkol eve geç gitmesi ve arkadaş ortamını görünce beni unutması :S
- +1 yıl
Bakın şöyle söyliyim yaş olarak genciz daha,bırakın biraz kendi haline eve geç gitsin,içicem diyosa içsin,arkadaşlarıyla biraz vakit geçirsin,bunlar bizim yaşlarımızda çok sıradan şeyler;aynı durumu ona sorsak sevgilim beni çok boğuyor sıkıyor der kesin,orta yolu zaten ilişkiniz ilerledikçe bulursunuz,
- +1 yıl
bu 5 yıldır sürüo bide nişan oluncada dewam edince bu durum endişeleniorum asıl kızdığımda yalanlaması bana dese ki geçici bi süre idare et içimde ukte kalmasın ağzımı açmam ama yalanlayınca demekki bu böle sürüp gidicek diorum
- +1 yıl
Yani yargısız infaz yapmayayım diye çok uğraştım çocuğa ama,işin içinde nişanlılık varken bunları yapması hoş olmamış.Aslında zaten eve geç gitme içme falan en başından hoş değildi ama kabul edilebilirdi de nişan olunca arada artık kendini toplaması gerekirdi.durumu kontrol altına alın,sert olun gerekirse hanımefendi,ve tehditleriniz boş olmasın,dediğinizi de yapın ki görsün ciddiyetinizi
- +1 yıl
Nişanlıymışsınız bakın,bu adamla bir ömür gecireceksiniz,gerçekten dikkatli olun,ve tam anlamıyla güvenmeden sakın evlenmeyin.Kendi akrabalarımdan biliyorum sonunuz pek iyi olmayabilir Allah korusun..
- +1 yıl
Çok Teşekkür Ederim Benim İçin Önemli Bu Fikirler Cidden
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun,umarım iyi bir şekilde atlatırsınız bu sorunu...
- +1 yıl
İnşallah..
aslında ıcındeen feryat edıyordur ona tam guvenmek ve herseyı vermek ıcın tam anlamıyla teslım olmak ıcın kucuk bı deneme
16 Yorumla- +1 yıl
MEsela nası deneme
- +1 yıl
ay 5 yıl deneme mi olur =)
- +1 yıl
benim durum vahim anlaşılan :D
+1 yılAsla onu düşünmediği anlamına gelmez karakter meselesi ben çabuk parlarım ama çabuk sönerim sinirlenince kırıcı olurum ama özür dilemeyi gönül almayda bilirim.Bu huyumuda seviyorum çünkü bu sayede kin tutmuyorum o an içimdekini söylerim biter.Birde şunu düşünüyor olabilir konu neyse üzülsün biraz da anlasın bencilliğini ya da kıymetimi diye düşünebilir.
Ve son olarak ta biraz otoriter olmak için yapabilir bu da gayet doğaldır..00 Yorumla
+1 yılSakinlesince yaptigi hatayi anlar yani senin anlayisli olmana bagli beklemelisin beni arama sorma mesaj atma dersen işler arap saci ..
16 Yorumla- +1 yıl
Onu Hiç Yapamıorum Ki Zaten Hep Attan Alıorum Oda İce Suyunu Çıkarıo
- +1 yıl
Onunda bbazi seyleri altan almasi gerek sonucda sende insansin senide dusunmesi gerek
- +1 yıl
işte bende buna kırılıorum :S
- +1 yıl
Seni dusunmeyen birine bbu kadar güvenme...
- +1 yıl
3 ay sonra ewli olucaz ona güwenemiorum ama sewiorum nasıl gitcek bu böle
- +1 yıl
Huyunu suyunu biliyorsun ona göre davranirsin sorun cikmaz ... yuvayi disi kus yapar :j
+1 yılgurur yapıyordur... sahte kahramanlık maçoluk:)) ve ve haksız olan herzaman haklıyım der:))
11 Yorumla- +1 yıl
cidden maço biraz
alttan alsalar sevgilim kız gibi herşeyi alttan alıyor çok sıkıldım dersiniz
ne enteresan varlıklarsınzı12 Yorumla- +1 yıl
hahaha güzeldi =)
insan sevdiğini yerden yere vururmuş ya o misal grur ve onur biraz lidercilik var tabi bu her erkek için degil bazı erkekler dayak yiyor kızlardan
06 Yorumla- +1 yıl
Ha İşte Nişanlımda Tam Böle Dİo Sevdiğimden Sevdiğimden Dio
- +1 yıl
Ama Ben Sİnirliyim beni kim sakinleştircek adam ewe 1 de gidio korkuorum ya evlenince de gelmezse korkarım ben =)
- +1 yıl
terli fırlatıyım kafaya belki beyni gelir yerine napıyım =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende oyleyim ayrilmak istiyorum olmuyo kabul etmiyo bende altta almiyorum bi sey olunca vazgecsin diye daha basaramadim :,(
01 Yorumla- +1 yıl
ykartık şimdi bu benle ayrılmak mı istio o zaman nie nişanlandı hemde ailesi beni istemezken :S zor mu geldi ki
Haklı olduğunu düşünür o an üzdüğünü değil.
11 Yorumla- +1 yıl
MAtıklı cidden
fazla gurur g.te vurur derler ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Bence Bu Gurur Genellikle Erkeklerde Oluo Sorun Hep Gururdan Çıkıo Bizdede Varda Yerine Göre =)
+1 yılbir kez daha ayni seyler tekrarlanmasin diye ..
12 Yorumla- +1 yıl
İlginç hiç düşünmemiştim
- +1 yıl
farkimiz tarzimiz ;)
+1 yılErkekliğe b... surdurmeyız...
20 YorumlaCevabımı size mesaj olarak gönderdim
00 Yorumlagururluyuz onurluyuz
14 Yorumla- +1 yıl
Peki Sevdiğine KArşı Biraz Alttan Almak Gurursuz Onursuz Mu Yapar
- +1 yıl
Ya Bu Bahsettiğim Kişi Nişanlınsa O Olucak Yeni Ailen :S
+1 yılOnu sevmediği anlamına gelir.
10 YorumlaGurur yaptığından
14 Yorumla- +1 yıl
Gurur Aşkın Önüne Geçio Mu
- +1 yıl
Teşekkür ederim
ben alırım kıyamam onlara
10 Yorumlakadın neden alttan almıo ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı olduğunu düşünüyordur.
00 Yorumla
+1 yıloküz olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok merhametliyimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutluluğunuzun daim
01 Yorumla- +1 yıl
derken
+1 yılçünkü o bir mal.
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek bir tartışmada sevgilisinin üzülmesine rağmen neden alttan almaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler