Sizi sevmeyen biri daha sonra aşık olabilir mi?
İmkansız
Dua et belki sevebilir
Kendini kaptırma
Hemen oradan uzaklaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle olma ihtimali var. Yalnız kavramları yanlış yazmışsın herneyse not kırmıyorum. Yalnız aşık olabilir, yalnız sevebilir ya da her ikisi birden de olabilir. Zaman insanı değiştirdiği ve olgunlaştırdığı için (illa fiziksel algılama ki senin yaşın küçük daha fiziki olarak da olgunlaşacaksın) zamanla fikirleri, duygu ve düşünceleri değişebilir.
Tek dezavantajı sürekli iletişim halinde olan birisi olması gerekiyor. Muhabbeti koparmaman gerekir yoksa geçmiş olsun :)
muhabbet hep var çünkü iş arkadaşım :)
Allah razı olsun
Yov yov. Eig için çok teşekkür ederim... yav yaş 37 imiş ben küçük sandıydım seni, yaşa dikkat etmeyince. Zamanla fikirler hakkaten değişir, başka bir yönün ortaya çıkar ve etkilenir. Yeterki rakiplerin olmasın :)
Bu arada çok ama çok nadirdir eig ye teşekkürden sonra yazdığım. Umarım senin için hayırlısı olur :)
Allah razı olsun kardeşim
tekrar teşekkürler
Bana durumu belirtebilirsiniz. Tavsiyem de olur
belki senin için hayırlı olmayan birisini seviyorsundur. duan kabul olup ilerde o da seni sevebilir ama bu hayırlı olacağı manasına gelmez
Hem sevip hem hayırlı olmaz mı yani
imkansız mı
Neden olmasın ki? Her aşk illa ki ilk görüşte mi başlıyor? Hatta çoğu insan ilk görüşte aşka da inanmaz. Zaten mantıklı olan da seni tanıdıkça kabullenmesi, sevmesi, aşık olması değil mi?
Allah ne muradın varsa versin ya
çok teşekkürler
Amiin cümlemizinkini inşallah:)
Sever canım niye sevmesin? Seni tanımasına izin ver sadece. Ben 2 yıl uğraşmıştım herkes saçmalama dediler ama şu an 1 yıllık sevgilim oldu😄
nasıl oluyor ama bana abi diyor
İmkansız kesinlikle değil ama tabii ki bazı kişilerde düşük bir ihtimal yani %40'ı bazılarında %60 70 falan eğer kız baştan kesinlikle hayır gibi bir tepkiye girdiyse ve kesinlikle hayır dediyse tabii ki zor ama siz baştan çok yakın arkadaş olup abi kardeş gibi olduysanız tabii ki sonrasında ilişkiye dönmesi çok zor heleki bir de uzun senelik bir dostunuz bir abi kardeş ilişkiniz varsa İmkansız diyebiliriz ama kısa süreli bir abi kardeş ilişkiniz varsa eğer Ve ilk tanıştığınız zamanlar abi demiyor sonradan abi demeye başladıysa olabilecek bir şey şimdi sen şu kardeşlik samimiyetini biraz azalt hafiften ilgi göster iltifatlar et Kıskan koru kolla hafiften belli et buna rağmen hala kız inatla hiç bir şey anlamadan abi abi demeye devam ediyorsa o zaman imkansızdır ama oda abi demeyi azatdıysa olabilir. Ama dediğim kaç senelik arkadaşlığınız olduğu ve bunun gibi detaylar önemli tabi
3 aylık
Üç ay bence gayet kısa bir süre yani ilişki yaşamınızı gayet olası bir durum ve zamanlama samimi olduğunuz bir anda tanışır tanışmaz eğer kardeş olduysanız seni sevmesi imkansız ama haftalar içerisinde olduysa bu durum olanağı var demektir
Yaa ciddi misin nasıl becerdin çok merak ediyorum bna ulaşabilir misin?
Cevap
18Cevap
Olur neden olmasın mesela benim eski okulumdan popi bir çocuğu seviyordum ama artık sevmiyorum ve o beni sevmiyordu o zamanlar ama artık beni seviyor..
Olabilir elbette.
Ama yine de fazla kaptırmamak lazım
Kendimden biliyorum yani gördüm olur ama herkes ıcın gecerlı degıl :)
Ben bu yaşıma kadar görmedim, belki sevebilir ama aşık olmak söz konusu sadece şizofren eden bir hayalden öteye gitmiyor
Çok oldular kanka bunlar hep büyük konuşmakla ilgili
Aşık olması (sadece) zor ama sevmesi kolay..
Uzun vadede hepsi mümkün acele etme yeter.
kimi zaman istediğimiz olmaz olmayınca olmuyor yani
zorlama
sevebilir imkansız değil ... hatta kavgadan aşk doğarmış
bence imkansız çünkü ben sevmediğim bir erkeği sonradan sevmem
kalpler allahın elindedir
Harika
Sanmam mesela ben baştan sevmezsem kimse sevdiremez bana onu
bunlar anca türk filmlerinde olur
Seviyor. Gördüm. Biliyorum..
Hiç sanmıyorum. Hemen oradan uzaklaş
Evet. Öyle oldu zaten
Rahman'a duâ et o seni duyar.
Bu isler hic belli olmuyor
zamanla sevmek diye bişey var
Dua anahtardir :)
bana dua eder misin
Ederim peki sen bana edermisin?
ettim bile :)
Allah her işine kolaylık her derdine ferahlık versin
Olmaz işlerin olur olsun
Hayırlısı ile yüzün hep gülsün
Tesekkur ederim Allah razi olsun insallah cumlemize seninde islerin ras gitsin Allah karsina hayirli insanlar cikartsin seytanin vesveselerinden korusun insallah ailene ve sana saglik sihhat versin
çok teşekkürler
Allah razı olsun kardeşim
Allah ne muradın var ise hayırlısı ile versin
Amin insallah cok sagol :)
sen de sağ ol ya gerçekten içime huzur geldi
çok teşekkür ederim
Rabbim seni mutluluktan ağlatsın
Insallah kardesim cok sagol benimde icimi rahatlattin olmasini cok istedigim bir duam var ve insallah olucak sende boyle dua edince daha da bir ferahlik geldi icime cidden cok tesekkur ederim
O zaman elimizden geleni yapıp tevekkül edelim.
Allah için imkansız yoktur. Ol der Oluverir.
iyi geceler kardeşim :)
Iyi geceler :)
Daha önce bana olmuştu :)
Olabilir, zaman ne gosterir bilinmez
Dua et belki sevebilir
Olamaz. Bence oda şans
Olabilecek bir şey ama kişiden kişiye göre değişir
Evettt olabiliŕrr...
Dua et belki sevebilir
şans 1 defaya mahsudur, 2, 3, yok ne yazık ki ^-^
Bilmem bana samimiyetsiz gelir.
Belki sever