ՏҽӀɑʍՏ aşk olmak zorunda değil. normal arkadaş olarak da olabilir.

ՏҽӀɑʍՏ aşk olmak zorunda değil. normal arkadaş olarak da olabilir.

Bazen, başlangıçta yıldızının barışmadığı kişiyi tanıdıkça seversin bazense, sevdiğin bir insanı tanıdıkça nefret edersin.. Bu hayatta her şey olur ;günü gelir dostun dediğin yarın düşmanın ; düşmanın dediğin bugün dostun olur.. Ön yargılı olmamak gerekir bu konularda.
Zaten ben ilk görüşte aşk kavramına inanan biri değilim. İnanırım. Bu tüm insan ilişkileri için de geçerli ama karşındaki kişiden aldığın enerji işine de inanırım. Çünkü bazı insanlarda şeytan tüyü olduğunu da düşünüyorum. Çünkü kişilik olarak bakıyorum. Hiç benlik değil ama bir çekim oluyor.
Sevmediğim biriyle muhatap olmam ki, o gelir muhatap olursa, kendini ifade edebilmesi için bir şans veririm. Genelde böyle sevmediğin insanlarla kurulan arkadaşlıklar da kısa ömürlü oluyor 😅
Kraliçem şans verirse anca şansları olur zaten 😅
Aman be can, az insan çok huzur demişler 😅
Kesinlikle. sevdiklerin yanında olsun yeter fazlasına gerek yok cann 😅
Herhalde yani 🥰
🙏🥰
Teşekkür ederim şeker 🫰💕
Rica ederim cann 🧡🙏
Net bir şey diyemem ama sevmediğim bir insan bana bir kötülük yapmış ki sevmiyorumdur yani seveceğimi pek zannetmiyorum.
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌺
Cevap
20Cevap
Evet ve o önyargılar sonucu doğan bir durum genelde.
Hayır, baştan sevmediğim birini sonradan sevemiyorum
Evet yaşadım. Onu arkadaş olarak tanıdıkça yavaş yavaş özelliklerini sevdim. En çok güven duygusu aşıladigi için sevmek istedim aslinda. Hoş sonuç hüsran oldu🥲
Olabilir ya fikirler değişebilir. Birini başta itici bulursun ama sonra o kişiyi tanırsın ve tanıdıkça kanın ısınabilir normal şeyler bunlar bana göre.
Zor ilk görüşte ısınmadiysam elektrik alamadiysam sonrasında imkan ihtimal yok kafama silah dayatmalar yine olmaz o iş.
Evet. Birini sevip sevmemek alışmaya bağlıdır. İlk tanıdığınızda hal hareketleri hoşunuza gitmeyen birine sonradan sempati besleyip sevebilirsiniz.
Baştan sevmeyebilir sonradan düşünceler değişir içi ısınırsa sevebilir. İçini sinmiyorsa sevmez yol verir.
Baştan nasıl ise öyle gider ya hatta sevdiğim birini sonradan sevmemek bile olur bi huyu davranışı soğutur beni
Yani şöyle kafası uyuyorsa ilk zamanlar arkadaşsak bu zamanla sevgiye dönebilir
Hiç sanmıyorum. Bir kere soğuduğum insanlara bile tekrar ısınamıyorum ben.
Yok hayır ben ki zaten insanlara karşı soğuk nevaleyim
Kötü bir enerji alırsam hayır. Sonradan haklı çıkıyorum zaten.
Olmuştu evet 😏 bazende sevdiğim kişiden soğuyorum ama bu sefer artık bağlar kopuyor ısınmıyor
Yanlış anlaşılmalar ve ön yargı olduysa olabilir
Hayır sevemediğimin mutlaka altından bir pislik çıkar sonra da sevemem gözüm tutmadıysa uzak dururum
Olabiliypr böyle şeyler benim basıma gelmedi ama sevmediği insanla sevgili olan dahi var
Olmaz demem dünya boş sevin benim yakınım vefat etti Dünya boş
Hayır benim duygularım kolay kolay değişmez düşüncelerim belki ama duygularım hayır..
Olabilir evet ama nefret edersem konu kapanır net olarak 😂
Olabiliyor bazen ilk önce ön yargı ile bakarım sonra tanıyınca gidiyor ön yargım
Orası cidden hiç belli olmuyor çünkü özündeki düşünceler zamanla ortaya çıkıyor
Kanımın ısınmadığı adamda illaki bir b*kluk çıkıyor. Hislerim beni hiç yanıltmadı.
Başlangıçta ne hissettiysem sonrasında da öyle devam eder, sadece alışabilirim..
Çok zor benim için
Kesinlikle olabilir hatta hayatımda hep böyle oldu diyebilirim. Şuanki en yakın arkadaşlarım 3 4 sene öncesinde en nefret ettiğim insanlardı.
Böyle bir şey mümkün değil çünkü baştan ne hissettiysem sonradan da aynı duyguları hissederim. Sevmediysem eğer sevmem söz konusu bile değil.
İlk etkide belli oluyor bu.. Zorlamamak en iyisi..
Cok nadir de olsa olabilir belki
yok hic hatırlamiyorum iki cins icinde
Olmaz diyemem, mümkün.
Belki ama bunun için çok çabalamak lazım
Sonradan sevenilirim..
evet belki yanlis tanimisimdir olabilir
Çok zor yaa ruhum ısınmadiysa cikss
Evet olabilir
Sevebilirim eğer kötülük yapmamışsa
Yanlış anladığımı düşünmüşsem severim. Sevdim de.
Neden sevmediğime bağlı
Sevebilirim. Sevdim de
Akıllandıysa olabilir
Hayır sonradan sevmem
Yeteri kadar gözlemlemeden karar vermem
Olabilir hayat bu
Ay yok öyle bişey olmaz heralde
Nadiren de olsa ihtimal var.
Sevmek istemediğim için sevemem
Sonradan kimseyi sevemem
Evet severim.
Hayır