Rüyada ölmüş yakınım sürekli benden yardım istiyor ne yapmalıyım?

Rüyamda 3 gecedir belli aralıklarla, bir buçuk yıl önce ölmüş babaannem yerinde rahat olmadığını,kabrinde sıkıştığını ve kurtarın beni dediğini diğer ölen yakınlarım rüyama girip net bir şekilde bana iletiyor..Dahada açıklamam gerekirse yeni ölen teyzem de rüyamda babaannemi görmediğini herkesle görüştüğünü ama babaannemin ona gelmediğini söyledi..Diğer bir rüyamda daha önce ölen ablası çok üzgün bir şekilde resmini bana gösterdi konuşmadı..En son ve en etkilendiğim son rüyamda tanımadığım bir kişi babaannemin kabrinde sıkıştığını ve orada rahat olmadığını kurtarın beni diye bağırdığını açıkladı..Ben rüyalarımda hep ölmüşlerimi görürüm,onlara dualar okurum,kalp gözü açık biriyim..Şu ana kadar böyle bir rüya görmedim.Tüm ölmüşlerimi rüyamda görürüm ama Babaannemi rüyamda hiç bir şekilde göremiyorum sadece yardım istiyor,ama rahmetli namazını kılar, orucunu tutardı, bir borcu da yok kimseye...Edindiğim bilgilere göre ölüler dünyadakilerle rüyalar aracılığıyla görüşürmüş ve bu rüyalar sadık rüylarmış.Ne yapacağımı bilmiyorum ama huzursuzum benden birşey istiyorsa yapmak isterim..Bana bu konularda bilgisi olanlar ne yapmam gerektiğini yazarlarsa çok mutlu olurum..
Rüyada ölmüş yakınım sürekli benden yardım istiyor ne yapmalıyım?