Kiz beni reddetti arkadas olalim dedi?

Arkadaslar universite 1. Sinifta siniftan bir kizla tanistim neyse konustuk falan kizdan bayagi etkilendim sonraarkadaslarimla falan tanisti neyse sinif arkadadim ve sevgilisi ben ve o kiz yuruyoruz bir gun ve kiz yarin biseyler yapalim birlikte dedi bizde olur dedik yarin beraber gittik ben arkadasim sevgilisi ve kiz yemek falan yedik dolastik sonra ben ona otobuse kadar eslik ettim gecede bayagi wahtsapptan konustuk ben yarin ona sira tutabilecegimi falan soyledim oada vayy ince teklif falan dedi ve sinuftaki sira arkadasina ayip olacagini soyledi neyse sonraki gun yemege davet ettim ve yemege gittik beraber eglendik gece yine konustuk bu sefer iste yemek yiyorum falan dedim vayy birileri acikmismi tarzinda konusuyor hersey iyi gidiyor okuldan sonra tavlaya falan davet ettim kabu etti yine eglendik haftamiz boyle gecti kizdan iyice etkilendi ve dayanamadim pazartesi gunu kiza teklif ettim iste senden hoclaniyorum seni gordugumde heyecanlaniyorum dedim kiz ben hic oyle bisey dusunmuyorum dedi ve ardindan sonraki gun yanima geldi ve ben kimseylesevgili olmayi dusunmuyorum arkadas olabiliriz dedi bana eskisi gibi yazabilirsin falan bende dedim kimseye iyi geceler gunaydin mesaj atmiyorum bekleme benden dedim ve ayrildk 1 hafta konusmadik sonraki hafta hep beraber takilmaya basladik ve arkadasimin sevgilisine ben onu arkadas olark goruyorum ama sevgilim yok demis kizla bugun tavla oynamaya gittik onun gozunde arkadad olarak sanirim ama ben kizdan hala hoslaniyorum ne yapmam gerekli bide kiz basta ben guvenemiyorum falan demisti acaba kiza erken mi acildim yoksa kiz cidden arkadas olmakmi istiyor hic konusmayayyimmi bilemedim ben konustukca kiza daha cok baglaniyorum bide kiza neden benimle ince teklifli ya da acikmismi birileri gibi konustugunu ve yemek teklifimi neden kabul ettigini sorduumda bayagi dusundu ve ben her erkek arkadasimla boyle konusurum ve yemek teklifini kabul ederim dedi ama ben inanmiyorum inanmak istemiyorum seviyorum bu kizi yardin edin lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Kiz arkasas kalallim dedi * ben onu arkadas olarak gormuyorum ne yapmaliyim
Kiz beni reddetti arkadas olalim dedi?