Merhaba Ks, Sevgilinizin bütün hayatınıza müdahale etmesine izin verir misiniz yoksa haddini ve yerini bildirenlerden misiniz? Özellikle kızlar, niçin erkeklerin boyunduruğu altında olmayı sahiplenilmek sanıyorsunuz? Ilişkileri baskılarla, kısıtlamalarla çekilmez hale getirmek doğru mudur?
Hayır karistrmam.. bir kere yaptım o hatayı ve çok keşke biriktirdim biri gerçekten seviyorsa ne o odun vermeli karakterinden ne ben olduğu gibi kabul etmeli yapmak istediği kişi değil !
Bütün hayatıma karışıyorsa demekki saygıyı kaybetmişizdir çizgiyi erkek koyması gerektiğinden erkekte sorun vardır liderlik vasfı yoksa erkeklerin yüz karası olmaya aday bir isim
Boyle kendini lider ilan edip iliskide cizgileri belirleyen benim havasindaki erkegi tercih eden ve pohpohlayan kadinda köle fantazisi vardir net :D o kadin olmamıştir yani :D
Bana uygun degil 1 sene 4 ay oluyor evliyim. Evde boyle sacma bir hiyerarşi yok olamaz. Erkegin tek ozelligi beylik taslamak mi :D ben biri bana cobanlik etsin diye evlenmedim Istersem son sozude ben soyler ben karar verebilirim duruma gorede esimde soyleyebilir. Sevgiliykende agzini actirmadım. Yok onu yapacaksin bunu edeceksin seklinde Fena sinir olurum.
Erkek üstünlük taşlayamaz zaten Allah erkeği kadından üstün yarattığını ayette söyler erkek üstündür zaten ne yaparsan yap biz üstünüz :) birde şu var bilim dünyasının çoğu erkektir çünkü erkekler beynini daha iyi kullanır sizde sağlıklı kararlar almak için daha sağlıklı kararlara başvurunuz tabi bu bir öneri sizin hayatınız sonuçta
Yaa kısıtlanmaktan kimse hoşlanmaz ama bazen kiskanildigin için kisitlaniyorsundur ve ben sevdiğim kişinin beni kiskanmasini isterim... Ama birazcık empati kurarak kisitlasin isterim ozgurlugume çok duskunumdur...
Burada Sarkıntı Olduğu Kızlar Görürse Bu Soruyu Altına Yazar.. G*t Korkusundan Beni #Facebooktan Engelledi.. Sorun Bakalım İnkar Edebilecek mi? ALLAHIN Lahmacuncusu..
Bunun Fotoğrafları Var Bende.. :D Kamil Korkudan Beni Engelledi.. Sandıki Almadım.. :D Ekşi'de 14 Yıllık Hesabım Var. Caps Yapın Desem 5 Sene Kullanırlar.. :D
Kız İsteyebilir mi? Beni Gören Aşık Oluyor Bunun Sevgilileri Beni Görse Bunu Bırakırlar! Buda Şarapcı Olur.. Kederden.. :D Facebook'tan Beni Engelledi Çünkü Bana Gider Yaptı Bende Gerçek Resimlerini Siteye Yükleyeceğim Dedim.. Korktu Lavuk. :D
Gittiğim yer yok zaten. Evden çıkmam. Sosyal ortamım yok.. Kızlarla konuşurum ama şu an sevgilim olmadığından.. Haber veririm. Karışamayacağı şeyler -aslında en sinir olduğum şeyler-: Ben sormadıkça akıl verilmesi, bilgisayarıma karışılması, ne yapacağımın söylenmesi vb.. (Aklıma gelmiyor şu an ..)
değer verdiğim biri olduğu için. ben zaten değer vermediğim kişiyi sevgili yapmam, ghönül eğlendirmek için asla böyle birşeye kalkmam. değer vermem içinde o kişinin değecek biri olması gerekiyor. yani benim iyiliğimi düşünecek biri olması gerekiyor ki zaten iyiğilimi düşündüğü için benim hayatımda kötü bir şey varsa değiştirmek ister. her açıdan değerlendirdim bu soruyu.
Peki sana deger veren birinin seni oldugun gibi kabul etmesi gerekmiyor mu? Tavsiye vermek ayri karismak baskilamak ayrı sen dogruyu ve yanlisi ayirt edemiyor musun mesela biri seni illa yonlendirmeli mi? Hayatindaki erkegin dogrularina yanlislarina ve istediklerine göre şekil alan birisinin sence kendi karaktwri var midir?
sen şimdi bana karatersiz mi dedin? bu nasıl bir zihniyettir. şekil almak nedir? sen çok ters anlamışsın. her insanın hayatında yanlış giden bir şeyler olur ve seni düşünen insan bunu değiştirmeye çalışır! bende onu engellemem olay bundan ibaret.
Yoo karaktersiz demedim bak alta baskalarinida sorguladim cunku bu kafa yapisini merak ediyorum almak istedigim cevabı en iyi cevap seçtim bak istersen.:))))
Her insanin kendine has karakteri vardir misal benim dogrum sana yanlis gelir. Ben bunu sana dayatirsam sen buna uyarsan kendi karakterinden ödün vermiş olursun sevgili dedigin ilah degil her dedigi istedigi kosulsuz dogrudur diye birsey olamaz. Bu yuzden soyledim
En İyi Cevaplar