Gerektiği kadar. Herkes haddini bilmeli. Bence herkes olgun bir kişiliğe erişmişse zaten yapması gerekeni yapar ve karşıda ki insana saygı duyar. Bu da demek oluyor ki. Ben birini seviyorsam ve benimsiyorsam o da üzerine düşeni fazlasıyla yapar. Eğer yapmıyorsa zaten birini düzeltmekle vakit harcayamam. Keyifli gecele. r
Kışın üstünü ince giydiyse Fazla terleyip hasta olma ihtimali varsa rahatına önem vermediyse evet müdahale ederim 🙏🏻 Geri kalan müdahaleler bana saçma gelir , zaten omunla birlikte isem güvenimi kazanmıştır -güvenimi kazanan kişiyi de kısıtlamayı sevmem
Ufak dokunuşlar olabilir tabiiki ama seviyorsam zaten güvenmişimdir. ben hayatını daha da güzelleştirmek isterdim yani beslenme stili olsun sağlığı olsun dikkat ederdim. Ona kendinin çok önemli olduğu farkındalığını kazandırırdım.
Kıskanç adamım ben. Müdahale edeceğim şeyler olacak. Arkadaşlarını tanımak isterim. Normal arkadaş ve kardeşi gibi gördüğü erkek arkadaşları varsa mutlaka tanımak isterim.
Bence bulunulmamali. Karsindaki insani bir birey olarak kabul edip, senin onun icin dusundugun tercihlerden farkli bir sey secme hakki oldugunu ogrenmek gerek. Birbirinin kisisel hayatina, ozgurluk alanina saygi duymak gerek. Yoksa maalesef benim acimdan cok kisa sureli bir iliski olacaktir.
Bu biraz ilişkinin uzunluğuna bağlı uzun süreli ilişkilerde artık çiftler birbirini tanımalı ve huylarına ve hoşlanmadığı şeylere karşılıklı dikkat edilmesi gerekiyor saygı cercevesinde söylenmeden yapılmalı sürekli söyleyince saygıyı zedeliyor bence
Sevgilim yok olmasını da istemem olduğu zamanlar da hep yapıcı davrandım alttan aldım bokunu çıkarttılar o yüzden artık seven değil başka şeyler için yaklaşıyorum karı kısmına :D
Fethi diye biri var sevdiği kız çok güveniyormuş sonra yüzük almış o kızın evine gitmiş evlenme teklifi edicekmiş ondan evden farklı sesler gelmiş şüphelenmiş sonra içeri dalmış odadan sesler gelmiş sonra sevdiği kızın üstünde bir adam sonra adam yüzünü donmüş abisi çıkmış kız abisiyle seks yapmış yazıklar olsun ya bunu duyunca kızlara güvenim kalmadı
Mudahale değil yön verme yaparım şöyle ki; her insan çatal yola gelir 2 yol arasında kalır. İşte ben orada devreye girer doğru yolu (bana göre) gösteririm
Kıskandığım için zaman zaman şunu giymesen daha mı iyi olur acaba diye müdahale edebilirim evet ama başarısı kariyeri fikirleri düşünceleri konusunda asla müdahale etmem aksine destekler ve gurur duyarım😉
Kızlar biraz gözü açıktır aşırı açık giyinen tiplerde oldu sırf kıskanmam için ama pek takılmayınca niye kıskanmıyorsun gibi durumlar oldu 😂 aslında rahat bırakmak daha iyi çünkü o zaman başkasıyla ilgilenecek vakitleri de kalmıyor. Sırf seni kıskandırmak adına her şeyi yapıyorlar