Çok kötü bir dönemden geçiyorum sanırım. Konuşuyorum ama anlamıyor anlamak istemiyor. Umursamıyor, ilgilenmiyor. Evlilik bu değil bence. Napmalıyım arkadaşlar, yardımcı olun.
Cevabın nedir?
+1 yılFiziksel şiddet değil psikolojik şiddet uygulayacaksın! Çıkırttttt... Koç burcusun sen az akıllı davran, dön baba dön tekkesi değilsin onun poposunda dolanma.. O zaten aslan burcuymuş ego tavan onda.. (bak bende koçum sana tüyolar vereceğim)... Sinirleneceksin abicim, olur olmaz herşeye kızacak mum gibi edeceksin karşında... Ona bağırmamış bir dediğini iki etmemişsin ondan mütevellitir bu halleri.. En hassas noktasını bilirsin ordan vuracaksın.. Konuşmak, ondan seni anlamasını beklemen koç burcunun işi değil... Sen yumruğunu vuracaksın (artık nereye istiyorsa ki koç bunu yapar) o zaman gör bakalım evin aslanı kedi oluyor mu? Olmuyor mu? Hadi cüzz
11 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerini birçok kez yaptım emin olabilirsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılal bendende o kadar...
223 Yorumla
Soran+1 yılSende de mi aynı surum var?
Soran+1 yılSorun yazacaktım
Cevap sahibi+1 yılsenin sorun ne?
Soran+1 yılAl bendende o kadar demişsin ya, bende sende de mi aynı sorun (evlilik sorunu) var diye sordum.
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSizdeki sorunlar neler peki?
Cevap sahibi+1 yılBir yıl nişanlılık öncesnde 3 yıl sevgililk dönemimz oldu ama nişanlanınca o kadr değişti ki maddiyat konusnda olsun hitapları olsun hep evlilk heycanıdr faln diye sabrettim ama öylr değil sanırım kaç kez de söyledim kendmi ifade etmye çalıştım değişen bişey yok aynı ev içindeyiz küs kalmayalım diyorum ama fedakarlık yapan hep ben oluyorum, tv izlerken dahi yanında otrmak istemiyorum artık :( iki gündrde konuşmuyorum zaten
Soran+1 yılAynı bizim durumlar 😔 İnsanın yaşama sevinci gidiyo dimi yani anlatıyosun konuşuyosun ama olmuyo anlamıyo hep bir taraf yapıyo fedakarlık
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen :s
Soran+1 yılYa özelden konuşabilir miyiz sakıncası yoksa
Cevap sahibi+1 yılTamam kaldırırsan gizlini
Soran+1 yılSen kaldırsan olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlmaz malesef , neyse umarım yoluna girer herşey iyi günler
Soran+1 yılTamam dur hemen gitme. Konuşalım dertleriniz aynı sonuçta açıyorum sen mesaj at olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlur, bekliyorum
Soran+1 yılBuarada gizlilik nasıl kalkıyor?
Soran+1 yılNasıl kaldırırım gizliliği yardımcı olabilir misin
Cevap sahibi+1 yılSorunun altında güncelle kısmındaki gizli kullanıcı tik kısmını kaldır
Soran+1 yılOldu sanırım
- +1 yıl
Bu muhabbetin sonu iyiye gitmiyor :D
Cevap sahibi+1 yıl@Turq-uoise sen öyle san yaptım aralarını barıştılar :P :D
- +1 yıl
Kendi derdine yanarken care ararken baskasinin derdini benimseyip yardim etmeye ugrasanlara ben melek gibi kadin diyorum yegenim benim.
Umarim senin sorunlarinda biter mutlu olursun.
Sen ve senin gibiler yasama sevincimsiniz insanliga inancimsiniz @gizli yegenim.
Sorunlarina birak da bizde birseyler yapalim. mutluluk herkesin hakkidir derim.
Grsrz Insallah. Beklerim güzel insan
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. evt maalesef bazı bayanlar geri adım atmıyor bazı konularda niye bayanlarda bu kadar dik kafalılık var anlamıyorum :(
Einstenin bir sözü var : Dünyadaki kara deliği çözdüm şu kadınları bir türlü çözemedim13 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın dostum gerçekten.
Soran+1 yılSaol 😔
Ayni yastiga bas koyma bir mesafe al bakalim ama sessizce.
23 Yorumla
Soran+1 yılYaptım bunu herşeyi denedim ayrılmak da dahil sanki yemin etmiş gibi hayatı zehir ediyor bana
Soran+1 yılAynen kardeşim haklısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım dinlemeni dikkate almani isterim önceden her istediğini yaptiysan simarttiysan böyle yapması normal onu önemsediğini senin için ne kadar değerli olduğunu ona elinden gelenin en iyisini yaparak ona göster sürprizler yap beklemediği anda ona seni seviyorum msji at sürpriz dedim diye de büyük bir sey düşünme eve giderken bir demet cicekte olur daha farklı şeylerde ona değerli olduğunu hissettirecek küçük hediyeler al bos zamanlarinizda güzel planlar yapin çocuğunuz varsa o çocukla ilgilenirken köşede oturma ona yardımcı ol sen eşin çocuğunuz birlikte oyunlar oynayın evde ki bazı görevleri de sen ustelen her şeyi eşine yükleme bakalım böyle yapınca ne oluyor baktin duzelmiyor geç karşısına konuş
13 Yorumla
Soran+1 yılOnları bir çok kere denedik
Soran+1 yılÇiçek yollamıştım çiçeği çöpe atmış daha mapabilirim söyler misin
Cevap sahibi+1 yılYollama sen al götür hiç beklemediği anda baktin olmuyor al karşına sakin ve tatlı dille konuş ne oldu bize neden böyleyiz diye ciddi sorunlar olabilir
+1 yılValla cok zor bir durum. Anlaşamamak.. anlasilmamak ve dinlenmemek daha da kötü olmali :(
Belki bir süreligine ayri evlerde kalsaniz? Ve kendinizi dinleseniz ve sonra bir araya gelip yaşadiginiz bu mutsuz ve umutsuz hayat için ne yapanilirsiniz? Tek tek ve het ikiniz birlikte..!14 Yorumla
Soran+1 yılAldatacam kesin kafaya koydum
- +1 yıl
Yok birşeyleri düzeltmek istiyorsaniz bu yapacağiniz en son şey olmali...
Soran+1 yılDaha napabilirim gerçekten yalvardım bile olmadı değişmedi
- +1 yıl
Ne için yalvardiniz? Çok üstü kapali yazdiklariniz.
Benimde ilk üç yılım böyle geçti. Kaç yıllık evlisin. Şimdi herşey yolunda 6. Yıl ama millet cicim ayı yaşarken ben b. kum aylarını yaşadım 3sene sonradan dank etti ben napıyorum ya dedi de toparladık. Ben hamile hamile ağladığımı çok bilirim annesinden gelmezdi haftasonu ama sonra? Bir aile olduğumuz bilincine varıldı herşey yolunda. Erkek anneleri yatacak yeriniz yok. Ben kv den bu kadar çektim ama ilerde aynısını asla kndi gelinlerime yapmıcam
10 YorumlaYorumlardan anladığım bitmiş bir evliliğin var. Boşanmaya yanaşmadığını söylemişsin. Farklı bir beklentisi mi var acaba? Anlattıklarından senden soğumuş o evliliği sürdürmeyi işkence gibi gören bir kadın canlandı kafamda. Ama böyle bir durumda niye Boşanmayı kabul etmediğini anlayamadım.
10 Yorumla
+1 yılbekara karı bosamak kolay ayrılmaktan baska carelere bak.. ayrılmak kolay zor olan surdurebılmek sen bunun pesınde kos abi... mesela yengeyi al bir dışarı falan çıkın çocuk varsada bir yakına bırakın başbaşa bişeyler yapın ... belki monoton hayattan sıkılmıstır yenge...
10 Yorumlaonun yaptığını ona yaparsan senin su an olduğundan daha cok düzletme yoluna girmeye çalışıcaktır. ters psikoloji uygula
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo denemedim mi hiç sanki
Soran+1 yılHayır ayrılmak da istemiyomuş yani kafayı yiyecm cideen
Belliki bu durumu yönetemiyorsun... Bu sebeple boşan derim ben... çünkü asla değişmeyecek ve anlamayacak emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istemiyor bu beni düşündürüyor ya sordum başkası mı var diye yok dedi
- +1 yıl
istemez elbette, saygısı kalmamış çünkü istediği gibi şımarıklık yapıyor işine gelmeyeni yapmıyor, nasıl olsa seni ne olursa olsun kaybetmeyeceğine emin... gitse de geri döner eşşek gibi mantığı vardır belki de... sende boşanmak taraftarı değilsin ve blöf yaptığını farkediğyor.. mutlu olamayacağınız aşikar gibi görünüyor... Bu şekilde bir birliktelik olmaz.. kusura bakmayın
Onunla bu konu hakkinda konusmakdan baska birsey yapamassin.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak çözemiyo işte
Bence sen de onu onemseme uzun bir sure dene bakalim. Tapan tepilirmis bir de boyle dene
121 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ama yani sanki olan bana oluyo üzülen kırılan bemim sanki yalnızca
Soran+1 yılNeden erkeğin üzülmesi görülmemiş bişi dimi. Napmalıyım sence bir yol yok mu, evli misin sen?
Soran+1 yılEve geliyorum nasılsın diyorum cevp yok. Sonra oturuyorum yemek için o kalkıyo felan salak salak hareketler işte
Soran+1 yılHayır hiçbirşey yapmadım yapmam da. Ama öyle bir raddeye geldiki kıracam onu. Off ya ne biliyim, sen evli misin oluyo mu sizde de?
Soran+1 yılBencede kadının elinde. Aldatmadım üzmedim kızmadım ama olana baksana
Soran+1 yılBunu yazmadan önce kahve yaptım yanına gittim konuşalım mı hayatım dedim. Kahveyi aldı ve gitti. Sen olsan dener misin bir daha
Soran+1 yılNapiyim ki başka iyiniyetliyim
Soran+1 yılYok anladım onu. Peki sence aldatayım mı onu? bir kaç kişi bunu önerdi senin fikrin ne?
Soran+1 yılAldatmıyodur sanırım yani şüpheli bişi görmedim hiç.
Soran+1 yılValla burcuna da gururuna da başlıcam artık hayatım ömrüm her gün geçiyo yaşamdan zevk alamıyorum dahası var mı
Soran+1 yılEyvallah saol iyi geceler
sevmiyor olabilir mi? ciddi ciddi sıkıldım biraz ayrı yaşayalım dedin mi? belki o zaman korkar da düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim evet, sen bilirsin diyo ben böyle mutluyum diyor.
Kardeşim çözüm bulabilirsen bana da haber ver olur mu aynı dertten yanayız. Ne kadar konuştuysam neler yaptıysam nafile. En sonunda beni kendinden soğutuyorsun demek zorunda kaldım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm bir bulsam keşke kardeşim. Ama yemin etmiş gibi hayatı bana cehennem etmeye yemin etmiş gibi
o sana ne yapıyorsa sende aynısını yap ona belki anlar hata yaptıgını kendisine yapılmasını istemedigini başkasına yaptıgının farkına varır belki bir dene bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh be kardeşim. Yalnız değilim demek ki. Benim eşimde aslan burcu ve neler çektiğimi bir ben bilirim, birde Allah.
12 Yorumla
Soran+1 yılValla diyecek söz bulamıyorum düzelir diyodum artık düzelmez eminim
Cevap sahibi+1 yılİnan kardeşim bazen nasıl böyle bir hata yaptım diye düşünüyorum. Her günüm zehir gibi sayesinde..
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadarlık evlisiniz? görücü usulü mü oldu tanımadan mı evlendiniz?
122 Yorumla
Soran+1 yılTanışarak evlendik 4 senedir evliyiz. Neden?
Cevap sahibi+1 yılgörücü usulü tanıma olayı zor oluyor evlenince hayal kırıklığı yaşıyor insan bunun için sordum. ama siz tanıyarak evlenmişsiniz. 4 yılda da oturması gerekirdi bazı şeylerin, uzmanlar ilk 5 yıl sancılı geçebilir diyorlar gerçi..
Soran+1 yılBoşversene uzmanları. 4 yılda çıktık biz
Cevap sahibi+1 yılyalnız eşiniz çok ama çok şanslı umarım bunun farkına varır.. erkekler bu tür durumlarda çok umursuz olurlar, siz gelip buraya soracak kadar önemsiyorsunuz durumu.. umarım hayırlısı olur ikiniz içinde..
Soran+1 yılValla onun umrunda olmamam tek gerçek. Ağlasam zırlasam umrundahi olmaz
Cevap sahibi+1 yılburcun ne acaba? ben biraz ilgiliyim bu konularda, merak ettim.
Soran+1 yılKoç sanırım benim de ne alaka etkiliyo mu ki
Cevap sahibi+1 yılonun burcu ne peki? bence etkiliyor ben inanıyorum.
Soran+1 yılAslan mı ne
Soran+1 yılÇözümün var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılastronomiye göre en iyi anlaşan iki burç bunlar. bence sizin aradaki sevgi tükenmiş. çok üzerine gitme bence bir süre sonra buneden ilgilenmiyor diye merak etmeye başlar ve o düşmeye başlar peşine.
Soran+1 yılSizin mesleğini ne cidden merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılçocuk gelişimi
Soran+1 yılBurç diyince merak ettim. Evli misiniz sizde?
Cevap sahibi+1 yılhayır ben bekarım.
Soran+1 yılYanlış anlama sadece sizde de oluyo mu diye soracaktım
Cevap sahibi+1 yılanladım :)
Soran+1 yılYanlış mı anladın 😔
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamadım. hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler. Sence aldatiyim mi?
- +1 yıl
hahaha koç burcuymuş hiç bir poh yiyemezsin kendimden biliyorum bende koçum :D otur oturduğun yerde
Soran+1 yıl@Beautenova sende nasıl ki?
+1 yılBoşan keyfine bak hayat bir insani duzeltecek kadar uzun degil. Sevse duzelirdi anlardi zaten
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru keşke ikna olsa boşanmaya
- +1 yıl
boşanma davası aç eve uğrama ben 4 kez boşandım. olmuyosa zorlamanın bir manası yok
Soran+1 yılBenim zorladığım bir durum yok ben boşanmak istiyorum ama o diretiyor anlaşmalı olmasını istiyorum çünkü diğer durumda hem iş yönünden hem aile yönünden beni aşırı etkileyebilir
- +1 yıl
allah kolaylık versin ne diyeyim..
Soran+1 yılYine de çok teşekkür ederim fikriniz için ne güzel siz boşanıp kurtulabilmişsiniz darısı bana başka ne denir
- +1 yıl
darısı sana :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrardan. Hukukçu olarak kendi söküğümü dikemiyorum buda tuhaf yanı işte
+1 yılhocam hemen bir evlilik danışmanı bulmanız gerekli ben nişanlımdan ayrıldım bu konu cok önemli. aksi takdirde vakit gec olabilir.
10 Yorumlaher zaman alttan alan sen ol biri susar biri konuşu her ikiside konuşursa kavga çıkar insanları etkilemenin yolu zayıf yönlerini keşfetmekten gecer
10 Yorumlaevliliğin için onun suyundan git. belli bir süre kendi isteklerinden daha çok onun istediklerine sabret sonunda sen kazanırsın.
10 Yorumla
+1 yılmutsuzsan ve çocuk yoksa boşan bence koskoca ömür sevmediğin biri ile geçmez
10 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin bilemedim ama eşinle daha çok zmaan geçir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekip konuş. Merak ettim. Kaç yıl sürdü evlilik öncesi tanışmanız?
15 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl
Cevap sahibi+1 yılPeki deli gibi aşık mıydı sana? Sevgisini ilgisini her daim hissediyor muydun?
Soran+1 yılEvet yoksa niçin evleniyim ki. Kafayı yicem ya cidden
Cevap sahibi+1 yılBenimde sizin kadar süren bir ilişkim var da. Korktum şimdi. Ya değişirse diye :/ erkekler ile kadınların istekleri birbirinden çok farklı. Bunu çok iyi anladım. Orta bir yol bulmanız gerek. Yoksa sürdürmek çok mantıklı görünmüyor
Soran+1 yılUmarım sen mutsuz olmazsın kardeşim saol
Birlikte bir aile terapistine gidin , ben faydasını görenlerdenim.
00 Yorumla
+1 yılBence bir müddet konusmayın zorunluluk dısında sonra oturup konusun
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini ne beklediğini sordun mu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sordum ama anlatmaktan yana değil
- +1 yıl
Neden peki hissetmiyor musun sen de sebebi ne olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakları ayır ilgilenme hala daha uzatırsa ya ayrıl ya da aldat gitsin hakkediyor bazısı :D :p
127 Yorumla
Soran+1 yılYani o raddeye gelsin istemedim ama cidden o raddeye getirdi. Yataklar ayrı zaten 1 yıldır hemde.
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü bir durum al karşına ayrılmak mı istiyor sor. 1 yıl çok uzun bir süre ben 1 ay bile ayrı yatamazdım.
Soran+1 yılEvet çok zor cidden yani konuşmak istiyorum konuşmuyo ayrılalım diyorum ayrılmıyo ne biliyim ya.. Sizin evliliğinizde oldu mu hiç böyle?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim ben. Ne onu ne onu yapmıyor o zaman aldat gitsin kendine eziyet etme daha fazla. Çaba sarf etmiyorsa kendi bilir.
Soran+1 yılAldatmak mı 😊 Aklımdan geçen biley değildi bu
Cevap sahibi+1 yıl:D öyle yaşa o zaman
Soran+1 yıl😊 sen olsan aldatır mıydın cidden? Ayrıca nasıl yapacam aldatma olayını
Soran+1 yılGülüyorum ama cidden şu an sinirliyim ve kırgın
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldır yataklar ayrı, konuşmak için çaba sarf ediyorsun hiç takmıyor seni, ayrılalım diyorsun ayrılmıyor. Bir insana bu kadar eziyet edilmez ayrıca 1 ay değil 3 ay değil 1 yıl insaf yani. Gidip boşanma davası açardım ben.
Soran+1 yılKabul etmiyo ki boşanmayı da. Oda çok saçma zaten anlamıyorum boşanalım diyorum yok diyo barışalım diyorm hayır... Valla yeter bencede. Şeytan diyo aldat bak keyfine cidden takıl hayatını yaşa. Hayat bitiyo ya ona üzülüyorum ben
Cevap sahibi+1 yılİstersen boşayabilirsin cinsel birliktelik yaşamamak da boşanma sebebi herhangi bir sağlık sorunu yoksa. Ben öyle kadını daha fazla sırtımda taşımazdım.
Soran+1 yılHaklısın boşamam lazım ama cidden şu an oturup ağlayacam sinirimden. Evlilik gerçekten böyle mi bu benim şansım mı
Cevap sahibi+1 yılSana öyle davranmasına izin verme işte. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok.
Soran+1 yılEvet haklısın hemde çok haklısın. Bide en yakın arkadaşı bana asılmıştı ve söylemiştim suçlu da ben oldum
Cevap sahibi+1 yılAman ha sakın çevrenizdekilerle aldatayım falan deme ekmeğine yağ sürersin.
Soran+1 yıl😊 yok ya o kadar da aptal değilim bakma. Ama gerçekten aldatacam kafaya koydum bunu.
Soran+1 yılOrda mısın?
Soran+1 yılSana bişi sormak istiyorum aslında ama çıkmışsın sanırım.
Cevap sahibi+1 yılsor bakalım
Soran+1 yılAldatmak istiyorum diyelim nasıl bulcam sence?
Cevap sahibi+1 yılBuradan da bulabilirsin iş yerinden de :D
Soran+1 yılBurdan nasıl bulcam 😊
Cevap sahibi+1 yılcevapları takip edip gözüne kestir birini ve mesaj at :D dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :D
Soran+1 yıl😊 seni tanımak isterdim yani o anlamda değil yanlış anlama. Neyse saçmaladım galiba 😔
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
:) bravo
Soran+1 yıl@hakanankara neden bravo
+1 yılEvlilik zaten her anlamda kötü bişey. Bitiremiyosan baş etmeyi öğreneceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani evlilik böyle bişey değil demişsin ya tam olarak böyle bişey işte evlilik
+1 yılne yapıyor seni en üzeni söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığı bişi yok ki
- +1 yıl
belkide oda birşeyler bekliyordur ya
biz boşa konuşmuyoruz işte, evlilik basit sananlar için bu örnek konu bile yeter.
00 YorumlaAbi
Yatagi sicak tut11 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir evlilik terapistine gitseniz?
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa ayrıl kardeşim.
10 YorumlaSende aynı sekilde ol anlasn.
10 Yorumla
+1 yılbenim d ekoca böyle
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılterapiste falan gidin
11 Yorumla
Soran+1 yılKanul etmiyor ki
+1 yılevlilik budur arkadaşım ne bekliyordun ?
10 YorumlaBilmem
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol
+1 yılboşan
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanalım dedim kabul etmedi ki
duzelmesi icin caba gosterece, a dua edecen
10 Yorumla
+1 yılolur öyle arada düzelir
00 Yorumla
+1 yılPsikolog 👍
10 Yorumla