Dostum kızları takma bir kere. Ben senin halini çok iyi anlıyorum. Çünkü aynı durumda olan birisiyim ki elime bir çok kez imkan geçmiş ve halada sürekli geçiyor olmasına rağmen uzak durmaya çalışıyorum. Kaldıki genelde kızlar sahip çıkar, erkekler ise küçükten her türlü halta başlar bu ülkede. Üstelik birde bu "milli" muhabbeti yapılarak yüceltilir falan. Bu durumda olan senin kendin gibi bir kız istemek en doğal hakkın. Namusu iki bacak arasında da görmüyor olabilirsin belki fakat senin rahatsız eden sevdiğin kadının tenine bir başkasının dokunmasıdır diye tahmin ediyorum. İnsan ister istemez kıskanıyor fakat senin hatalı olduğun nokta bu konuşmayı nişanlı olacağın zamana kadar ertelemiş olman. Her şeyi geçtim, inan bekaret dediğimiz kavramın hiçbir önemi yok. Bir kere sevmişsin onu, o da seni sevmiş. Öylesine sevmişsinizki birlikte bir yuva kurma yolunda adım atmışsınız. Evet bu kız onu kendi kararıyla verdi fakat bu kararı verdiği yaşta ne kadar sağlıklı bakabiliyorduki? ya da bunu yaptığı adamın ondan ayrılacağını tahmin edebiliyor muydu? Belkide o kız onunla geleceğini bina edeceğini düşünüyordu. Her şeyi geçtim kadının bakire olması cidden namusu hakkında en ufak bir ölçü değil. En basit örneğini vereyim sana, çok yakın bir arkadaşımın sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmek dışında yapmadığı bir halt kalmamıştı. Sonra kızdan ayrıldı. Kız şu an bir başkası ile beraber ve büyük ihtimal o çocuğu "ben bakireyim" diyerek kandırıyor. O kızdaki zar duruyor olsa ne olurki? Yahu şöyle baksana olaya sen sevmişsin, o da seni sevmiş. Karakterleriniz, kafa yapınız birbirine uymuş. En nihayetinde birbiriniz ile nişanlanmışsınız. Şimdi bu kadın senden başkasına bakmıyor ve sende onunla mutluluğu buluyorsan iki bacağının arasında bir zarın olup olmamasına bağlı olarak hareket etmek çok saçma değil mi? Yanlış anlama zoruna gidebilir. İnsan sevdiğinin ilki olmak istiyor biliyorum fakat bunun için aşkı bulduğun insan terk edilmez. Terk edilinirse çok saçma olur. Karar senin gizli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeş, ayrıl bence.
Öyle kızdan hayır gelmez. Bir kere zina işleyen, hep işler. Sen ırzını korumuşsun, sana da ancak iffet sahibi bir kız yakışır.
Kaldı ki sana kendiliğinden söylememesi büyük adilik. Ya ihtimal bile vermeyip sormasaydın ve gerdek gecesi bir hatanın olduğunu fark etseydin ne olacaktı? Allah korusun, insan o kızgınlıkla elini kana bile bulayabilir. Sen, onun bu kirli oyunu devam ettirmediğine ve senin bu durumu yeterince erken öğrendiğine şükret, Kardeş.
Hayırlısı olur inşaallah. Sana da tecrübe oldu; artık melek yüzlü şeytanların varlığından sen de haberdar oldun.20 Yorumla
Eger kendinde temiz isen, ama gercekten temiz isen tertemiz bir kiz istemen en dogal hakkin. Ama sirf bu yuzden bir iliskiyi bitirmek mantikli degil bence. Ileriye donuk bak, kabullenebilecekmisin yoksa gercekten cok sorun cikaracak bir mevzu mu olacak. Insan oylesine nisanlanmaz degil mi? Seviyordur huyunu hareketini. Baktin olmuyor; inceldigi yerden kopsun bence
10 Yorumla
+1 yılAyrıl kesinlikle
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamus bacakarasinda kardeşim bu sitede doğru dürüst kız bulamazsın zaten nadir. Haklısın ayrılmakta. Şu namus bacakarasinda mi diyenlere takılma sen başka Nerede olacak allah askina sevsen bile unutman gerek o kadın başkasına ait.
120 YorumlaŞayet sen kendini eşine sakladıysan bunca zamana kadar, ilerideki eşini de el değmemiş olanından istemen kadar doğal bir şey yok. Artık istersen bu ilişkiyi daha fazla uzatma, ondan ayrıl. Kendine farklı bir eş adayı bak. Çünkü aklında bu düşünce varken mutlu olman pek mümkün değil.
10 YorumlaEn doğru kararı vermişsin bu hayatı yaşayavak sensin anlamadığım şu var sevdim birlikte oldum insan her sevdiğimle ilişkiye girseydi nolurdu bir düşünün ilkler unutulmaz bir erkek de eşinin ilki olmak ister ne var bunda namus bacak arasında değil sözü tutturmuş veriyorsunuz her sevdiğinize vicdanınızı rahatlatmak için hoşunuza gidiyo bu söz heralde dogru tevavüze uğrar ya da boşanır o konuda doğru bir cümle ama sevdim namus bavak arasında değil oldu güzelim!!!
00 Yorumla
+1 yılhaklısın kardeşim, bekaret bacak arasında değildir diyen biri olarak söylüyorum bunu..
1. bakirsin ve bakire bir eş isteme hakkın doğal olarak var..
2. nişanlının en büyük hatası bunu daha önceden söylememesi. sen sormadan söylemesi gerekirdi.. sonuçta bu kararı almak (bekareti kaybetmek) hiçbir kadının kolaylıkla yapacağı birşey değildir.20 YorumlaSenin hayatin ve hayatina alacagin kisiyi secmek senin en dogal hakkin. Keske bunlari nisanlanmadan önce konussaydin ama bu kadar önem veriyorsan.
42 Yorumla
+1 yılSen bakirsin, o kız sana layik değil. Gitsin, kendisink bozan sevdiği erkekle evlensin. Ayrıcan, böyle kıza nasıl kız çocuğunu emanet edersin? Kızını da düşün. Nişanı atmanı tavsiye ederim kardeşim.
51 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, çok şanslısın seni kazıklamamış. Kazıklananlarıda var. 40 bin liraya yakın parası gittikten sonra öğrenenler var. Şükür namazı kılardım yerinde olsam.
zar dışında ne eksiği var kızın memeleri mi yok olmuş beyni mi küçülmüş? sorun kızın bakire olması değil senin beyin zarın olmadığından dolayı beyninin akmaya başlamış olması.
şöyle düşün belki bu kız çok severek erkek arkadaşıyla bir veya birkaç kez ilişki kurmuştur ama bakire diye ileride alacağın kadının tek gün içinde 5-10 erkekle ismini ağzıma bile alamayacağım şeyler yapmış olma ihtimali var.
şu dar kafadan kurtulun artık bir omurilik soğanıyla yaşamaktan vazgeçin beyninizi keşfedin.23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılValla herkeste bir önyargı hemen öylesin böylesin. Haklısın kardeşim, ayrıl gitsin. Ne olacakki evlensen, hep aklın burada içinde bir şüphe. Hayır sevmiş yapmıs tamam bunun için birilerinin hayatıyla oynamak iğrenç birşey ama artık şu "namus orda değildir şu kafadan çıkın artık. s. s" satsafasından gına geldi.
23 Yorumla- +1 yıl
@Blackiron abi niye bana çemkirdin ki ya aynı şeyi söyledik zaten 😕
- +1 yıl
@resisstiii pardon ben son cümleni yanlış anlamışım. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sen bakirsin bakir istemek en doğal hakkın
Ama bakir olmasaydın kabul et derdim kesinlikle.
Kendin gibi biri gider sana. büyük konuşmiyim her kızın başına gelir bir anlık bişey çünkü. Fakat erkek bakirliğini koruyabiliypsa kız hayli korur zaten sevdim demenin arkadasına saklanmak nedir.
Umarım kendin gibi biri çıkar karşına21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide kendi gibi birini bulsun oda ilkler unutulmaz başkası yaptı attı onu senin gibi temiz birine düşmez öyle kız. Ha namuslıdur bir sevdiği ile yaptı bişey demem ona ama ilk ayrıdır
Valla kaldıramıyorsan yapacak tek birşey var onuda bize sorma yani senin vicdanın artık. Bakma sen kadın milletine, birçoğu erkekler haketmiyor karşıma nerden çıkacak öylesi diyerek hayatını yaşamayı tercih ediyor da sonra böylesi çıkınca kıvıramıyorlar
10 Yorumla
+1 yılyok namus bacak arasinda degil onun ilk olmasi sorun degil asil sorun onun senden once birini delice sevmesi ve boyle durumda inan o seni sevemez cun ki senden oncekini unutmaz ikinizde mutsuz olursuz bu yuzden soguklukla yanina yaklasma senden haber ala bilmesin 2-3 aya zaten unutur seni deseydi ki evet oldum senden onceydi baska sevdim dediyine gore simdide onu seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim hep söylüyorum eğer sen bakirsen , bakire kız istemende bir sakınca yok. Bu senin en doğal hakkın. Ama eğer daha önce başkalarıyla yatmış olsaydın ve bunu isteseydin kesinlikle karşı olurdum. Ama sen madem ki kendini sakladın, kendini de sana saklayacak ilkini yaşayacağın bir kız hayatına almalısın.
20 Yorumla
+1 yılofff of ne desem bilemedim bir erkek olarak empati yaptım. zor bir durum ne denebilir ki! aklına mukayet olmaya çalış sakinleşmeye çalış. kararını sakin kafa ile ver. daha mı mutlu olacaksın daha mı mutsuz olacaksın bunu düşün.
10 YorumlaSende haklısın benim gibi düşünüyorsun o kadar zaman beklemissin ve kendini tutmussun buna kimse karışamaz senin Bilebilecegin bir iş sadece cookk seviyorsan onu affet ama aklımda hep kalacak bu durum iyi düşün reddedersende bu senin suçun degil
00 YorumlaSonuna kadar haklısın kardeşim. Ona dokundugunda başkasının da dokunduğu aklına gelecek ve ister istemez soğuma olacak bir ömür böyle geçmez.
40 YorumlaSen sonuç olarak hayatında bir karar alıp cinsel bir şey yaşamamış ve doğal olarak da karşındaki kişinin bakire olmasını bekleme en doğal hakkın madem sen böyle hissediyorsan öyle yap hayat senin hayatın içinden gelene kulak ver gerisini boşver.
00 Yorumla
+1 yılhocam sen bakir kaldıgın için bakire bir kızı hakediyorsun ama unutma ki bakire olup ta ruhu o* olan çok kız var.
20 YorumlaTartışma olacak kadar kavga edecek kadar ileri gitmeyin al karşına ya da . Benim seninle isim olamaz olursa günün birinde ayrılmak zorunda kalcaz sen yoluna ben yoluma de telefonu kapat. Bitti
10 YorumlaAldırma saçma yorumlara. Sen ilk evlendiğin kişiyle olmasını istediğin için, evleneceğin kişinin de öyle olmasını istemen çok normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzina etmiş bunu namus bilmem nerde diye savunacak değilim. tercih senin ben olsaydım ama ben de seninle aynısını yapardım muhtemelen. Allah hepimizin karşısına temiz Allah korkusu olan insanları çıkarır inşallah
00 YorumlaNisanlanana kadar nerdeydin arkadasim neden daha once sorma zahmetinde bulunmadin.
55 Yorumla- +1 yıl
@çağ_atay arkadasim iliskiye basladigin zaman hersey sorulur gizli saklı bisey olmamali. insan merak eder sorar. nisanlanmislar bilmem farkimdamisin. evlilige bir adim atmislar bunne demek oluyo ciftler birbiri hakkinda herseyi bilmeli sonucta evlenecegi kisi sorunun nesini begenmedin.
Senin bakir olmandan dolayı bakire birisiyle evlenmek istemen en doğal hakkın kimse isteğine olumsuz konuşmasına izin verme
20 YorumlaHaklısın kardeş. Sen kendine hakim olup öyle bir günah işlememişsin, kendin gibi birine layıksın. Bir kadını öyle kabul etmek zor. Evlendiğinde aklına gelir sürekli huzursuzluk olur. Nişanlanmadan önce sorsaydın ama keşke.
00 YorumlaO kız senden kurtulduğu için şanslı bence iyi yapmışsın 😉
714 Yorumla
Soran+1 yılsen hastasın ciddiyim. Ailene yazık acıyorum sana...
Soran+1 yılbabanın evinde babası belli olmayan torunla dönmeni görüyorum geleceğinde...
- +1 yıl
iyi sen yarın kızını da s... onun hayatı dersin genişliğe bak
- +1 yıl
Koruyamayp sahiplenemeyip başka kişilere tehlikelere açık yetiştirdikten sonra ne anlamı var ki haberleri oku azcık kadın cinayetleri neden oluyor niye oluyor dışarıda ki kızların başına neler geliyor az oku cahil kalma
- +1 yıl
Evladımı Nasıl yetiştireceğim konusunda en ufak detay vermedim kendi küçük beyninizle siz sıfatlar yüklediniz öncelikle bunu belirteyim sonra sizin o haberlerde okuduklarınız var ya duyuyorsunuz hani siz Heh işte biz onları yaşayarak öğreniyoruz cahil kalmıyoruz yani ama siz bunlardan bir habersiniz bayım fazla zorlamayın kendinizi 😉 @SerenayHastayımSana
- +1 yıl
Milletin götüne başına bakıp, mastürbasyon yapıp, arkadaş arasında şunu bunu yaptım diyen kişiler gelmiş burada yargısız infaza kalkmışlar.
İşte bu yüzden hemcinslerimden utanç duyuyorum !
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istediğini yaşayabilirsin ama kız yalayamaz oyle mi? Nişanlın kız değil ama sen de erkek değilsin canım. Ayrılmak çok doğru bir karar.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKapat çeneni be. Siz her boku yiyin ama millete karışın. Yok öyle bir dünya
Cevap sahibi+1 yılAllaha şükür hiç bir erkek beni kandırıp yatağa atamadı. Ama kız sevmiş ve birlikte olmuş onu anlamaya çalışmak yerine neden boyle yapıyorsunuz be anlamıyorum ki
Kendin gibi birini bul ozaman çocuk gibi cevap vermemek ne ya aç düşünceni söyle.
12 Yorumla
Soran+1 yıltavrımdan anlıyor zaten düşüncemi.. Kesin kararımı verince arayıp konuşacağım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılKız değil ne demek he ne demek? Attırmayın kafamı. Kız kadın bekaretle ölçülmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Türk mahmutları da gereksiz ve saçma.
+1 yılbakire olan kızda olupta bakire olmayan kızda olan nedir? (zar dışında)
013 Yorumla- +1 yıl
bu bedensel ve ruhsal temizliği birer örnekle açıklayabilir misin?
- +1 yıl
bedensel olarak hiçbir ilişki yaşamamış olmasının sana ne faydası var?
Ruhunun o. olmasının sana ne zararı var? Belki senden sonra değişecek - +1 yıl
Ya bu kadar mezhebi geniş olmayın. İlerde senin kızın da aynısını yaparsa, sesin çıkmayacak mı? Bir kız bana namusuyla gelecek tamam mı? Başkasının şeyini ağzına alan, onun bunun altında inleyen bir kızı ben asla kabul etmem. Allah karşıma çıkarmasın öylelerini. Bir insan namusu ve onuru için yaşamalı bu hayatta, kız olsun erkek olsun farketmez.
- +1 yıl
bu kadar at gözlüğüyle bakmayın derim bende
umarım aradığın kişiyi istediğin hayatı bulursun ne diyim ki - +1 yıl
anneme ve babama laf atmak! evet tam da allah korkusu olan saygılı birinin davranışı
- +1 yıl
hayır bakireyim ruhum da bedenim de ve benim nasıl yetiştirildiğim yaramın olup olmadığı sana kalmadı
sen kendini hayat tecrübesi olan bilgili biri mi sanıyorsun? - +1 yıl
bence hiçbir şeyin yok
+1 yılayılmlısıııııııııııııııın ıdıyemem karar senın ah kızları dıkkatlı olun bu erkekelr sızı ıkandırmaısn sonra hayatınz askı sızı bırakıp gıder
00 YorumlaKeşke daha önce bunları konuşmuş olsaydınız üzücü gerçekten
10 Yorumla
+1 yılnamus he iki yerde hem kafada hem bacak arasındadır, misal sen kendini eşine saklıyosan, el değmemiş bir kız isteme hakkın var.
00 Yorumla
+1 yılTerk et tabiki olm kızı. İyi yapmışsın. O kız sana 1 gömlek üstte. Fazla o kız sana. Başka değecek biriyle evlensin bari kıza yazık. * seni...
00 YorumlaNamusu bacak arasinda aramayan bayanlarla tanismak isterim.
Kardesim hic kasma direk yoooolll00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yapmadıysan konuşup ayrılman en doğrusu kızlar niye sana cıkışmıs anlamadm yapabilir isteyen ama karşıdakini kendin gibi istemen en doğal hakkın
20 Yorumla
+1 yılçok haklısın hemde çoook ayrılsan yine haklısın
410 Yorumla- +1 yıl
ben ne yaptım ya? ha doğruya ben kürtüm :D kürtler candır ;)
- +1 yıl
vazgeçtim haksızsın
- +1 yıl
Biraz geri kafa liydim galiba. bence geçmişini kurcalama. Sonuçta evlendikten sonra aynı şeyi senlede yapacaktı. Ikisi de aynı şey. sadece birinde kağıda imza atıyorsunuz. Kız gelecekteki kocasını oturup bekleyecek değildi ya. Zaten bu devirde bakire kadın bulmam çoook zor. Ilaki her kadın birşeyler yaşamıştır. Kusura bakma salakca şeyler söylemiştim. Naptiniz
- +1 yıl
Bu soru üç ay öncesine ait. Ben soruyu sormadım. Ama düşüncelerin çok yanlış. Hiçbir erkek onun bunun altına yatan bir kızı kabul etmez. Ederse, çaresizlikten ya da mezhebi geniş olduğundandır. Bu arada senin ismin bana tanıdık geldi. Biz seninle daha önce sohbet ettik sanırım.
- +1 yıl
Hayır hatirlayamadim?
- +1 yıl
Öyle bir kız bulursan söyle de biz evlenelim 😀
- +1 yıl
Aklıma geldi kıza yazık olur diye. Aslında bir yandan da ayrılması iyi olmuş kız kurtuldu 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürbanlı arkadaşm var ama arkadan yapıyo o* . böyle birkızmı istiosun. öyleleri seni bulur inş. ve aldatırda. itiraf ettiğine göre sana sadık kalmış
33 Yorumla
Soran+1 yılo arkadaşının da senin gibilerinde şerrinden uzak kalırız inşallah.
- +1 yıl
Bakirelik, ön sevişme, anal, oral ve vajinal sekslerin birisini yapmakla gider. O anal kraliçeleride, benim gözümde namussuzdur. Bu yüzden türbanlıya güvenmem. Ayrıca, aynı seyler erkekler içinde geçerlidir. Allah bizi senin gibilerinden korusun.
+1 yılYa onla bir daha konuşmaya çalış bence
00 Yorumla
+1 yılHaklisin bende oyle dusunuyorum
00 YorumlaIstemiyorsan ayril ne diyelim
00 YorumlaSevmiş yaşamış neden ayrılmış ozaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun bence kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl.
Gitsin duduklettigine yamasin kendini!00 Yorumlahaklısın kardeşim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman Ayrıl.
00 Yorumla Haklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl bencede
10 YorumlaAyrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman at nisani
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri