Merhaba yeni üye oldum.8 senelik bir ilişkin var. herşey iyi gidiydu. yillardr kimseyle birlikte olmadığını saniydum defalarca srmma rağmen hayır olmadı dedi. bikacgun önce suphelndim hissettim bir hafta boyunca sordum bryle yattnmi dye en son itraf etti. evet cocktum cahildim ozmnlar sen yoktun geneleve gttik arkdsmla dedi. şu an yıkılmış bir durumdayım . napcgmi blmiyrum. bna yıllarca yaln söylemiş meğer. napmliyim bilmiyorum. affedemiyrum aklmdn gtmiyo o cirkn görüntü ...
Cevabın nedir?
Ulan burdaki kızlara bak sorun değil yazmışlar nasıl alışmışlar, irade diye namus denen şey bizlerde de var, böyle söyleyerek kendinizi de aynı duruma sokmaya çalışıyorsunuz geçmiş geçmişte kalmışmış, benim sevgilim olacak geçmişinde orda burada sürtecek ben bunları öğrenicem ve diyicem ki geçmiş geçmişte kaldı ahahah gülüyorum sadece sizlere, insanın o anlar aklına gelir be sevdiğinin kadınının başkasının tenine dokunması lanet olsun.
35 Yorumla
Soran+1 yılAynn ole bide bnden gzldi yillardr ya benim hytmda tek o oldu bska kmseyle grsmdm ble
- +1 yıl
@asyakurt Şu anlatılanları yapmak, burdan kalksam 1 saatimi almaz gitmek, bu zamana kadar yapmadıysam farklı düşüncede olduğumu gösterir. Siz hala erkekler öyle yapar, şunları yapar, hepsi yapıyor zaten diyerek bitirdiniz olayı kafanızda.. sizde yapsanız sorun olmaz yani bu düşünceye sahip iseniz.
Soran+1 yılAynen ole tek yatmk dgildr aldtmk
En İyi Cevaplar
+1 yılSenden once yasadi birsey icin kizma ama yalan soyledigi icin terket bu beyaz yalan degil cunku bugun soyleyebilen yarinda soyleyebilir :)
00 Yorumla
+1 yılevet bu görüntü çok kötü olabilir ama sen hayatında değilmişsin. ve uzun süre söyleyemediğine göre bundan pişman. hem de biz kızlar erkeklerin sonu olmayı isteriz onlar da bizim ilklerimiz. kabullenmek zor ama erkekler kendilerine bu konuda hakim olamıyorlar. eğer şu an da sana sadık olduğunu düşünüyorsan sakın geçmişteki bir hata yüzünden ilişkini bitirme.
03 Yorumla
Soran+1 yılTesskkr edrm güzel yorumun için. bilmiyru. m zmna birktm braz kafmi dinlmk istyrum ve birazda kiymtimi anlsn
- +1 yıl
senin hayatın senin kararların umarım her şey istediğin gibi olur :)
Soran+1 yılUmarım :-(
Arkadaşım senden önce olmuş bişey için adamı ne diye affedemiyosun ortalıkta affedilmesi gereken bir durum mu var allah aşkına? Hem 8 yıl diyosun bu çocuk seni 8 yıldır aynı aşkla seviyosa verceğin bu saçma tepkiden korkmuştur söylememiştir geçmişi hakkında kimseye hesap soramazsın seni aldatmamış sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok gvndrdi kndni yaln sylmsni kabul edemiyrum bn ona hc yln sylmdn bu zmna kdr
- +1 yıl
Bak canım benim öyle yaz o zaman yalan söylemesine tavır yap evet ama bence çok tavır yapma çünkü bu adam 8 yıldır senin mi senin seni aldatmamış ya belki korkmuştur utanmıştır seni kaybetmek istememiştir benim de erkek arkadaşım öyle söyledi sen tanıcağımı bilseydim geçmişimi yaşamazdım dedi önemli olan seninle olduğu zaman değil mi canım
Soran+1 yılGuvenmiyrm işte. belki bnlyknde ypti yine yaln syluyo nerdn bilicmki butn gvnmi yıktı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Saçma.. senden önce olan hiç bir şeyi bağışlama ya da sorgulama gibi bir lüksün yok.. sevdiğini geçmişiyle kabul edip, bugün ve yarınlara bakacaksın..
10 Yorumla
+1 yılsanki gördün kafanda hayal ediyon senden öncekinin hesabını soramazssın o onun ameli olmuştur bu iki herkez pişman olur ama herkez iyi değerlendiremez pişmanlığı nerden çıkardığımı bende bilmiyorum ama önemli olan senden sonra ne yapmış bir düşün ha yok çekemiyom gitmiyi aklımda kurduğum görüntü ayrılcan yani güzel bir dille oluru yok yoksaki birbirinizi yersininz sende kendi kendini yersin tatlımm :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan kurmzmsn sennle yasdgi seylri bskasylada ysms illki aklna gliydr unutmiydr ilki cnki. bn bnu kbl edemiyrum yedremiyrm kndme
- +1 yıl
evt olblr aynn bnde kurardm kssnlikle ozmn zor olck ama ayrlmn grekir yoksa hp mtsuz olrsn :)
Erkeklerin hepsi boyle. en azindan seninki bikere birlikte olmus buda bisey bence 😣ama yalan soyledigi icin bisey yapman gerek
14 Yorumla
Soran+1 yılBlmiyrm affedemiyrum haytmin dersni verdi canmi ck ykti bnim kndrdi bni yaln syldi ya
Soran+1 yılBilmiyorum guvenmem artk blki bnlyknde yaptı yaln sylmis işte artk nasl gvnicmki
+1 yılYalan söylemesi hoş değil. Bari yaptım diyebilseydi. Güven olmadan şüpheyle ilişki yürümez
(bakireliğe kafayı takmış erkekler ve kadınlarımızın cevapları gözlerimi yaşarttı nasıl bir ikiyüzlülük bu 😢)08 Yorumla
Soran+1 yılBenmde taktiğin nokta bu zatn yıllarca yaln sylmis hiçte belli etmdi ya dflrca srmstm çok gzl yaln sylmis bna
- +1 yıl
Ya başka bir konu hakkında daha da yalan söylediyse?
Ben senin yerinde olsam aklıma bunlar gelirdi. Aynı durumu bende yaşadım ilk bakirim dedi sonra değilim dedi. Kızdım affetim. 2 yıl sonra başka yalanlar daha da söylediğini farkettim ve ayrıldım. Olay aslında bakirlik değik güven meselesi
Soran+1 yılAynn ole guvnmi yıktı
- +1 yıl
Sonrasında da oluşmuyor işte, iyi karar ver
Soran+1 yılEvet nyzkki :-(
- +1 yıl
Güvensizlik bir yere kadar sürdürür.
Kalbini değil mantığını dinle...
Soran+1 yılÇok zorlaniyorum canımı ykti haytmn dersni verdi bna;-(
- +1 yıl
İllaki geçecek
öncesi seni ilgilendirmez bunu kurcalayıp sorman bile yanlış bildin ee ne olacak şimdi ya da sen mi vardın da adam yapmadan önce düşünecekti. yalan söylemiş ama zaten seni ilgilendirmeyen bir konu olduğu için takılma sadece yalan söylediği için bir tepki koymalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Bence affetme sen temizsin o degil sen bunu haketmiyosun zor olur ama emin ol daha iyi olur i yil evet uzun bir sure ama adam degilmis ki simdi soyluyo onu bence asla affetme ayril o seni haketmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBnde öyle dsunuyrm gercktn hiç hktmmis beni bana hattının dersni verdi asla kimseye guvnmem artik
+1 yılHerkesin özeli vardır utanmş olabilir sonunda açıklamış üzülme kafana takma sonuçta öğrendin ve senden önce bişeydi affetmek diye birşey yok unut gitsin affedilicek kadar büyük bir şey yapmamış
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyledi daha ne oluckki beyaz bir yaln değil bu
- +1 yıl
Tamam beyaz bir yalan değil ama neden söylemiş sordunmu?
Soran+1 yılHicbsey sormdm soramdim şoka girdim. çok gvndrmsti kndni bna
- +1 yıl
Bence sormalıydın ki büyük ihtimalle sana olan korkusundan kaynaklanıyor söylememesi kızıcağını veya üzülüceğini düşünerek söylememiştir.. Birde sen tecrübesizsen kendini kötü hissetmemen için söylememiştir
Ne yapsın çocuk bacağına mı bağlasın gidecek tabii:))
13 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan nprdin
- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılYıllar önce olmuş bir olay senden sonra olsa tamam senden önceye takilmak niye.
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan knsmk niye küçük bir yalnmi bu snce
- +1 yıl
Çocukken yapılmış bir hata seni kaybetmemek için söylemiş çok da abartilacak bir şey yok araya bosuna mesafe koyup sekiz seneni yakma hislerini bu şekilde bitirirsen üzülürsun
Soran+1 yılAffedmm hp mutsz olrz. şrkli akla glir benim artk eski gbi olmz hcbsey
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. tabi ayrılacaksn bunu yapan tekrar yine ayınısını yapar unutma
05 Yorumla
Soran+1 yılAynn bnde öyle dsnuyrum sgudum migdm blndi zaten dynca
Soran+1 yılUlasmz bna ancak yanima glr karslsrsk clstgm yre yda. yuznu ble grmk istmyrm zatn direk kovarm
Soran+1 yıl:'-(
bu büyütülecek bir sorun değil yani %80 ile %85 lik bir kısım burdan geçmiştir :) ilk adım ne yapsın yazık sadece sana özel bir durum değil ve büyütülecek bir konu da değil.. sen önü ne bak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya çok duşunme bence senden önceymiş. bir de nasıl şüphelendin onu anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum dedim affedemiyrum seni ama yaln sylme snradn dyrsm kybdrsn bni dedim bn htrlmiyrm dedi. snra itrf etti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenden onceku yasami karistirma. Adam unutmak istiyor belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTribinize kyayım. Gitmişse gitmiş ne olacak. Evliyken degil neyi uzatıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSen yokken gitmiş ne var bunda. Nasıl hissettin
14 Yorumla
Soran+1 yılYalan syledgini anldm güldü cevap verrkn
- +1 yıl
Keşke hiç itiraf etmeseydi, konuyu kapatsaydı.
Soran+1 yılBnca yıl sakldi benden. hemde demistm ona yptysnda bna sylme nkdr srarsm srayim daynmm dmstm. ayrıldık zatn nmrmi falan dgstrdm. artık guvnemm ona haytimn dersni verdi bana.
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Aranızda yaş farkı çokmu
14 Yorumla
Soran+1 yılHyr 1 yaş var
Soran+1 yılNiye polismi bekliyo genelvde kapıda. bna gttik dedi arkdsla dedi genelev demedi başka nereye gtcekki. ayrıca neden uydrm amcm ne olblrki
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de geneleve git. Ödeşmiş olursunuz. :):
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok komiksin
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de jigolo çağır ödeşin
02 Yorumla
Soran+1 yılSana yollim istersen ck hvsli gbi gorunuysun
- +1 yıl
Olur muahhaha
+1 yılTakilacak. bir . konu degil
00 YorumlaSenden öncesi seni pek ilgilendirmez aslında.
10 YorumlaDaha ne istiyorsun tecrübe edinmiş ne varki bunda
00 Yorumla
+1 yılGitmeyen erkek varmidirki
08 Yorumla- +1 yıl
Bisoru sordum sadece sakpuyon sakin
Soran+1 yılAynen geneli abaza bunların Oyuzden gitmek zorundalar
- +1 yıl
Ya hakkimda hicbise bilmiyosun konusma
Soran+1 yılOzmn gtmyn erkk vrmdr ne dmk dmki snde gtmssin
Soran+1 yılAyrcda bnane bni ilglndrmz ztn szn hpnz bu zihniyyte oldgnz icn byle zatn bndn snrda byle gdr gelck nesilde szn gbi olur
- +1 yıl
Ya sen beni bosver bwn genelleme yaptim sen gittin diye beni neye idsa ediyon gitmedim turki gittim seni ilgilendirmez buda beni kotu insan tapmaz
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. sen kendine dert arıyorsun..
00 Yorumla8 yıllık çok uzun geçmişte kalmış affet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO senin için ne yapardı
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım senin icn ne yprdi derkn?
Cevap sahibi+1 yılSen 8 yıl önce biriyle yatmış olsaydın o seni affeder miydi
Soran+1 yılTbkde afftmzdi
Soran+1 yılDediğin çok dgru o an kalma glse bnu sorardm kesnlkle ona. o an şoka grdm hcbsey ypamdm
Cevap sahibi+1 yılTekrar bu konu üzerine konuştuğunuzda sor. Cevabını o versin.
Soran+1 yılKnusablcgmzi snmiyrum nmrmi dgstrdm cvbi belli zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapman gereken belli. Affetme, Allah korkusu olan temiz birini hakediyorsun.
Soran+1 yılOfffff:-(
Sende once gitmişse sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvy be senden önce kaç defada mast yaptı sordunmu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tuhaf bir varlıksın sen öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin aranızda ilişki varmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiseler yaşadık evet ama ileri safhada degil
birkaç gün dön totonu yat (: basım agrıyor de :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yasindan beri birliktesiniz sanrm?
014 Yorumla
Soran+1 yılHayr 15 yasndydm. cockkn Bile asktk brbrmize mktplr yzrdk yillardr kopamamistk işte 8sendr dedysm ccklugmuzu saymiyrm
Cevap sahibi+1 yılCocuklugu brakamamissiniz sanki (:fazla duygusal
Soran+1 yılKimse biseyi yasadan bilemez. benim canımı yaktı. bn dmstim ona seni zorlsmda sylme yptysn dynmm dye ve o hla bni scluydu en sonki knsmmzda
Cevap sahibi+1 yılBnce knusmamali bile.. yol vermeli boyle tripleri olan brinr
Soran+1 yılErkekler yapar sorun olmz dimi affetcen yapar dicen. bunu diyen erkeklerde bakire kız ister. kız yapsa ole bir hata o... pu olur dimi pardon ya.
Cevap sahibi+1 yılBos konusuyosun
Soran+1 yılSizinki çok dolu dimi. bn sadece yardım icn üye oldm blki destek bulurum dye. sizin ters cevp vrmktn bska yptgnz bsey yok
Cevap sahibi+1 yılYardimmi? hayal dunyasindasin duygularinla insanlari skiyosun.. en buyuk yardimi ben sana sagliyorum bu boyle gtmez
Soran+1 yılPeki napmaliyim yutamiyorum migdem kldrmiyo bu yptgni böyle nasıl gdick yurick PKI
Cevap sahibi+1 yılYurumesin ozaman eziyet etmeye grek yok herkese yol
Soran+1 yılBende öyle yaptım zaten ama 8 sene bu boru değil ole hytma dvm edemiyrum hemen
Cevap sahibi+1 yılSekiz sene dedigin cocukluk zirvalari ya.. dogar dogmaz svglimi olunuyo sacmalik
Soran+1 yılSacmlk bnce senin fikirlerin. yaşın küçük sanırım. sozlerinizden belli oluyor. tesskr edrm yrdmnz için iyi aksmlar
Cevap sahibi+1 yılPff gereksiz duygusal.. kurtul ergenlikten hicbir ask masum kalmaz byby
Hayir, igrenc
01 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç olan dustgum durum dimi:-(
Abartma 😒
06 Yorumla
Soran+1 yılSen yasasydin aynısını yıllarca sklnmis bir yalni dysydn nprdn
Soran+1 yılSorun o değil yıllarca bni niye kndrdi niye smdi syluyo 8 sene önce olmuş ya saklms nasl bu kadar gerçekçi yaln syldi. bu kdr net grckci yaln sylybliysa bn korkrm gelecgmi onla gcremem artık
Soran+1 yılÖyle bisey olamaz bir yaln ölene kadar Sali klmz rabbme hvale ettim bn onu
Affetme
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 8 senelik sevgilim benden önce geneleve gitmiş ve ben yeni öğrendim. sizce napmaliyim affetmelimyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım