Kabul edilmiş evlilik teklifinden 2 gün sonra mesajla ayrılmak

Hiç bir sorun olmayan ilşkimiz 4 ay önce kızın bana yalan söylemesiyle biraz bozuldu saçma bir yalan söylemişti ama ben çok kızdım 1 ay ayrı kaldım ama ayrılma gibi bir amacım yoktu tekrar barıştık,barıştıktan sonraki bir ay bir soğukluk hissettim ama öyle ayrılacak benden düzeyinde değil.Bir gece 2 ay önce gece klubünden dönüşte gece klubünde hiç bir sorun yok! evinin önündeyken bana olmuyor felan dedi pek ciddiye almadım çünkü onun okulu bitmişti başka şehre gitcekti ama bu zaten önceden belliydi ve benim uzattığım okulum bitince zaten evlencektik.Kafası yine buna takılmıştır diye cunku aynı seyı soyledi arabada cok ustelemedım sarhostu,oda zaten tamam dusumeyım brz diye cevırdı.O an dayanamadım evlilik teklifi ettim onuda orda kabul etti.iki gün sonra bir mesaj ayrılalım olmuyor falan hocakal 4 yıllık sevgilimden! o gunden beri ne telımı acıyor ne mesajına cevap veriyor evınde yok kısacası 2 aydır 0 haber.daha ayrıldıgını sesınden dahı duymadım bunu sizce neden yaptı?yüzüme dahi söylemedi!evlilik teklifi kabul edilip ertesi gün mesajla 4 yıllık sevgilisinden ayrılan tek benmiyim?
Kabul edilmiş evlilik teklifinden 2 gün sonra mesajla ayrılmak