Cok ciddi bir konu arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim gercekten sevmeyen bir erkek bir kıza nasil davranir? Sevmeyen erkek belirtileri nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cok ciddi bir konu arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim gercekten sevmeyen bir erkek bir kıza nasil davranir? Sevmeyen erkek belirtileri nelerdir?

erkek cinsiyeti kızları sevmeye programlanmış gibidir adeta. sevmeyen değilde seven ya da nefret eden erkek vardır. ya da bir huyunu sevip başka bir huyundan nefret eden erkek. eğer bir erkeğin nefret edip etmediğini bilmek istiyorsanız davranışlarından daha çok cevaplarına bakmalısınız. ona net bir şekilde sevip sevmediğini sorun seviyorum derse seviyordur sevmiyorum derse ya gerçekten nefret edecek kadar sevmiyordur ya da daha tanışmadığı için önyargılıdır. eğer bir erkeğin sizi sevmediğini düşünüp duruyorsanız sadece ona sormanız yeterli.
Tahammülsüz oluruz.
Hemen vazgeçeriz
Yaptığımız şeylerde karşılık bekleriz.
İlgileniyomuş gibi konuşurken suratına pij gülüşü yapıverir sen bişey dediğinde geçiştirme cevaplar verir başka konu açar bir çok alanda bir çok belirtileri var bunun
İlgilenmez umursamaz başkalarıyla konuşur keyfine bakar
Cevap
35Cevap
Merhaba, bence ilgisiz davranır yani vurdumduymaz olur. Karşısındaki kızı merak etmez, ilgileniyormuş gibi yapar ama ilgisini çekmiyordur yani içten içe bir hesabı vardır kendince. Vazgeçmeye meyilli olur, fedakarlığa dair hiçbir şey yapmaz o kız için bence. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sevmeyen erkek uzak durur en önemli budur.
Umursamaz ve ilgisiz davranır...
Genelde gerçekten sevmeyen erkek ilgisiz davranır, sen mesaj atarsın cevap vermez mesajlarına geç dönüş yapar ilgisiz olur işim vardı der, hayatındaki hep başka kişilere öncelik verir mesela karşı cins olarak Kendi sevdiği veya değer verdiği kişiler varsa onlarla konuşur şakalaşır espri yapar sohbet muhabbet eder, yani mesela seninle sevgili olduysa sana karşı güzel sözler söylemez ne bileyim dokunmaz öpmez samimi davranmaz bir sevgili gibi olmaz.
Sınırlı iletişim kurar sana açıklama yaparken net Bir açıklamada bulunmaz yani sürekli olarak kaçamak cevaplar verir, mesela seninle buluşmaya gidecekse sürekli olarak bahaneler uydurur bugün şu işim çıktı bugün bu işim çıktı gelemeyeceğim edemeyeceğim kısacası ilgisizliğini belli eder.
Genelde yalan söyler şu işim var der Ama yoktur veya şu yüzden buluşmak istemiyorum der Ama başka bir bahanesi vardır yani yalan üstüne yalan uydurur, yani sen ona ilgi gösterdiğinde iyilik yaptığında karşılığını göremezsin kısacası sana karşı hep bir ilgisiz olur değersiz olursun o yüzden böyle insanlarla uğraşmayacaksın.
Sevmeyen bir erkek, genellikle ilgisiz olur ve sizinle vakit geçirmekten kaçınır. Mesajlarınıza ya da çağrılarınıza cevap vermez, sizinle iletişim kurmak için çaba göstermez. Eğer birlikteyken bile soğuk ve mesafeli davranıyorsa, duygusal olarak uzaklaştığını gösterebilir. Gelecek hakkında konuşmaktan kaçınır, plansızdır ve duygusal anlamda sizden uzak durur. Ayrıca başkalarına ilgisini gösteriyorsa, bu da ilişkinin ciddi olmadığını işaret edebilir. Eğer bu tür davranışlar görüyorsanız, bunun hakkında açıkça konuşmak ve ilişkinin durumunu sorgulamak iyi olabilir.
Sevmeyen erkek kendiliğinden seni arayıp sormaz sana mesaj atmaz seni merak etmez özlemez, İlk mesajı senden beklerler, Sen yazdığında sadece canı sıkılıyorsa cevap verir. İlgisiz olur, kırılıp kırılman umrunda olmaz hatta bazen kaçar buluşmak istemez sürekli meşgul olur.
Duygusal mesafelenme, ilgisizlik veya duygusal soğukluk gibi davranışlar sergiler. İletişimde eksiklik olabilir, duygularını paylaşmak istemeyebilir veya ilişkiyi derinleştirmek için çaba göstermeyebilir. Bu tür davranışlar, ilişkide bir uyumsuzluk veya sevgi eksikliği olduğunu gösterir.
Gerçekten seven erkegint nasıl davranacağını soyliyim sen çıkarım yap gerçekten seven erkek sevdiğine başkasının bakmasını kıskanır gözleri hep onu arar sürekli saçma mesajlar atar seninle göz göze gelince gülümser gözlerine bakmaya cesaret edemez seni herşey den her kesden sakınır kıskanır seninle zaman geçirmek için bahaneler arar sağlığını veya herhangi bir sorunun olup olmadığını sorar sana her konuda yardımci olmak ister
Bir kere bana göre sevginin en büyük göstergeleri; sahiplenmek, kıskanmak, sahiplenmek, merak etmek, düşünmektir.. Bunlar varsa mutlaka o insana karşı bir tasavvuru vardır demektir..
@Alcyone__ beni mi takip ediyorsun.. 😄
😌
2 tür erkek vardır sevmeyip kaybetmek istemeyen , bunlar çok güzel oynar rolünü sever gibi yapar ama ilgisizdir , konuşurken hep kendiyle alakalı konuşur, manipülatiftir , aldatandır ve seni elinin altında bekletir her ihtimale karşı
diğer türü sevmiyorsa bahaneleri çok olur vakti olmaz sana , ilgisizdir , sen yanındayken başka kıza bakıyorsa onaçok yakışıklısın diye gaz veren bir kız vardır mutlaka hayatında dikkat et.
İlgilenmez
Aramaz mesaj atmaz
Yardıma ihtiyacın olduğunda veya zor zamanında yanında olmaz
Seni dinlemez umursamaz
Kendini düşünür senin düşüncelerin önemli değildir
Daha saymamı ister misin yoksa yeterli mi
öyle birşey söyledinkii gerçekten sevmeyen erkeğin gözü başkasındadır
veya gerçek sevgiyi tatmıştır ona inanmıyor da olabilir... ama kendisi baktığın zaman bunun belirtilerini gösteriri..
Peki yolda yururken guzel kiz gecince bakiyosa gozu disarda ve bana sevgisi yokmudur
ona herkes bakar ama sonuçta bu bir ERKEK daha somut şeyler olması lazım
veya nasıl baktığınada bağlı-sana davranşları nasıl buda belli başlı sebebpler
Düşüncesiz davranır empati kurmaz çokça üzer ve bunu umursamaz yani bence gayet açık sevmeyenler
Onun nasil davranmasini degil de senin nasil davranman gerektigini sorsaydin soylerdim :)
Sordum farzet söle :D
Olmaz oyle sey soruyla alakasiz oluyor malesef :D sen en iyisi bir soru daha yaz ben gorurum zaten :D
Soru hakkim yok şu an catlarim sole plizzzz
Neyse soyliyim bari dur :D onu denemen lazim. Hayat nasil hepimiz icin sinavdan ibaretse sende oni sina. Mesela en basitinden benim icin yapabilecegin en buyuk fedakarlik ne diye sor. Soyledikten sonra sen diye soruyu sana yoneltiyorsa senin dusunceni merak ediyordur yoneltmiyorsa durum belli gibi. ya da onun hayatina karis sunu yapma bunu yapma de. Sozunu dinleyip dinlemedigine bak. Seven erkek icin sevdiginin her sozu emir gibidir. Zamaninda gercekten sevdigim icin biliyorum mal gibi de ayakta uyutuldum ya orasi ayri :(
İlgisiz davranır
Soğuk davranır
Yazmaz aramaz sormaz
Erkekleri hiç tanimiyonuz kızlar ilgi azaldiysa istedigini almıştır ve sıkılmıştır ya da alçak başka birini bulmuştur ilgi arayıp sorma hepsi maske seven erkek belli olur tereddüte düşmezsiniz tam olarak yanında sıkıldığınız erkek türleridir hayatını her şeyini bilirsiniz herşeyi anlatır her şeyini verirler ciddi anlamda bazen korkutucu derece olur bu yani erkeğin kendi hayatına verdiği zararı umursamadan size adanmasi
Çabalamaz, ilgisizdir, merak etmez, aldatır gözleri sizin dışında heryerdedir.
Sevmeyen erkek umurssmaz sadece cinsel olarak yskinlasir
ama çok seviyorum diyor ölüyorum aşkımdan diyor evlenicem seninle diyor ne yapacağım?
@Merovemero88 inanmayacan
2 yılımı verdim ama kendimden çok onu tanıyorum zamanında çok sevdim ama kızlarla konuşmuş benden sonra soğudum ama konuşuyoruz seviyorum diyor
İlgilenmez umursamaz zor cvp verir konuşmaz asla
Tanımaya çalişmaz, dalga geçer gibidir, özenli. olmaz tavırları..
Çok doğru tespit
soğuk, isteksiz umursamaz. bu hep bu şekilde olur kadın da erkekte.
Umursamaz. Nasılsın kelimesini sadece kalıp olarak kullanır. Nasılsın der kötüyüm, sen? dersin bende iyiyim teşekkürler der mesela
Hâl ve hareketleriyle belli eder zaten. Seven erkek göz ve fiziksel temasa onem verir tabii ki sapıklık derecesinde değil. Konuşma üslubuna, sana ne kadar zaman ayırıyor veya senden uzakken seni merak edip arıyor mu bunlara bakman lazım
Seni umursamaz gibi yapıp senin daha çok acı çekmeyip ondan sogumani bekliyordur
politikacılar gibi remi davranır kıza gülücügüde resmi sıcakdavramasıda resmi
kale almaz sei yataga gider her konu sevdigini soyler ıspaltmak isyer
D. muz gibi davranır.
Nekadar profesyonel olursa olsun seven erkegin sevdiği kızın yanında sürekli eli ayağına dolaşır beceriksizlesir her şey mükemmel gidiyorsa bir av olduğunu soyleyebilirim
ztn sevmedıgını hıssedıyosan sevmıyordur eger sevıyosa konusma cabasına gırer eger umursamıyosa sevmıyordur
Karşısındaki insanın düşüncelerini, kırılabileceği ve beklentilerini önemsemez..
SOĞUK DAVRANIR ARADIĞINDA HEP İŞİM VAR DER BİDE MESAJLARINA GEÇ CEVAP VERİYOSA YOKSUNDUR HAYATINDA
Yazmaz aramaz merak etmez soğuk durur no frsot buzdolabı gibi
@_doksanbirli_ buzdolabı gibi soğuk davranır kısa ve öz
Gel dersin gelirsin git dersin gidersin senin bir değerin yoktur seni obje olarak görür
Fazla önemsemez sürekli beklentiyi karşılama durumunda olur ve birliktelikle ilgi pln yapmaz
İlgisiz mesajlara kısa cevap veren ya da yarım saatte bir cevap veren
Umursamaz ve sama kotu davranır
Peki bu insanla hic cinsellik yasadın mı?
kırar döker kullanmaya bakar
Ilgisiz davranir, acik net
Gerçekten sevdim hep bilmiyorum...
İçten gülmez, Gözlerini kaçırır...
Mesafeli olur
Aramaz sormaz geç döner vesaire vesaire
Umursamaz mesajlarına geç cevap verir
Davranmaz
İlgisizz
İlgisiz olması yeterlidir
götü başı ayrı oynar
Soğuk davranır