+1 yılsaklaman sorun değilde 2 senedir hala saklıyıpta şu an söylemen büyük bir sorundur bence. bu konuda ben olsam baya bir tartışırdım mesela. madem sakladın ya sorunlarına katlanıcaksın ya da herşeyiyle kendini itiraf ediceksin ona. mesela diyceksin ki "yaşımı sakladım çünki hiç sevgili olamayacağımızı düşünüp korkmuştum ve sana bağlandıkça korkum dahada büyüde bu yüzden cesaretimi toplayıp bir türlü söyleyemedim. seni o kadar çok sevdim ki söyledikten sonra ayrılmandan korktum. ama bence artık öğrenmelisin diye düşünüp sana söylemeye karar verdim". gibilerinden konuşabilirsen sorun olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim Cok sagol
- +1 yıl
rica ederim. :)
Soran+1 yılboyle ilgilenerek yorum yazmissin, bir soru daha sormadan edemeyecegim.
sen 20 yasindasin sevgilin 26 olsaydi sorun gorurmuydun?- +1 yıl
sakladığı için kızardım belki ama öyle incitecek kadar değil. ama aslında daha çok severdim çünki yaşı 26 olup daha genç gösteren birisini bulmak çok iyidir. hem diğerlerinden daha tecrübeli daha olgundur hemde fiziği güzel ve çekicidir. :) tabi umarım sevgilin odun değildirde anlar seni ;)
Soran+1 yılsu yorumun aksami'mi harika yapti :)
- +1 yıl
sevindiğine bende çok sevindim gerçekten merak ettiğin başka sorular olursa cevaplayabilirim :)
En İyi Cevaplar
bunu en kısa zamanda söylemelisin ama bunu onun en az kızacağı şekilde söyle. hoş değil ama gerekirse ağla falan, seni kaybetmekten korktm o yüzden söylemedm gibisinden şeyler söyle. bide yaşını küçültmeyi düşünebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim
bu ıs nıkah ıslemınde bellı olur ve o zmn daha kotu olur tabı orda bır bahane bulunr oyle yazılmıs dıye ama o senı boyle bılıp sonrdan soylenınce ne olur bılmem ama bu yalanlada omur boyu yasanır mı bılmem
00 Yorumla
+1 yılAşkın Yaşı olmaz bu yüzden birakmaz seviyorsa söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılinsalllah :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
4 ay bir kızla çıktım aynı benide senin gibi kandırmıştı. Bir gün denk geldi 81 li olduğunu gördüm :) Beni kabul etmezsin diye küçülttüm yaşımı dedi. 2 haftasonra da yok yahu ben soğudum bu olaydan sonra diyerek güle güle.
Evlenme günü almaya giderken öğrenir, seni oracıkta bırakır gider... Git konuş.12 Yorumla
Soran+1 yılben oylesine soyledim. sevgilim olacagi aklimin ucundan gecmeyi birak oasla benden kucuk biri olmaz diyordum. e olduysa arkadas olduk baglandik iyice isler ilerlerdi. birdaha yas konusu acilmadi. evlilik yaklasiyor yani durum ciddi. 4 aylik bir iliski degil yani bizimkisi.
soguman normal de o da sogur sa artik kader derim napalim :(
Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Valla bir an erkek arkadaşınızın yerine koydum kendimi de , çok seviyorsam bu durumu dert etmezdim, elbette ki ilk anda çok sinirlenirdim ama sonra durum düzelirdi.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasinda bir kizla olmak sorun olmaz di yani oyle mi?
+1 yılAşkın yaşı yoktur ama ona güzelce karşına alip anlatman lazim neden gerçek yaşını sakladığını da eger ki seni gerçekten seviyorsa kabul edecektir. Allah yardimcin olsun
00 Yorumla
+1 yılkızacaktır ama cokta sorun etcegını sanmıyorum bırazcık gonul koyar sadece ... harbiden sevıyorsa bole bır nedenden bırakmaz bırakmaması lazım ... için rahat olsun bidaha sevdıcegınden bıseyler saklama
01 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurler guzel yorumun icin.
O raddeye kadar öğrenmemesi imkansız hiç mi kimliğe bakmadı ailerlerde sohbet konusu olmadı arkadaş çevrenden anlamadı atmosyon bir hikaye senin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılhikaye niye uydurayim. elime ne gececek?
Oha, resmen kandırmışsın çocuğu valla ayrılsa haklı bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılen basta tanisirken oyleydi. sevgili olmam diyordum benden kucuk biriyile , ama oldu git gide arkadasliktan sevgiliye donustu ve yas konusu bir daha gecmedi. ama simdi geldi catti. bole :(
Söyle bence bunu uygun bir dille.. büyük bir şok geçirecektir o yüzden ambulansada haber ver bence 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bacım ne yaptın sne öyle ya 1 2 yaş nesede 5 yaş fark var bence olaylar ciddileşmeden gerçeği söyle illah ortaya çıkacak yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. o amkkk malı 23 ile 30 yaşındaki kadını ayırt edemiyorsa evlenme zaten...)
04 Yorumla
Soran+1 yıltanistigimizda 27 yasindaydim ve goren (Sende gorsen) ortalama 22 -23 saniyordu zaten.
anlayamamasi normal. onun kardesi 20 yasinda ama 30 gibi duruyor mesela.
Soran+1 yılkabul etmezler seni diyorsun oylemi? o 25 yasinda ben 30. cok mu vahim durum
Sen ne yaptın apla yerin dibine sokacaklar seni ama ben inanmadım dediğine troll soru bu aileler tanıştı diyorsun ailen çocuğun yaşını bilmiyor mu demiyorlar mı bu senden ufak kızım 5 yaş diye saçmalamışsın sen iyice
07 Yorumla
Soran+1 yılabla mi sevgilim yasindasin :)
Soran+1 yıl24 yaziyor profilinde sende yalancisin dinime kufreden musluman olsa.
ben acikladim sevgili olacagmiz aklimin ucundan gecmedi. herkes 21 22 yasindaydi ben 27 dyemedigim icinm yarin birdaha gormem dusuncesiye 21 dedim gectim. bana takilip iletisime gcip baglanacagini dusunmedim. nihayetinde sevgili olduk. soyedigimde yalancisin sen diyip ayrilirsa demekki demezmis. Captan.- +1 yıl
Burası evlendirme programı değil sen ne yapacan yaşımı karı aramıyorum bana yalancı diceğine kendi meselelerine bak sen kızım iş sakata gidiyor gemi su almış batacak yakında biran önce liman bulmaya bak yoksa okyanusta boğulacaksın ben captanım evet ama sen miço bile olamazsın
Soran+1 yılister evlendirme programi olsun ister olmasin. sonucu yas demisler sen 28 oldugun halde 24 yazmissin yani yalan yazmissin. bana yasimi sorunca 21 dedikleri gibi. ne oldu ben yalanciyimda sen degilsin oylemi? ben de evlilik programinda degildim. o ortamda oyle demem gerektigi icin soylenilmis bisey. zaten kuzenim o 21 dedi ve oyle de kaldi. konusu acilmadi tekrar.
amac ne yani ben anlamadim? yasina gore yorum yaz ozaman biraz olgun adam akilli yorumlar yazin. mico filan.- +1 yıl
Kızım sen hasta mısın yoksa tipin mi öyle gösteriyor bana da sen askerliğini yaptın mı diyorlar 20 yaşında gösteriyor muşum olay o değil ki bari hissettiğim yaş 23 de çık işin içinden ama seni hasta ruhlu yalancı ucuz kadın olarak görecektir evlense bile kafasında hep bir kuşku olacak acaba gene yalan konuşuyor mu beni kandırıyor mu diye sen en iyisi ben evlenmek istemiyorum diyerek bitir bu oyunu başka kısmetler ara ve bulduğun adamada ben 23 filan deme sakın tamam mı kızım 😂
Soran+1 yılhastalik ne alaka. askerligini yaptin mi demeleri daha olgun goremedikleri icin olmasin. BEN SANA O ORTAMDA HERKES 21- 22 OLDUGU ICIN KUZENIM 21 DEDI BENIM ICIN VE KONU O SEKILDE KAPANDI... ANLADINN MI? BENDE ACMADIM NE O NE BEN. BIR SEKILDE SEVGILI OLDUK HEPSI BU. ne alaka ya ucuz kadin filan? agzini topla ya dengesiz
çok geç olmadan git söyle. zaten 3 sene boyunca nasıl sakladın? hayır anlamamış olması bile ilginç.
00 Yorumla
+1 yılBence söyleme vakti gelmiş:çünkü evlilik aşamasında çıkacak zaten...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet de asil sorun beni kabul eder mi
- +1 yıl
seni gerçekten seviyor ise kabul eder.
Ama bunu şimdi söylemelisin bence. söz veya nişan olduktan sonra değil...
Niye 21 dediğini anlamadım ben yasını küçülteni gördumde bu kadarda küçültülmez kii
00 YorumlaAnnenler hic mi demedi kizim sen 30 bu cocouk 25 neyin kafasini yasiyorsun evlenmelik adammi aliyorsun buyutmelik cocuk mu diye helal annenlerede
00 YorumlaAy be abla naptın zaten kucuk gosteriyorsan ne diye yalan soyledin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olmicam zaten taniscam birdaha yuzunu gormicem diye :) sonra da duzeltemedim. yas konuu hic olmadi :(
hahahahaha :D güldüm sesi yapacak bişi yok diyecen yani
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yapacak bisey yok ta beni kabul eder mi sorun o.
+1 yılBence gerçeği söyle birşey diyecek olursa Peygamber efendimiz evlendiğinde Ayşe annemizden tam 20 yaş küçüktü bizim yaptığımız günah değil aksine sünnet. dersin ;)
00 Yorumlavay arkadaş ya marketden sürpriz yumurta almak daha az riske girmek demek :D bu nasıl yalan
10 YorumlaMerak ettiğim 2 senedir hiç mi nüfus cüzdanını görmedi?
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo :D ehliyetime bile bakmadi hic :D eline gectigi olmustur demekki dikkat etmedi
+1 yılO sana young sın diye aşık olmuş dua et mature seviyor olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılsen mature mi seviosun?
- +1 yıl
Bu durumda benim ne sevdiğimin önemi yok sevgilinin var.
Soran+1 yılben de sana sordum. sevgilime degil :)
- +1 yıl
Güzeli denk gelirse severiz
+1 yıleder elbette neden yalan söyledinki sanki, bak yalancının mumu pek fazla yanmıyor, gerçekler acıda olsa söyleyeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yıltanisir gecer birdaha gormem saniyordum. kaynasacagimiz sevgili olacaimiz aklimin ucundan gecmemisti. sonrada yalandan donemedim. zaten yas konusu hic acilmamisti. tek sorun simdi kimlikte gorunce kabul edip etmecegi
- +1 yıl
eder ben olsam hiç sorun etmem ama yalanı hiç sevmem, baştan söylemiş olsaydın seni daha çok severdi emin ol
+1 yılafedersinde sen sışmışın. ama çok merak ettim simanı :D
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle söyle en kısa zamandaa :) kucuk gösteriyorsan problem olucagnı znnetmiyorm :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ben olsam bırakmam tek sorun bu olsa keşke yaşın hiçbir önemi yok bence kafalar uyustuktan sonra inşallah anlayışla karşılar😃
00 YorumlaAhahhahah : söyle doğruyu gönlünü kaptirdiysa birakmaz bu saatten sonra :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük kardeşim ölmüş onun nüfusuna geçirmişler de ahahhaah :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhahahahahahah eşşek seni :D
04 Yorumla- +1 yıl
Madem soru sordun Kızmıcaksın herkesin görüşüne saygı duyacaksın kızım sen ateşle oynuyorsun farkında değilsin bir elinde benzin bir elinde ateş patlarsın yakında görünüş fizik olarak fit yakışıklı genç görüyorlar diyorum sana anlama sorunun var senin bence ben bir kıza yaşımı söyleyince kandırma beni diyor kimse 28 yaşında olduğuma şaşırıyor nüfus kağıdımı göstermek zorunda kalıyorum Buda benim hoşuma gidiyor yaşlanmıyorum işte zaten ruhum enerjik deli dolu heyecanlıyım sen kendi derdine yan kızım ne demişler yediğin hurmalar Birgün gelir tırmalar 😂😂😂
- +1 yıl
Len eşşek yanlış adama oynuyorsun :D doğru yere yaz sunu :D bende dıyorum noluyo l*n :D
Soran+1 yıl@captan-x ben verdigin cevaba kizmadim. verdigin -ergence- cevaba tepki gosterdim.
Hic te 28 yasinda gibi degilsin. bir kere yazarken nokta koy da anlayalim. @sonsofanarcy bile daha olgun yazmis mesela. ben senin yorumuna kizmadim. yalanci gorebilirsin, ama sen de 28 olup 28 yazacak kadar yalancisin. Beni seni nasil gordukleri alakadar etmez hal ve tavrin da cocukca oldugundan dir. bu yorumda sadece kendi fiziginden bahsetmissin. anlama sorunu diyorsun ama ben anlamadim niye oyle goruyorlar demedim ki. ben kendi derdime yaniyorum zaten. Sen kendine bak yalanci-kankacgim.
Soran+1 yıl@captan-24 yazacak kadar yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanlis tuşa bastim dersin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyuz yuzeydik :D
+1 yıl:D uvvv adamin beyni gider be
02 Yorumla
Soran+1 yılevetttt korkum da buyzdeeen :D
- +1 yıl
:d kolay gelsin sana şimdiden 😂 bence ilerlemeden daahada söyle
+1 yılyuh bir şekilde yaşını küçültemez misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil olcakkk :)
+1 yılSen bildiğin 90 a takmissin golü 😁😊
10 Yorumlaillaki öğrenecek en iyisi söylemen
00 YorumlaGerçekten kolay gelsin 👍
00 Yorumla
+1 yılkimlikte büyük dersin olur biter.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet 7 yas buyuk yazdirdilar köyde diyicem :D ya cok kotuyum :(
- +1 yıl
aynen :D
+1 yıloha yaa nası bir yalan
02 Yorumla
Soran+1 yılbasta sevgili olacagimizi dusunmeden soylenilmis bisey. takila takila asik olduk. yas konusu hic olmamisti. evlilik olunca cikicak. asil sorun beni kabul eder mi
- +1 yıl
yani illa ki büyük tepki gösterecek illa ki güveni sarsılacak ama ayrılmaz bence
Hemen söylersen daha iyi olr zaman gecmeden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaşını küçülttür bari.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasil?
- +1 yıl
mahkemeye başvurup küçültebilirsin.
Soran+1 yıloyle her isteyeninkini kucultuyorlar mi? ayrica 23 yasina mi getirirler naparlar nasil olacak bu durum. soylemeyip boyle bisey yapsam sanki daha iy igibi
- +1 yıl
yalan bir gün ortaya çıkar. küçülttür en azından bahanen olsun.
+1 yılben olsam seni terk ederdim
06 Yorumla
Soran+1 yılterk ede ede 40 yasinda hala yanlizsin sanrim.
- +1 yıl
hayır yalancı kız... evliyim... ve asla ilişkilerim de yalan söylemedim... bana laf çaktığını sanacağına bu koca yalandan nasıl kurtulacaksın onu düşün...
Soran+1 yılgidip soyliycem napicam. kabul ederse eder etmezse kendi sorunu. tombik
- +1 yıl
bir yandan kendi sorunu diyorsun ama öte yandan burada yusuflamış halde soru sorup çare arıyorsun :)
Soran+1 yılcare aramiyorum. sonucta benimkinin caresi yok. kabul edermi acaba diye merak ettim. etmese ne ben olurum ne de o. :) sende laf sounca rahat hissediosan kendine, buyur daha bicok karakter yazma sansin var. bayim
- +1 yıl
yok ya ben seni yalanınla başbaşa bırakıyorum hanımefendi :)
+1 yılmature misin sen simdi :)
012 Yorumla
Soran+1 yıl30 um :) ne oldu hosuna mi gitti :)
- +1 yıl
evet:) offffff hangi şehirdesin
Soran+1 yıl30 yasinda bir kizla evlenirmisin ama? cinsellik disin da?
- +1 yıl
evlenirim fiziği güzelse boyu boyuma uygunsa:)
- +1 yıl
Nerdesin :/
- +1 yıl
seninle tanısmalıyız bence :)
Soran+1 yıltaktin ban :)
boy kaç?- +1 yıl
1.79
- +1 yıl
Taktik ban ne demek:) senn boy kac fistik
- +1 yıl
Pardon anladim taktin bana demissin evet taktim birakmam:))
- +1 yıl
Sen bir bana mesaj atsana bekliyorum:)
- +1 yıl
yaaaaa nerdesinnnn :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrılacak senden :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbu kaniya nerden vardin?
- +1 yıl
Erkekler kendinden büyük kadınları çok zor kabul ederler.
Soran+1 yılburadakilerin cogu kabul ediyor :D demeki sen etmezdin... anladim.
- +1 yıl
Burdaki kere nefes alsın yeter. Ben gerçeklerden bahsediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş kimliğini görmedimi hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılhayirrr gormedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYandın bundan sonra zor güvenir sana
00 Yorumla babam büyük yazdırmış de
00 Yorumla
+1 yılGerçeği söyle seni bırakırsa sevmiyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Allah tamamına erdirsin ne diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılAMinnn insallah
Oha cüs yavaş gel :D
02 Yorumla
Soran+1 yılvallabiraz fazla olmus :D aynen de napim olan olmus
Of of ne yaptın sen!
02 Yorumla
Soran+1 yılyeminle sevgili olmayiz diye uydurmustum. ama kaynastikca sevdik ve yas konusu hicbizaman acilmadi. simdi evlenicez kimlikte filan gorucek. kabul eder mi ne der bilmiyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılmahkemeye git küçült...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMahkemeyi kaybettim yasimi buyuttuler de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılKucağında sallayarak buyutursun
00 Yorumla
+1 yılAhaha buda iyimiş ya 😄 bence soyle sorun olmaz 😄
00 Yorumla:D vay otuzluk
03 Yorumla
Soran+1 yılole naparsin :D
Soran+1 yılhahahaha sesli guldum :) cok yasa
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha amkk troll e gel asasaadsa
00 YorumlaŞaka gibi
00 Yorumlaoha efnejfnerjnf
00 Yorumlaohaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılAnaaaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendisi önemsemez belki ama ailesi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaboooow
00 Yorumla
+1 yıloha drama bak :D
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası