Çok korkuyorum. Ms miyim yoksa Als mi?

Ben kendimi bildim bileli 5 yaşımdan beri yolda yürürken diz kapaklarım böyle sendeler gibi olur yani nasıl desem dizim sanki kayar gibi olur boşa gelir hatta aileminde dikkatini çekmiştir bu. Bunun dışında 4 yıl kadar önce sol kolumun altında bilgisayar uzunca süre bilgisayar kasası taşıdıktan sonra o kolum bir gün kadar titredi ve hissizleşti. ondan sonra halter kaldırırkende aynı şey oldu sol kolum titredi ve hala sağ koluma oranla daha güçsüz diyebilirim. Ve vucudumun sol tarafı daha soguk sanki. Son dönemde ise sürekli bir baş ağrısı (migren şeklinde) kulak çınlaması birde başım ağırırken grip tarzı kırıklık hissi ve yorgunluk oluyor. Bazen kelimeleir karıştırıp kekeliyorum... Çok korkuyorum ms yada als olabilir miyim? yoksa sorunum önemsiz midir.
Güncellemeler
+1 yıl
birde çişimi yaptıktan sonra tuvaletten cıkınca esofmanımın ıslandıgını yani bi süre daha çiş aktıgını fark ediyorum. birde bazen sol kolumu (heavy metalci işareti) yapmış gibi gerildiğini fark ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
psikolojik sorunlarım var abartmış olabilirim arkadaşlar ama yinede bu sorunları yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum saolun
Çok korkuyorum. Ms miyim yoksa Als mi?