AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Ona layıksın demek ki.
yahu abi sende ne sertsin az hafif gel
thug life
bak fişide senin tepsinde bırakmış sen gör parasını diye!!! bir saniye daha oturma orada :D
Sen ismarla bir gün ona en pahalisindan bir yemek
okadarlık mala sahipsen çocukta sana okadar harcar. mantığı budur
Biz hatunla 2 yldır burgere gidiyoru neyin kafası bu onu anlamadım
İyi işe ne guzel ben pahali diye orayada gitmiyorum
Haha 😂😂
ahahh biz makarasına oturup gömüyoruz onları :D @ıamsohotıknow
Bence ayrıl burgere gidip range, barbekü, sarımsaklı mayonez almayan adamla ilişki yürümez..
Bu saglıksı menuyu yıyorsanız hep zaten ıkınız baskasını bulmaayabılırsınız kendıne dıkkat et
Gözün doysun
Çırağan sarayına mı götürsün seni
Hiç anlayış yok
Sen ne hadle beni cekip benden habersiz paylasip aklinca dalga gecersin? Bu yorumumu gorur gormez bana ulas ya kezbani.
Bir anda level atlatmıycan semt kızları bunu kaldıramaz dedim ben seninkine ama denlemedi bak beynin erimiş ;p
insanları maddi durumuna göre yargılamak doğru değil bence, zengin seviyosan baştan niye onunla çıktın ki ;)
Bence Ayrıl ya Adam Daha İyilerini Hak Ediyor Sen Siktirip Gide bilirisin. senin Gibi Kızlar Yüzünden Biz Linçleniyoruz. sanki Senin Baban Acun ya. d Boş Yapma :)
Fakirle çıkman, hatta bu soruyu sorman hata.
Fakirle geçirilen zaman boşa geçen zamandır.
Ayrıl hemen...
Ayrılırken de cebine bir yüzlük koy sevaptır...
Bıktık artık sizin şu troll sorularınızdan ya. Büyüyün de gelin lütfen.
manyağa bak benimkine ben diyorum hadi burger e gidelim diye :D
l*n beni Burgere götürecek sevgilim bile yok, olsun hesabı öderim ben
Yanlış yapmış haklısın ebenin * götürmesi lazımdı
Bırakın artık zengin-fakir muhabbetini. Seviyorsan yeri geldi mi taş bile yiyebilmelisin.
değerini bil mk benim sevgilim olsa 1 sene boyunca tavuk döner yediririm en fazla:DDFD
patates ve kolayı büyük boy almış hakkını yeme
hahahahah ulan
Sen onu kaliteli elit bir yere götürseydin canım😀😀
Bence ayrıl emin ol senle bosuna zaman kaybediyor o daha iyilerine layık çok zavallısın gözünü para bürümüs paradan baska bir söy görmüyorsun
Senin gibi çoluk çocuk kendini hatun yerine koyuyor ya bende ona tutuluyorum kaç kuruşluksun ki sen Sarıyer de balık yemeye götürecek
İkişer tane almışsınız birde benide yiyin bare doymazsınız siz sdfg
Senin o önündekileri yiyemeyen kaç insan var dışarda biliyormusun haline şükret, laf edeceksen böyle sen götür ozaman pahalı pahalı restorantlara
Eger fakir oldugu halde Burgere götürmüşse adamdan daha ne istiyon Böbreğini mi satsın çocuk?
ayrlda kurtulsun senin gibi insanlıktan nasibini almamış birinden senin yüregin fakir
diğerleri gibi sana laf sokmak yerine gülüyorum sadece :D
l*n kaltak seni bogaza goturecek pezo mu ariyon horoz bu seni sillik
Yuh brnide yiyin zaten dünyayı yemişssiniz obezliğiniz hayırlı olsun😲
Ayrilma, belki gucu ona yetiyor allah allah aşliyosun, anlayışın yok mu?
yağlı patatesler, kola, myonezler, ketçaplarda açılmış daha fazla yazamayacağım.
Ayıp ya :( o senden ayrılsın bunu görse ne kadar üzülür
29 lira az para değil... biraz daha koyup iskender de yiyebilirdiniz...
Saygısızın önde gidenisin nesin sen prenses falan mı sjgsjshsjs ye işte zıkkımlan sana fazla bile
ben görkem karaaslandan geldim gerçekmiş yemeğin pahalısı ucuzu olmaz onu değerli ve lezzetli yapan kişi kimle yediğindir.
Bence ayrıl kendine ve vücuduna saygısı olan bir insan burger king mc donalds gibi yerlerde yemek yemez
aynen kanka 1 l suyu 50 tl olan bir yerde yemek yemeliler çünkü karakter parayla ölçülür tamam kanka iq less ya
1 su 50 TL diye bir şey şehir efsanesi bu bir ikincisi ben illa pahalı bir yere götürmen gerekiyor demedim bu iki işin sağlık boyutundan bahsettim bu üç ayrıca bu kişi böyle bir soru sorduysa
demekki özel bir gündü ve bence özel bir günde hiç bir kız burger kinge gitmek istemez
kanka 50 tl derken ironi yaptım ve özel ni gün olsa doğum günü vs. belirtseydi keşke sağlık bpyutunu düşünen de yok ayrıca lokantalarda da sağlıklı şeyler yk
Tabiki hiç bir şey evde yaptığın yemeğin yerini tutmaz ama burger mc gibi işlenmiş ve katkılı gıdalar ile düzgün bir restoran da hazırlanan ızgara et tavuk balık gibi ürünlerle kıyaslayamazsın ya da fast food hamburgeri ile lahmacunu sağlık açısından kıyaslayamazsın vs vs vs daha çok örnek var ayrıca demekki kız burger istemiyor inatla oraya götürmek de ayrı bir şey
Oha ! Kalk o masadan! ne fakirce bir görüntü böyle!!
Önündeki patates kızartmasıyla 3 kişi doyar. Belliki gözün aç sen götürseydin çocuğu yemeğe * fakir kim belli
sen gene iyisin, benimki simit sarayına götürdü simit ayran yiyip içtik ve herkes kendi hesabını ödedi
Bence ayrıl ama onun iyiliği için yazık o çocuğa çünkü
Sen bence onla ayrıl çünkü senden daha iyisini hakkediyor 🤡
yemek ısmarlıyım sana istediğin yerden ama çoçuğu rahat bırakıcan ok?
Ya bir defol git ayril cocuga yazik sen onu haketmiyosun
burger king bile pahalı lan ben bereket dönere götürdüm :D
benim götürevileceğim en lüks yer orası anlamıyorum siz kimsiniz ln bir kız gitse başka kız var çocuk seni sevmiş hemen bir ego yapmalar kezo
Tepsiyi Yüzüne Yapıştır Ve Uzaklaş Ordan ♥
Avmdeyiz rezil mi ediyim o kadar vicdansız değilim ben
Bunu Düşünecek Kadar Bencilsin Ama vicdansız değilsin he Ben senin yerinde olsam senin kişiliğinde olsam bunu yapardım :D Merak etme o çocuk senden sonrakileride aynı yere götürecek :D ♥
Ayrıl minakodugum çocuk kurtulur senin gibi kaşardan
Sizin İhtiyacınız olanlar Listesini hazırladım
1-) Beyin
2-) Akıl
Git ayrıl çocuğa yazık ya kurtulur senden ya varoşu seni
Burdan o arkadaşa sesleniyorum terket bunu kardeş gençliğine yazık.
Sen onu haketmıyosunki zaten bnim sevgilim adam oldun sevsin simit yesemde olur:)
herkes akıllı degil işte
sırf yeme içme
gösterişli şeyler
ancak bu hayat kısa
sevmek sevilmek daha önemli.
Aynen öyle bide kızlar ödesin madem erkeğe niye yukkeniyonuz:) çalışın. Öyle hayat kısa kalp kırmaya ne gerek varkş, ha iskender ha hamburger karnın doysun:)
Niye o seni yemege goturuyorki sen onu gitur amkkkkj kizi :)
Biri şunları toplayıp yaksın mümkünse 😆😁
Troll severim belanı ha =(
Seni bir yere götürende kabahat zaten..
29 tl bunlar boru değil.
Aradığım yorum :D
Ayrıl bence sen o çocuğu haketmiyosun