Ya hu evinizde Fransız aşçılar, masanızın dibinde elinde havluyla bekleyen garsonlar mı var? Ya da yalılarda yaşayan trilyonluk bir insan mısınız? Her şey maddiyat değil bu hayatta halâ bunun farkında değilsiniz anlaşılan... Ne yapsın adam seni her gün suyun bile 50-60 TL olduğu mekanlara mı götürsün? Cebindeki para için biriyle sevgili oluyorsanız, hiç olmayın daha iyi. Bir de utanmadan fotoğraf atıp, pişkin pişkin bize soruyorsunuz. Bence ayrılın ve bırakın adam hak ettiği kişilerle yaşasın hayatını, sizin gibi cüzdana bakan biriyle değil...
19
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Suyun 50-60 lira olduğu neresi var en pahalı yerde 10 liraya içmiştim o da bodrumdaydı zaten
galeri12.uludagsozluk.com/.../...ekan_668762_m.jpg ve bu tarz birçok mekana denk geldim. Hadi diyelim en fazla 10 TL olan bir mekan olsun. Sürekli o tür yerlere götüren bir sevgili çok zengin olacağı için seveceksiniz, aşık olup kapısında yatacaksınız hatta itaat edeceksiniz ona. Hatta Burger gibi mekanlara gitmek yerine size direkt hakaret etse bile ona hak vereceksiniz çünkü "Fakir" değil, "Zengin" siz de parayı seviyorsunuz.
50 ya da 30 olması fark etmiyor siz daha bunu anlamamışsınız bile. Her neyse, anlatmak istediğimi anlayan anlamıştır da asıl anlaması gereken kişi olarak siz anlamamışsınız maalesef ki.
Bidakine sen verirsin parasını lüks restorana gidersiniz.. Hesabı o ödediyse 1-0 şu an borçlusun ona.
Ticari olmak istiyorsun herhalde toparla kendini.
Not: Kalitesiz kadın adamın servetini yer bitirir. Bebek gibi hep yer durur. Kaliteli gerçek kadın bakkal dükkanındaki adamdan Sakıp Sabancı , Belediye başkanından Cumhurbaşkanı yapar.
Bakalım sen bu çocuğu nerden nereye taşıcaksın. Kendini hakarete uğramış hissediyordunya al sana acı gerçekler. O çocuk seviyoki burun kıvırmana ses etmedi haberin olsun.
Sana pişmanlık duydurmanın vakti gelmiş. 1. Yaşına veriyorum taş çatlasın 18 yaşındasın dır he daha büyüksen otur utan yerin dibine gir şu cümleden sonra 2. Yazık ki çocuk karşısında sevgilim var diye oturuyor belki mutlu seninle ama içini bilmiyor 3. Burger King mi yemek istersin karides salatasımı desen King chickenı tercih ederim 4. Çocuğun elleri tırnakları çok hoş ;) Sevmiyorsan bir an önce ayrıl yazık etme çocuğa küçük seni
:D ya ahhahaha Burgere seni götürdüğüne göre kezo sensin ayrıca sana güldüm dedim hani şaka olark algıladığmı belli etmek için sen gerizekalysan benim suçum ne 😂
@myadres Ya cidden insanlık ölmüş o çocuk senden ayrılmalı senin kadar iğrenç tek derdi para olan insanlarla birlikte olmamalı yazık cidden halinize yazık
yavrum nesi fakirlik anlamadım? kac yasındasında sevgilin kendi parasınmı kazanıyor? baba parası yemek kolay önunuze geleni fakir diye yargılayabiliyosunuz. gidin calısın bakalım onu burgerda harcayabilcekmisiniz. herseyi gectim ne bekliyosun en lüks restaurantta portakallı pekin ördegi yemekmi?
Nereye götürsün istersin? Boğazda bir portakallı ördeğe ya da balığa belki de cordon bule hayır demezsiniz sanırım küçük hanım !!! Şaka yaptığını düşünüyorum...
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ördek eti fena değil ama ördek olduğunu bildiğim için yiyemiyorum :/ İstanbul'da yaşamıyorum ki boğazda yemeğe götürsün
çok ahlaksız bir kızsın senin gibiler erkeklerin parasını yemek için sevgili oluyor ve çoğunuz hesabınızı ödeyen biri olmadığında doğru düzgün gezemiyorsunuz :D o yüzden mi hemen yediklerinin fotoğrafını çektin :D aslında acınacak haldesin :D
Eski sevgilimle. Yeri geldi hiç yemek yemedik yeri geldi o ödedi yeri geldi en iyisini yedik yeri geldi en kötüsünü. Burger döner çiğ köfte de yedik. Sevsen buna takılmazdın
Yani olaya şöyle bakmak lazım;sen çocuğa sevgilim diyosun eğer bu sevgiliden öteye gidicekse evlilik felan tabikide ayrılma önemli olan kalbinin zengin olması az paraylada sadet olur hatta daha mutlu olursun.. Eğer sadece gönül eğlendirmek için sevgili olduysan ve beklentilerini karşılamıyorsa çocuğu rencide etmeden ayrıl 😏
Ulan lanet kari yillik 52 bin okul odemem var peynir ekmek ile gunu geçirdiğimiz oluyor sukur ediyoruz bunu bulduguna mi fakirlik diyorsun ay allahim bu nedir ya
Yani Allah beyin vermiş bunu kullanmaman komik çocuk belki içinden mutlu sevgilim var vs. diyodur ama sen çocuğun cebine parasına göz dikmişsiniz yani üzülüyorum şöyle insanlar var ülkede İstanbul'a gel de seni bi bi bardak suyun 20 tl olduğu mekanlara götüreyim ama sen ödiyeceksin azcıkta sen öde o çocuk sonuçta kölen değil sendede para vardır yani
Resimdeki iki ayrıntıya takıldım. Birincisi çocuğun elleri maşallah çok güzel. İkincisi o kadar patatesi bitirdin mi sen? Şayet evet ise cevabın. Çocuk seni doğru yere götürmüş.
sevgilim param olmadıgı zamanlar eve yemek getiriyordu olunca istedigimiz gibi harcıyoduk hesabı bazen ortak öderiz bilerek cüzdanıma bakar param az kaldıysa falan. bir de hic oyle bir kız gibi degildi iyiki boyle bir kız bulmusum derdim hep. çok şükür boyleleri denk gelmedi hic
Troll soru ama yinede senin istedigin gibi yorumlayayim: kiza bak burger king de yemek yiyor karnini doyuruyor millet ac evsiz sokakta dolasirken bide yemek begenmiyor gittigi yeri begenmiyor sanki kendisi 2. elizabeth ya salagi ayril bencede
Ayril ki cocuk senden kurtulsun hepinizin fiyati var degil mi sevgi nerde ask nerde birde utanmadan resim atiyorsun o pirlanta gibi kardesim senden cok daha iyilerine layik
sevsen sana bir simit bile alsa mutlu olursun tantana yapmasssın hem zaten sevdıgınle bı odalı bı evde yaşaasan sana saaray gelır orası ama sevmedıkten sonra sarayda bile yaşasan orası cehennem olur sana
Çöpten ekmeğini çıkarana igrenerek bakan ama para için soyunani alkislayan siz kızlar olduğu sürece biz sizinle cinsellikten başka bişey düşünmeyiz ( sadece senin gibi kızlara sözüm )
Peki Bide 13,50 Lik 2 li Menü Aldı ise Boşa Onu Yanında Ranch sos veya Barbekü sos olmadı ise Kesinlike Açıklama Bile Yapma Burger King Nedir ya Oldu Olacak Tavuk Döner Alsa idi Ekmek Arası Dimi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hemde king chicken menü söylemiş yuh be. hemen ayrıl yarını bekleme :) :)
En İyi Cevaplar