Maddi durumu çok iyi. Benim maddi durumum kötü olmasina rağmen ona busuru hediye aldim ama o bana hic birşey almadı. Yanlış anlamayin hediye falan alsin demiyorum ama bu bana deger vermediginimi gösterir. Yenice dank etti 4 aydir bana hic birşey almadığı
Sevdiğimin bir gülümseme si için Dağları delerim demim saçma olur😃 Ama elimden ne geliyorsa yaparım Bu kazan kafalar nerden bitmiş anlayamıyorum Hangi günahın bedeli bunlar))
@Dajsy O değilde ben konuşma üslubuna takıldım, erkek arkadaşınızın konuşma tarzı, üslubu hiçte saygın ve sevgi besleyen bir erkek üslubu değil.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklisiniz ayrilsammi? Kizkardesine falanda busuru hediye aldim. Ama hep ben aldim demiş kızkardeşine. Kardeşide ciktigimizi biliyor. Diyebilirdi benim hediyemin olduğunu
Bir ilişkide bu tarz durumları konuşmak pek hoş değil, lakin sizin ilişkinizin bir kıymeti ve hükmü kalmamış. Bu nasıl bir saygısızlık ve edep yoksunluğudur ki, sizin onun kardeşine gönülden sunduklarınızı kendi üstlenebilir. Ben ilişkiniz adına bitirin, ya da bitirmeyin diyemem, lakin bir kez daha ciddi bir şekilde gözden geçirmenizi önereceğim. Ve lütfen her şeyden önce kendinize saygı duyun ve kıymet besleyin ki, aynı saygıyı ve kıymeti size beslesinler.
Estağfurullah rica ederim, asıl ben teşekkür ederim. Umarım varlığınızın değerini ve esasınızın kıymetini bilerek serin bir kafayla düşünürsünüz ve umarım her şey gönlünüzce dilediğiniz gibi olur. Son kez hatırlatmak isterim, kendinize saygı duyun ve değer verin, bunu gerçekten yapın ki aynı saygınlığı ve değeri bulasınız.
Erkek arkadaşım öyleydi. İstemediğim bir şey almaktan korkardı, beğenmediğim. Başlarda al dedim, daha sonra o ne alacağını bildiği için direk alıyordu :)
En İyi Cevaplar