25 mayista sevgilim oldu tek o gün bana cicek aldi o gün bugün hic almadi hic almiyor hediye, hani gözüm yükseklerde degil fakat insan kendini degersiz hissediyor
bu erkekler neden hediye almaz?
25 mayista sevgilim oldu tek o gün bana cicek aldi o gün bugün hic almadi hic almiyor hediye, hani gözüm yükseklerde degil fakat insan kendini degersiz hissediyor
bu erkekler neden hediye almaz?
Erkekler genelde iki sebepten hediye almaz.
1. Sebep-) Hak ettiğini düşünmüyordur, çünkü ona olan arzunu görmüyor olabilir, yani seni kendisine bağlı hissetmiyor olabilir.
2. Sebep-) Seninle ciddi ilişki düşünüyordur ve işte bu yüzden tüm yaşam tarzına en ince ayrıntısına kadar gözlem yapar, en ufak bir kusur gördüğünde bile uzun bir süre daha gözlem yapma gereği duyar ki sen doğru kadın mısın?
iki sebep birbirine benziyor gibi görünüyor ama öyle değil. Zaten daha dün sevgili olmuşsunuz ne bu acele bu arada!
Kadınlara tavsiyem: İlişkinin ciddi olmasını istediğinizi ve evliliğe gitmek zorunda olduğunu belirtmeniz veya hissettirmeniz halinde; erkekler bu durumu kabullenir sıkıntı yok ama sizi çok aşırı analiz etme modeline girer ve ilişki sizin gözünüzde toksik hale gelebilir. O yüzden akışına bırakın derim, tavsiyem bu.
Bana 2 buçuk yıldır almadı bi ilk zmanalar doğum günüm de kolye almisti o da karardı gitti ztn durumu evet çok iyi değil bunu biliyorum ama boş nelere para harcadıgini kredi çektiğini gördüm yani kendimde hiç istemedim istediğimi mi de hiç belli etmedim ama düşünmesi önemli benim için canı sağ olsun onun gözünde değerimiz böyleymiş
Bunu söyleyen bir tek sen değilsin tatlım! Gerçekten bazı erkekler hediye olayını çok önemsemiyor ya da akıllarına bile gelmiyor, inan bana! Senin değerli hissetmek istemen çok doğal, çünkü hepimiz küçük sürprizlerle, minik hediyelerle şımartılmak istiyoruz. Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı olabiliyor; kimisi sözle, kimisi hareketle, kimisi ise minik hediyelerle. Senin sevgilin belki bu konuda biraz düşüncesiz davranıyor olabilir, ama bence bunu tatlı tatlı dile getirebilirsin. Hayat kısa, hediyeleşmek enerjimizi tazeliyor! Onu yönlendir, bir bakmışsın tertemiz bir hediye çılgınlığı başlamış aranızda 💖✨
Cevap
5Cevap
istemiyor demek ki
Şöyle yapabilirsin aşkım şu kolye çok güzel değil mi diyip resmini atabilirsin veyada kendine bir şey almayı düşünüyorsan şu eksiklerim var diye imada bulunabilirsiniz
Zekice
Peki sen ona yapiyor musun bir seyler yapmiyorsan yaparak belli edebilirsin kendini
Dur daha bir ay olmamış, ne hediyesi
Odun çünkü
Olsun almasın
Sen ona alki utansın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?