Bu , yeni ticaret kanununun tüketici haları bölümünde yer alıyor. Aldığınız mal alım yerinde ya da sonradan ayıplı çıkıyorsa, satıcı eski esnaf ağzı yaparak servise gönderelim demeyi dener. Yargıtaydaki örnek : Kişi arabayı Antep bayisinden alıyor ancak marj dinamosu çalışmıyor. Dolayısı ile araba yürümüyor ya da vurdurma tabir edilen usulle çalışıyor. Bayi servis istanbul da biz satışı yaptık siz servise götürün deyince , alıcı iterek mi götüreyim çekerek mi diyerek arabanın değiştirilmesini istiyor. Konu mahkemelik oluyor ve dava, kanuna göre satıcının temiz mal teslim etmekten sorumlu olduğu savı ile arabanın değiştirilmesine, tüm masraf zarar ve ziyanın da bayi veya anaşirket tarafından nakden ve bir kerede ödenmesine mahkum ediyor. Buna göre sizin de örneğinizde bayi hiç itiraz etmeden yeni bir telefon vermek zurunda.
AYIPLI MAL VE HİZMET NEDİR?
Satın aldığınız mal ve hizmetin ;
- Ambalajında,etikedinde , tanıtma ve kullanma klavuzunda belirtilen,
- Satıcı tarafından vaadedilen,
- Standardında belirtilen,
Nitelik ve/veya miktarına aykırılıklardan,
- Kullanım amacı bakımından değerini veya beklediğiniz faydaları azaltan veya ortadan kaldıran eksikliklerden,
Birini taşıması durumunda bu mal veya hizmet ayıplıdır.
AYIPLI MALDAN DOĞAN SORUMLULUK
Satici,tercih ve talep ettiğiniz seçeneği yerine getirmekle yükümlüdür.
Satın aldığınız ayıplı maldan ve/veya ayıplı malın neden olduğu her türlü zarardan dolayı satıcı,bayi,acenta,imalatcı-üretici ve ithalatçı birlikte ve zincirleme sorumludurlar.
Satın aldığınız malın ayıbı gizli nitelikte ise , hakkınızı aramak için kanuni süre iki yıldır.
Satıcı,satılan malın ayıbını tüketiciden hile ile gizlemişse 2 yıllık zamanaşımı süresinden faydalanamaz.
SATIN ALDIĞINIZ MAL AYIPLI İSE HAKKINIZ NEDİR?
Satın aldığınız malın ayıplı olduğunun anlaşılması halinde ; malın teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde satıcıya başvurarak
-Değiştirilmesi,
-Ödediğiniz bedelin iade edilmesi,
-Ayıpın neden olduğu değer kaypının bedelden indirilmesi,
-Ücretsiz olarak onarılması,
-Tazminat hakkı,
Haklarından istediğiniz birini talep edebilirsiniz.112 Yorumla
Soran+1 yılharikasınız bende bunun örnek yazısını ihbarname yazarak onlara bu akşam sunucam
Soran+1 yılben noterle yollatıcam uygun dimi
- +1 yıl
Önemli noktası fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde bu uyarıyı kanıtlı olarak ellerine geçirtmiş olman. Metinde hikayenin tamamını fazla sözler kullanmadan , üçüncü bir şahıs ( hakim ) okuduğunda bütün akışı ve seçtiğiniz talebi anlayabileceği netlikte yaz. Öyle ki , hakim " bu adam meramını anlatmış " deyip direk karşıya " sen buna karşılık ne yaptın " desin. Açık bırakmamaya ve suçlama yapmamaya özen göster, olayı anlat sadece.
Soran+1 yılçok sağol zaten örnek vardı ve aradım yardımda aldım hakem heyetinden ben
- +1 yıl
Haklarını savun , cihazın hatası bayi ile anaşirket arası sorundur. Satan komisyonundan olmamaya çalışıyor temeli bu direnişinin. Yeni sıfır ve kutusunu önünde açacakları bir cihaz olmak zorunda. İlla orda bozuk çıkması gerekmiyor dip arıza denen şeyler sonradan çıkabiliyor. Bir arkadaş iphone 5 aldı evde kameranın çalışmadığını farketti, aynı tripler ona da yapılmış. Anlattım, gitti israr etti ve kutusunda sıfır aldı geldi.
- +1 yıl
Gerek yok , kanun net ve tartışmasız. 30 gün içinde bildirilen arızada alıcının memnun olacağı seçenek değiştirme ise , satıcı bunu uygulamak zorunda. Bunun sim kartı taktı takmadı yorumu olmaz, t.h kararı zorlayıcıdır ve aslında satıcı herkesin t.h yolunu bilmediğini bilir . Orada sim takmak bariz ve reddi imkansız durumu yaratır ama, şart değil , 30 gün vermiş kanun.
- +1 yıl
Güncellemen için : Geçmiş olsun, bilinçli tüketici olduğunun ve anaşirkete karşı, kanun ve kurallara rağmen direnme ile zor durumda kalmayı göze almamış ve tercihini yerine getirmişler.
Neticede ayıplı mal ayıplı maldır, arabası ya da telefonu diye alt ayrımı yok kanunun, karar ayıplı mal mevcut olduğu heryerde bağlayıcıdır.
Soran+1 yılihtarnameme bakmadılar bile inanın gerek yok kendinizi üzmüşsünüz dediler ay bir iyilerdi anlatamam
Soran+1 yılalmadım ama alıcam çok sağolun
En İyi Cevaplar
cihazın kutusunu atma , garantı belgesını media markta onaylat ama gercek kaşe ve tarih olsun ayrıca kutunun yanında bulunan 3 adet ime numarsından bırnı al ve garantı belgesıne yapıstır. dogrudan samsung basarı elektrongın servısene ıade yada degısım talebı ıle gıt. eger degıstırmez yada ucret talebını red ederseler. sende evının yanında bulanan kaykamalıga gıt . tuketıcı hakem heyatıne basvur. cıakn karar da ıster hedıye kartı aılır telefonu alırsın ıster . ucretı. bu rada karar lehıne sonuclanırsa ucertı alabılırsın. sana ıllakı hedıye kartı vermek lazım derslersede ıananma hakalrı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştirildi çok mutluyum sorunsuz hemde inanamadım.kendişleri hemen dedi çok üzgünüz vs dediler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kötü olmuş. aradığın zaman tehditte et. heryere yazıcam kötü olduğunuzu ilgilenmediğinizi diye mahkemeye de başvurucam falan dersen daha çok ilgilenirler
11 Yorumla
Soran+1 yıldedim dedim herşeyi dedim.çok sağol
+1 yılbakmadan alirsan boyle olur iste. sloganlarini bilmiyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılhediyeydi inan
- +1 yıl
hadi inandim
Soran+1 yıl:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBen o firmada daha önceden çalıştım.Eğer hattını taktıysan ürün mecburen servise gidicektik.Aldıktan 1 dak sonra bile getirsen bu satıcı firma tarafından tazmin edilmez.Sebebi şu
Samsung servis yetkilileri değişim onayı vermeden bu ürün değişmez.Hakem heyetinede gitsen onaylanması cok uzun zaman alır.Gidip cingar cıkartacagına bırak ürünü göndersinler servise ve sende ürünü kabl etmeyeceğini ve değişim talep et.Eğer ürün tamir olmaz geri gelirse yada bedel teklif edilirse,Mağaza yetkilisini iste ama sakın a sakın üslübunu bozma.Ve durumu uygun bi dille açıkla onlar gerekirse müşteri memnuniyeti adına değişeceklerdir.Bendeden sana bi yönetici tavsiyesi.010 Yorumla
Soran+1 yılallah yanımda gerçekden bana yardım etti ve değişdirdiler hemen
- +1 yıl
İşin görüldü ise ne mutlu sana.İyi günlerde kullan telini.
Soran+1 yılçok sağol yarın gidip telefon alıcamda hala inceliyorum hata yapmak istemediğimden ötürü
- +1 yıl
htc one v Alsanaa güzel bi telefon işini rahat rahat görür.
Soran+1 yılbakayım.peki lg hakkında düşünceniz
- +1 yıl
Model olarak yazarsan isen daha iyi yardımcı olabilirm.
- +1 yıl
Lg P880 LG Optimus 4X HD bu çok iyi bi telefon s3 mini 999 tl iken 200-250 daha verip bunu almak daha mantıklı.
Soran+1 yılmodel 2 tane var biri optimus l9 ve nexsus4
- +1 yıl
Hepsine baktım ama optimus 4x hd işlemci hızı farklı iyi 1 adım önde.
Soran+1 yılhım çok sağol.of kararsız kaldımda
+1 yılSende de ne şans var he. Şimdi uğraş dur bakalım telefonun yenisi mi gelecek gelmeyecek mi vs diye.Şikayet.var.com'a yazman iyi olmuş telefon kısmına gerçek telefon numaranı yazsaydın büyük ihtimalle bir kaç gün kadar seni arayacaklar ve dolaylı yollardan kendileriyle alakalı bir durumun olmadığını vs. söyleyecekler kafanı karıştıracaklar yani müşteri hizmetleriyle çok iyi bir konuşma gerçekleştir ve yeni sıfır kutusunda açılmamış bir telefon istediğini söyle. Ses tonun bile çok ciddi olsun. Akşam da dediğin yere gittiğinde kavga için adam lazım olursa geleyim:D
013 Yorumla
Soran+1 yıldoğru tel yazdım 2 sene evvelde foto makinesi bozuk çıkdı kutudan dartyde mağazayı yıkdım kıza delgeci fırlattım ağladı deli gibi güvenlikler geldi vs ama peşini bırakmadım 2 ay sürsede değiştirdim.analarını varya doğduklarına pişman ederim
- +1 yıl
Yürüüüü beeee yarış atı gibi hissettim seni bir anda:) Bir yarış atım olursa eğer adını alara81 koyacağım:) Severim tuttuğunu koparın kızları:) Helal olsun:)
Soran+1 yılgenelde arkadaşlarım çevrem vs herkezin değişimini ben yaparım ama slip yok ya şuan ona takığım ve aynı dart yolayını tekrardan yaşamak istemedim.
- +1 yıl
Ben de kaç defa söyleyeceğim bilmiyorum sana herkez değil herkes diye;) Hediyeyi gönderen arkadaşından rica et faks atsın sana slipi;)
Soran+1 yılçöpe atmış sanırım
- +1 yıl
Bankasından isterse tekrar çıkarttırabilir diye biliyorum
Soran+1 yılbankayı arasın ama haftasonu olduğundan alamaz dimi
- +1 yıl
Evet haftasonu olduğu için alamaz diye biliyorum
Soran+1 yılşuan aradım ana avrat küfrettim delirttim.yok ama illa teknik servise gidecek diyolar
- +1 yıl
ana avrat küfür etmene gerek yok küfür etmeden de çözebilirdin diye düşünüyordum. Sana dedim teknik servis vs. olayları girer işin içine diye kanunen 30 gün bekleme süresi var 30 günde şirketin bekletme süresi var eder sana iki ay iki ay sonra zaten o telefon eline gelince hiç bir şey hissetmeyeceksin bundan emin olabilirsin. Geçmiş olsun şimdiden. Uğraş dur şu saatten sonra:S
Soran+1 yıl2 ay sonra geçen telefonu kıçlarına soksunlar
- +1 yıl
son cümle yakışmadı...
Soran+1 yılvalla kendilerinede dedim umrum değil.takılma sende okadar.
daha önce başıma benzer olay geldi ama farklı biyerden aldığım iphone 4 te yaşadığım sorun olmuştu açılmamış 2 adet 0 kutusunda cihaz aldık eve geldik wifi bağlantısı yapmaya çalışıyorum bir telefon bağlanıyor diğer tlfn wifi yi bulmuyor bile bunun üzerine aldığım yere hemen götürdüm ve daha kutusundan cıkardığımda ilk denediğim şeyin wifi olduğunu ve bağlanmadığıını söyledim diğerinde hiç bir sorun yok dedim başta inanmadılar fakat kendilerinn telefonu ile wifi taraması yaptıklarında 10 tane wifi bulurken benim cihazım 1 tane bile bulmuyordu ve bn bunu daha kullanmadığım için ürünün 1 e 1 değişimini istedim onu firmaya bildirip bana tekrar açılmamış kutusunda yeni cihaz verdiler bnce aynı şeyi snde yap ve hiç tamir olmadan tekrr yeni cihaz iste
01 Yorumla
Soran+1 yılkendileri zaten yollamadı bu telefon çok bozuk dediler hemen istediğinmizi seçin dediler
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Media markt ve Electro World tarzı firmalar biton ürünü toplayıp getiriyor.Çoğu zamanda teşhir ürünlerini satıyorlar.Hiç merak etmediniz mi neden bu kadar ucuza sattıklarını...Çünkü toptan biton uzak doğu malını yükleyip geliyorlar.20 liralık hafıza kartını aldım ödedim kapının önünde telefonuma taktım çalışmadı götürdüm izah ettim garantiye yollayalım gibisinden bahane uydurdular.Bende yüksek sesle 20 liralık malın arkasında durmuyorsunuz bakın millet orda çamaşır makinesi alıyor.Bozuk çıksa onlardamı sıkıntıya girecek dedim.Çatır çatır değiştirdiler...
00 YorumlaÖncelikle sevindim değiştirmelerine sıradan biryer olmuş olsa idi o servise gide gele telefonda sende bir hal olurdun alara81. Ne söylediler çin'deki fabrikadamı üretiliyormuş bazıları yoksa reblüfished'tanmı bahsettiler. Bunun samsung yada s3 modeli ile bir alakası yok satıcı 285 lirayada alabiliyor bu cihazı 768 lirayada ama her ikiside 899 liradan satılıyor tüketiciye burada suç kimin sizce?
02 Yorumla
Soran+1 yılsuç bence samsungun şuanda
bence onlarla irtibata girmene gerek yok direk samsun servisine götürseydin sana sıfır telefon verirler hemde daha kısa sürede media market en az 1 ay sürüyor değiştirme yada bakımı o nedenle sana en yakın samsung servisine git yeni aldığın ürünün arızalı çıktığını kullanmadan ve media market yetkililerin hiç ilgilenmediğini samsun servis yerlerine iletirsin bunu dikkate alacaklardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılarayıp konuşayım
Soran+1 yılaradım onlarda teknik servis olarak inceleyecekler ama kalkıpda mediadan alıp direk oraya ben yollamayayım dedim çünkü kullanmışımda yollamışım olucak sanki ozamana
- +1 yıl
yok yollayabilirsin mediamarket'e verdiğinde 1 ay süre isterler ama samsung en geç 10 gün içinde halleder hemde aldığın ürünün faturasında tarih var kullanıp kullanmadığın belli olur dediğin gibi media market ilgisiz kaldığından bu kadar süre geçti o nedenle öyle düşünmezler hemde kullansan bile ürün hatalıysa zaten sıfır vermek zorunda 1 ay süre geçtiğinde ürün gelmezse firma sıfır vermek zorunda seçim sana kalmış.
Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Telefonla filan uğraşma.Mağazadaki üst düzey yetkililerle konuş. Muhtemelen personelin dediği şeylerle aynı şeyi diyecekler.Bana yenisini vermezseniz Genel merkezinize mail atıcam,Electroworld den de ürün aldık buna benzer birşey olmuştu hemen değiştirdiler de büyük ihtimalle çark edeceklerdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılihtarnamemi hazırladım akşam bir nüshada onlara bıtrakıcam zaten.kanunen hakkım varmış zaten öğrendim
Ürünü paket içeriğiyle ve paketini zedelemeden götür ve değiştirmek istediğini ya da ücret iadesi istediğini söyle. Kabul etmezlerse gerekçelerini yazılı olarak vermelerini söyle ve bununla tüketici hakem heyetine git.
04 Yorumla
Soran+1 yılzedelenmedi herşey yerinde jelatınleri bile yanında açılmamış akşam mağazaya gidip bırakıcam ve yazı alıcam hatta bende burda a4 kağıdına yazayımmı durumu onuda yollasınlar kendşmede alayım bir nüsha.onların verdiği teknik servis yazısınıda alayım ama kendilerine göre yazmasınlar diye
Soran+1 yılevet salı günü gideyim aldım telefonları netten dur bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiteye filan yazmana gerek yok.Tüketici hakmt heyetine başvurup iade ederim zaten hakkım de..Yöneticilerle filan görüş.Servisten arıza belgesi alman yeterli.Ayıplı mala giriyor yeni aldığında bozuk çıktığı için.
017 Yorumla
Soran+1 yılslibi bulsam birde.akşam gidicem daha yüzyüze görüşmedim ama direk mağazacılıkda hep aynı ya hemen teknşk servise yollayalım vs derler bilirsiniz.bu heyete internettende başvurabilirmiyim acaba bilgi verirmisiniz.olmadı yarın başvurayım bu akşam görüşeyimde
- +1 yıl
Ben konuyu bildiğim için.Gidip yönetimle görüşün.Fişi slibide bulun tabi ki.Yasal hak bu 1 ay içinde bozulsa bile iade ya da değişim hakkın var.Konyu biliyorum demen yeterli kesinlike tamire gönderme.Sadece servis belgesi alacaksın arıza ile ilgili.Marka ve model neydi?
Soran+1 yılsamsung mini s3.hediye alındı dün akşam açdım ve bozuk.sabahda hemen aradım.ama arkadaş slibi bulamayabilirim diyor atmışımdır diyor.fatura alınan belge bende.tüm ürün eksiksiz duruyor bozulmamış bile etiketi osu busu
- +1 yıl
fatura önemli zaten.taksitlemi alınmış.
Soran+1 yılfatura var 10 taksitle alınmış ama slibim yok
- +1 yıl
Faturanın hangi kasadan geçtiği bellidir bulurlar onu takma kafanı.İade ederim ben den heyete başvurup faturası avr sonuçta.
Soran+1 yılönce konuşayım zaten tarih satıcı mağaza herşey belli slibi bulsunlar ama işi yokuşa sürmek için böle yapıyolar.ben aynı telefonuda istemiyorum zaten soğudum
- +1 yıl
Ben çıkıcam birazdan konu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.Kesin servise gitmesin slib bulunur onu bahane etmesinler yeni alınmış zaten.Çok başvurdum heyete bu konularda bana bilgi verin mutlaka.
- +1 yıl
gitmeden konuşabilseydik iyiydi hatta tartışmaya filan girmeyin.Çıkıcam şimdi ben.
Soran+1 yılçok sağolun.teknik servise vermeyeyim ozaman dimi
- +1 yıl
Servise tamire vermeyin gerek olursa sadece arızalı belgesi alın.Gelince konuşuruz yine.Hoşçakalın.
Soran+1 yılteknik servise gidecekmiş illa ve tamir edilmesini istemiyorum paramı istiyorum dedim
- +1 yıl
Oraya gitmeden konuşalım isterseniz onlara inanmayın.
Soran+1 yılyok tüketici hakları kağıthane bölgesinde bir adam yardım etti bana.ihtarnae yazıcam ve bununla akşam gidip bunuda onlara teslim edicem 1 ay hakkım kutuyu açsamda varmış zaten ürün neolursa olsun
- +1 yıl
Arıza olduğu için ayıplı mala giriyor dediğin gibi servis tamirini kabul edersen iade hakkın ölür ben çok başvurduğum ondan görüşelim demiştim.
Soran+1 yıleklişyorum sizi
- +1 yıl
Tamam .
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. bende duydum s3 mini kotu diye bileydim soylerdım de neyse gecmıs olsun kurtulmusun tlf dan 5 yıldız verdim
00 YorumlaSamsunglar hep şikayet ediliyor bende anlamıyorum neden üretim hatasındanmı anlamıyorum herkes samsungdan şikayetçi gidip konuşmanı tercih ederim.
00 YorumlaBöyle insanlara gıcık oluyorum. Daha yeni almışsın telefonu ve hemen servis diyor. Akşam git kafalarına at telefonu.
03 Yorumla
Soran+1 yılbend eişde sinir olduğum konu o birde demezmi 2 hafta kalır.gerzekler bu sorunu bulmaları için 1 dk yeter baksa dokunmatik çalışmıyor anlar ama nerde.aziz nesin ne demiş türk milletinin yüzde 60 ı gerizekalı.az bile demiş
Soran+1 yıldeminde ettim 2.kez akşamda gidicem ama nuh diyolar peygamber demiyolar.hergünde arıyacam neoldu telefonum diye inadına.bunu planlıyorum.hırsızsınız dedim
+1 yıleğer internetten aldıysan 7 gün içinde değiştirme vveya iade etme hakkın var...
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştirdim:)
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. şikayetim var.coma yazman iyi olmuş hemen ilgilenirler
02 Yorumla
Soran+1 yılyazdım ama yayınlanmadı daha.çok canım sıkkın.şimdide kavga ettim
+1 yılBi dakikaa okuyun bunu
Media Mrkt 'den alınan ürünü almadan sorun teşhir ürünümü diye 2-3 kez karşılaştım oradaki şerefsizler size paranızın hakkını vermiyor teşhir ettikleri ürünü kakalamaya çalışıyor başıma 2 kez geldi 3'üncüde azarladım hepsini00 Yorumla10 yıldır bir oluyor böyle arızalı cıkma durumları sana vurmuş piyango :D
114 Yorumla
Soran+1 yılbana vurduda akşamda onlara vurucak hatta bugün onlara vurdu
Soran+1 yılimajı gidiyor işde ben uğraşıp yayın yapıyorum heryere
Soran+1 yılaradım tüketici heyetini adam kapalıyız dedi ama kıyamadı yardım etti bana ve ihtarname çek dedi nüshasınıda al dedi
Soran+1 yılihtarname hazırladım pazartesi çekicem
Soran+1 yıldediğim gibi akşam telefonu mağazalarına gidip bırakıp asla tamir edilmemesini o yazdıkları forma bırakıcam ve pazartesi ihtarname çekeceğimi belirticem
Soran+1 yılkısmet çözücez evelaalh.boşver hada farklı sorunum olacağına buna olsun.ben hallederim bu durumu dert etme
Soran+1 yılbenim öyle yapım yok tuttuğumu koparırım ve öledir.fotoğraf makinem sony dede aynı şeyi yaşadım ve 2 ayı sürdü ama ben kazandım.sonuçda hatam yoksa ölümüne giderim.asla bırakmam ucunu zaten dedimya aldım göze herşeyi.bakanlıklada konuşdum ettim.rahatım
Tüm şikayet birimlerine yaz. Twitterdan , facebookdan yaz. sikayet var dan yazman da iyi olmus. İlgileneceklerdir.
eN son da ilgilenmezlerse, tükeciti mahkemesine başvur ;) hakkından gelirler.04 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol netten başvurulurmu
Soran+1 yıltamam hemen bakayım olmadı yarın başvurayım
Abla kıyamam sana ya hep aksilikler seni buluyr ben alıp armapan ediyim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım
+1 yılBağır çağır yoksa değiştirmezler. Alır almaz servis peşinde koşmak nedir ya değiştirmeleri lazım...
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi ona kızıyorum alır almaz değil paketi açdım tele simi takdım bitti bozuk
- +1 yıl
Benim rekorum var o konuda,çok paketten bozuk ürün çıktı. sıfır ürünle aylarca servis peşinden koşup parça beklediğimi bilirim. Çok sinir bozucu bi durum. Sesini yükselt yoksa sallamıyorlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonuçta ne oldu değiştirdiler mi yazmayı unutma merak ettim
05 Yorumla
Soran+1 yılhaber vericem ama biraz uzayabilir konu.
Cevap sahibi+1 yılsorun değil sen haber ver ki bakalım nasıl bir çalışanları var davranışlar ve sorun halletmeler nasıl öğrenelim
Soran+1 yıltamam merak etmeyin.:)))
Soran+1 yılarkadaşım dün gittim mağazaya direk olayı anlattım ve kendileri özürler vs diledi çok süper davrandılar.çağrı merkezimiz biraz rahatsızdır dedi keşke bize geliseydiniz inanın biz 1 ay geçmemişse hemen değiştiririz demezmi.direk istediğinizi alın dediler.inanamadım.
Cevap sahibi+1 yılne güzel çağrı merkezine de böyle bir şey koysalardı
media markt a pek güvenmiyorum ..
01 Yorumla
Soran+1 yılbence güven 1 ay içinde direk değişiyolar yollamadan teknik servise vs
+1 yıldeğiştirirsin sıkıntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta teknik servisde kalıcakmış değişmiyolar kolay kolay
+1 yılhemen değiştirirler
aldığın mağaza01 Yorumla
Soran+1 yılvalla o öküz müşteri temsilcisi telde bana teknik servis diyince ağzına ettim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. büyük fırma cozum bulacaktır emin ol.
07 Yorumla
Soran+1 yılben mağazadan satıcıyla görüşmek istiyorum vermiyorlarda yani.hem kutudan farklı renk çıksın neyse diyip kullanayım hemde bozuk.ozaman bunda art niyet ararım ben
Soran+1 yılevet beyaz almış kutuyu açdık lacivert çıkdı
Soran+1 yılhediye gelmiş bakmamışlar çünkü belki değişirim diye.istediğim telefon kalmamış 2. alternatif bu alınmış ondan
Soran+1 yılakşam kıyamet var dur bakalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl0850 211 1 600 işe yaramaz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. media markta güvenim arttı :)
00 Yorumladeğiştirir sin sıkıntı yok
00 Yorumlahemde sana..değiştirilmesi lazım tahminen
01 Yorumla
Soran+1 yılyok orda kalıcak bakalım.iş uzayacak
ya git kafalarına at şekil yap yık orayı
03 Yorumla
Soran+1 yılakşam zaten yapıcam analarını ağlatıcam
Soran+1 yılşuan işdeyim onedenle gidemiyecem keşke elimde olsada tek çalışıyorum ben ondan bırakamam
+1 yıltüketici hakem heyetine basver degisim yapilmazsa
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam onuda yapıcam da nasıl
- +1 yıl
bulundugun sahirdeki tuketici hakem heyetinin adresini netten bulup gidebilirsin. ama yaninda fatura garanti belgesi vs nevar ne yoksa al.
Soran+1 yılyani gidip bizzat görüşmek gerekiyor öyle dimi
- +1 yıl
aynen, dilekçe verip mahkemeye basvuruyosun. gersini onlar hallediyor.
Soran+1 yılşimdi ben leventte oturuyorum sanayi ve tic.il müdürdlüğü bulucaam dimi onlar alakadarmış
- +1 yıl
heyetin bürosu oradaysa oraya gitmelisin. hafta icinde bi gun.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
bence git onları yol balım05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgelişmelerden haberdar et bizi
Soran+1 yıltamam edicem 1 hafta sonra ama .fakat hergün arıyacam orayıda rahatsız edicem
Cevap sahibi+1 yıltacize devam:D
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılhadi gözün aydın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyırlısı olsun ullah büyük
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Cok uzuldum
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol arkadaşım bende
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?