Bataryası şişmişti değiştirip verdiler ama 1 ay olmadan tekrar şişti ve kapağı açıldı. Oysa telefonu çok az kullanıyorum şarjda da oynamadım.
Ne yapicam şimdi? Telefoncuya tekrar götürsem para isterler mi :(
Bataryası şişmişti değiştirip verdiler ama 1 ay olmadan tekrar şişti ve kapağı açıldı. Oysa telefonu çok az kullanıyorum şarjda da oynamadım.
Ne yapicam şimdi? Telefoncuya tekrar götürsem para isterler mi :(
Dandik batarya taktılar galiba, tanıdik telefoncuya yaptırmak gerekiyor bazı seyleri
Benim kardeşimin hat girişi kırıldı onun için verdik, orijinal kamerasını çalmışlar sonradan farkettik kabul de etmiyorlar. Mis gibi çeken telefonun kamerası berbat oldu
Tanidikti bu güya :/ bide telefon çok bilinir değil idarelik bir telefon çalınacak bir şeyi yok bunun
Cevap
2Cevap
Geri götür birazda kavga çıkar biseycik diyemezler 😂
İnşallah yaparlar ya. 1 ayda nasıl tekrar bozuluyor onu anlamadım
Of ya. İnşallah para istemezler
İsteyenez garantisi var,
Normal telefoncu da yaptirdim
Muhtemelen şarj devren bozuk onu tamir etmemesi de onun hatası
Şarj devren bozuk ne demek anlamadım :/
Esnaf bu garanti vermek zorunda dükkanı varsa vergi kevgası varsa yasalar karşısında sen tüjeticisşn o da hizmet veren
Evet şarj soketi bozuk onu değiştirmemisler sallanıyor
Pili larj eden kısım tekefınun şçinde pili 3.7 volta kadar şarj etne kısmı o bölümün sorumkululuğy, sende dılarıdan 5volt veriyorsun. Muhtemeken larj devresi 3.7 volttan fazla verip pili şişiriyor, fece şarjda bırakma ce %95 şke sınırla şarjı telin samsung ise
Şarj soketi değil şarj devresi telefonun içinde
Evet 90a kadar doldurup geri çıkarıyordum fullemiyordum Telefonum Xiaomi :( 1 ay oldu zaten tekrar bozuldu arka kapağı yarım açık şu an.
Çok tehlikeli git yarın nedir bu arkadaş de
Canım sıkıldı ya. Niye durduk yere böyle oluyor
Anlattım ya
Ya pil kalitesşz ya da şarj devren arızalı
Bataryalı telefonlar böyle oluyor düzelmez artık o
Götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?