Sevdiğim kız var en son da anladım sağlık olsun yazdım tın 2 saat sonra iyi geceler yazdım yine tın sizce selam naber ya yazsam mı? Mesaj atarsam ne olur?
tamam "iyi geceler" mesajina karsilik verebilirdi.. fakat kizi taniyan sensin kendini cok agirdan alan bir tipse cevap yazmaz.. ya da kafasi birseye atmistir gergindir (ben oyleysem hickimseyle konusmayi sevmem cunku) kizi sen taniyorsun.. ama su da var; mesajlasmak istiyorsun belli ki ilk mesaji yazmakla ne kaybedersin.. cevap verse de vermese de kazanan sen olursun.. kafan netlesir bu sayede..
istiyorsan yaz diyorum ama "rahatsiz etmeyecem" demissin.. bundan sonra yazman rahatsizlik verebilir.. aranizda ne yasandi tam bilmeden fikir veremem ama eger kiz sana acikca sana hoslanmadigini soylemisse senin israrci davranman itici gorunebilir..
haziranda otelde staj olarak için gelmiş ve tanıştım kızla tanışmadan önce faceye baktım ilişkisi yok yazıyordu ve tanıştıktan sonra facede konuşuyorduk öyle 1 ay sonra teklif ettim ama bana hayatımda biri yok ve olmasını istemem dedi yani sebebi gereksiz diyor bende gereksiz diyorum zaten kız haklı her neyse sonra konuşmaya devam ettik arkadaş olarak beni görüyor ama ben görmüyorum ve 3 ay kadar konuştuk sonra staj bitince ve onu kendi arabamla 1 saatle terminal otogara götürdüm ve iyilik yaptım hiç hata etmedim. sonra sana aşık değilim yani senle benle olmaz dedi bende senin o kadar yanlışın varken sevdim şimdi ise sana en güzelini yapıyorum hayatından çıkıyorum yazdım. oda nasıl mutlu olacaksan onu yap ben senin mutluluğunu isterim yazdı ve bitti bende 1 ay sonra yazmaya başladım ama çünkü hayatından cıkmadım
himm.. duygusal olarak seninle ayni seyleri hissedememis demekki ne denebilir bilemedim.. niyetin ciddiyse yani duygularindan eminsen sana duygusal olarak yaklasmasi icin ustune dusebilirsin zarar gelmez.. kalbinde gercekten biri yoksa bossa sana karsi birsey hissetme ihtimali var.. ama kalbi doluysa agzinla kus da tutsan faydasiz.. bunu goze alarak yaklasmalisin.. hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun..
sanada iyi geceler bile yazmamis bence yazmadiysan eger daha ondan bekle
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
yazdım ne yapıyorsun diye oda iyi sen dedi sonra profilimdeki fotom var değiştirdim bu arada fotoğrafı güzelmiş yazdı bende teşekkür ettim sonra şu an hala konuşuyoruz.
Evet ya bıktım valla ha yani kimi seversem beğenirsem konuşuyorum cevap veririm. Ama tanışırken anlaştıktan sonra birbirinizi ileride düşünecek olmalı yoksa sanki sevgili yap gez eğlen toz ol bune ya çok gereksiz.
2 gün oldu ama bana aşık değil. konuşmalarımız bitti 1 ay sonra bende özleyince yazmaya başladım. onu sevmişim 7 eylülde konuşmalarımız bitti ve 12 kasımda yazmaya başladım ama cidden seviyorum onu geçen rahatsız etmeyeceğimi söyledim onu rahatsız etmedim. Bende yazmaya başladım normal.
gel gitli erkekleri pek sevilmez bil isterim seviyorsan devam et samimiyetine inanana kadar kadınlar saf yüreklidir güzel sözlere çabuk kanarız iltifat et abartmadan 😉 alttan al yazmaya devam et sen fakat rahatsız olduğunu hissrdiyorsan kızın üstüne gitme derim
ya bak ne yap biliyon mu şimdi iyice bu olayı düşün ve çıldır sonra da telefonla ara ve içindekileri söyle çünkü yani bana göre insanlar böyle zamanlarda inandırıcı oluyo tabi biraz tuhaf geldiyse kusura bakma yazmazsan ya da aramazsan hala açık oluşunu izleyip nefret edersin buda sana zarar verir
En İyi Cevaplar