Sevgilimi sinirden öldürebilirim..!!

arkadaşlar sevgilimle 2 yıldır beraberız. hersey cok güzel ilerliyor Allaha sukur.. ama bir tek sorun var. o da su: sevgilim facede bi kızın profılıne gırıp bakıyor arada bı. ben bunu blıyorum görunuyo cunku hareketler dokumunde.. sahte hesaptan kıza mesaj attım sevgılımın adını verdım nerden tanıyosun faln dıye. tanımyorum ole bırını dedı. yalan soyleme dedım senın onu tanıdıgını blıorum nerden tanıosun sole bana dedım blımyorum dedı tanımadıgını soledı kız. yemınler ettı. ınanıyorum kıza tamam ama pekı kız tanımıyosa sevgılım bu kızı nerden blıo adını soyadını neden arada bı bakıo onun profılıne anlayamıyorum. bı kere sordum dedım kım bu kz dıye ole bırını tanımıyorum dedı yalan söledı erkek arkadasım bana. kız onu tanımıyo ama onu tanıyo. kım olabılr kı bu kız yaa ://
Güncellemeler
+1 yıl
sımdı o kızın adına sahte face acıp erkek arkaasımı eklıcemm ve agzına... onun. dur bakalım neler olcakk yazıcam buraya sonucunu.. ayırılırsak ta ayrılırız koy.ötüne ya.bole guvensız yasamaktansa ayrılırım daha ıyı. yalan soyleyerek hergun düşüyo zaten gözümden.
Güncellemeler
+1 yıl
evet aradan bı hafta gectı. ben sahte face actım o kızın adına ama daha hala bısı yapmadım.. mesaj atmadım. cunku sevgılımın o kızı bı daha face de adını aratmasını beklıyorum ondan sonra tıcam. bu arada baska bı sahte face hesabı buldum arkadastan ordan dürttüm falan sevgılımı 2 kere mesaj olarak ne durtusoun arkadasım dürtmee.. dıye yazıp gonderdı.. sonrada o mesajı kendı facesdnen sildi. bı kere daha bole bısı yapmıstım sahte hesaptan denedmıstım onu ozmnda o hesabı engelledı..
Güncellemeler
+1 yıl
neyse ozmn cok sevnımıstım.. ama snra onun baska hesap acıp kızlarla konustugunu gordum.. ve bende ozmnlar sahte face acıp buna oyun oynadım bnı ekledı kontuk ordan falan ertesı gunu bn bunu soledım ona o hesap bendım ıste falan baya kavga ettık.. ınkar ettı tabı o bn deglm dıye herneyse baya kavgdan snra barıstık.. ama ogun bugundur ıcımı hep bısıler kemırıyo. ıcımde bı hıs bunun sahte sahte hesabı oldugunu ve hala bu sacmalıgına devam ettıgını soluo blmıorum ıns anılıyorumdur.. o yuzden de bu
Güncellemeler
+1 yıl
sahte hesaptan onu dürttüm bi kac defa denedım yanı.. ama cevap olarak durtme falan dedı... blmıyorum kafam cok karısık sevınemıyorum su duruma yaaaa.. ama yok o kızın adına actıgım faceden eklcıe ve yazıcam ona bakalım o zmn neleer dıcekk... bırde sole bısı var eger sahte facesı varsa mutlaka ekler o dürttğğüm hesabı kendı actıgı sahte facesıne.. dıye dusunuyorum.. bakalım neler neler olcakkk...
Sevgilimi sinirden öldürebilirim..!!