Patronum benimle evlenmek istiyor ne yapmalıyım?

Selam ben 18 yaşında üniversite öğrencisiyim. Küçük bir lokantada 5 aydır haftasonları garsonluk yapıyorum. Çalıştığım yerde benden 12 yaş büyük patronum var. Ve benimle evlenmek istiyor, arkadaş olarak kafa yapımız uysa da evlilik düşüncesiyle bir araya gelemeyecek insanlarız. İşimi seviyorum bırakmak da istemiyorum. Patronumuda reddettim bu düşüncelerimi söyleyerek. Kendisi de tamam sorun değil olacak diye bir şey yok dedi kabullendi. Ama iş arkadaşlarımın dediğine göre hiç iyi değilmiş morali bozukmuş eskisi gibi değilmiş, haftasonu ben gittiğimde de aynı şekilde kötü görüyorum onu ve telefonda beni arayıp konuşacak şeyleri olduğunu söyledi ve sanırım çevresinde bizi yakıştıranlar var bu yüzden yine bu konu hakkında konuşacağını düşünüyorum. Cevabım yine aynı olacak çünkü 18 yaşında olsam da okuyup meslek sahibi olmadan kendi ayaklarımın üzerinde durmadan yaşayamayacağımı öğrendim bu yüzden eğitimimi bu tür şeylerle etkilemek istemiyorum ama onu böyle kötü görmeye de dayanamıyorum çünkü seviyorum onu bir arkadaş gibi sizce ne yapabilirim konuştuğumuzda onu kırmadan nasıl reddedebilirim etkili bir şeyler söyleyebilirim iki tarafında memnun kalacağı bir şekilde. Önerilerinizi bekliyorum.
Patronum benimle evlenmek istiyor ne yapmalıyım?