Boğa burcu erkeği ve başak kadını evliliğinden sağlıklı bir evlilik olur mu?

3 aylık evliyim ve bu evlilikten istediğim şeyi bulamadım. Aralıklı olarak ağlıyorum. Eşimin bana karşı ilgisini yetersiz buluyorum güzel ve bakımlı bir kadınım şu an öğrenciyim ve ona isteklerimi belirttiğim halde bana karşı hala aynı davranıyor. Hayatı tek düze yaşıyor ben renkli bir insanım ve ona karşı ilk adımları atan bem oluyorum yoruldum aslında bekletinlerimi bazen karşılıyor kötü biri değil fakat geçmişte yaşadığı ilişkiler beni çok yıprattı eski sevgilileri ile yakınlığı olmuş ve ben kimseye el bile sürmedim bu bana ağır geliyor kendimi heder ettim resmen soğuk kanlı biri ve hemen yumuşamaz ben tam tersiyim ona uyum sağlamak o kadr zor ki bazen onun adım atmasını bekliyorum ama atmıyor arada bir belki onun keyfinin gelmesini beklemek lazm güzel söz duymak zor yan i arada bir ben bunları dile getiriyorum ama hala aynı ağlamaktan yoruldum daha ilk aylarda böyle ben nasıl tahammül etcem bu evliliğe tamam beli kavga dövüş yok ama sonuçta ben de insanım sevgi görmek istiyorum onu kendime aşık etsem beni sevdiğini söylüyo fakat onu hissetmek istiyorum görünüş olark benden büyük iki çift olark yakışmaz konusunda sen daha iyisin diyolar yani benim gibi bir kadın nerde hata yapıyor ki güzel ve bakımlıyım bağımlıyım onu sevdiğim her defasında genellikle ben ilk söylerim onun isteklerine uyum sağlamak içn taviz veriyorum daha ne olmalı ki? Ne olur bu evlilikten?
Boğa burcu erkeği ve başak kadını evliliğinden sağlıklı bir evlilik olur mu?